icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzik5891
22. mar 2019

@daniela2707 no mne ti práve takéto príbehy so šťastným koncom dávajú nádej...no nikde som nenašla žiadnu debatu o tom že vajíčka po oplodnení mali mäkkú štruktúru...chcela som nájsť niečo s dobrým koncom ale zatiaľ nič

naty139
22. mar 2019

@zuzik5891 ja sa snažím v hlave nastaviť aj k tomu, že radšej nech embrijká neprežijú ak sú predurčené sa neujať...je to síce moje prvé ivf ale asi lepšie znesiem to že nemám žiadne embrijko ako dva tri neúspešne KETY....ale teraz som hrdinka 🤦‍♀️ Napíšem Vám realitu keď príde na mna rad...🙏

zuzu8511
22. mar 2019

@zuzik5891 Zuzi vyplac sa a fakt si daj vínko.ja som tak isto bola úplne hotová,keď mi zavolali ,že prežilo len jedno a to až na 6 den.takze ti úplne rozumiem.bude to dobre musíme veriť aj keď je to tazk

zuzik5891
22. mar 2019

@naty139 vieš... možno ak by sme neboli finančne obmedzovaný asi by dom to tak neprežívala...no tlačia nás financie...

zuzik5891
22. mar 2019

@zuzu8511 ak mi bude zajtra lepšie čo sa brucha týka tak si to vínko dám určite... aspoň sa trošku zrelaxujem... vyplakaná som dostatočne ale stále mám zjavne ešte nejaké rezervy sĺz...

zuzu8511
22. mar 2019

@zuzik5891 ja som už tiež neverila ,že to aspoň jedno zvládne a nakoniec som plakala od radosti.a teraz som zas na prášky či zvládlo zmrazenie.a potom budem zas na nervy či sa ujalo 🙂 stále to isté a stále len čakáme no stále sa presviedcam že musím byt dobre naladená ,že to ten náš ďuri zvládne 😁

naty139
22. mar 2019

@zuzik5891 chápem :( ale ako som písala vyššie, zatiaľ nie je nič stratené 🤞🤞🤞

zuzik5891
22. mar 2019

@zuzu8511 veru... veď to že stále čakáme... zatiaľ sa s tým neviem stotožniť a byť extra v pohode ale možno už zajtra bude lepšie 🙏...a váš Ďuri to určite zvládne 😘

zuzik5891
22. mar 2019

@naty139 presne... verím že už zajtra mi bude trošku lepšie...❤️🍀

susanne08
23. mar 2019

dnes som bola baby na vklade tak máme 5AA vložené! veľmi sa teším, lebo som ani nerátala že z 8 vajíčkom nám ostane dnes 5 embríí a z toho 4 hatchujuce blastocysty.
že mám jesť veľa ovocia, zeleniny, bielkovín, kyselinu listovú a snažiť sa na to nemyslieť🙂 tak ešte nejaké rady kočky čo už to máte za sebou? tak aspoň o jeden krôčik bližšie🙂 je tu ešte kočka čo bola tiež dnes v Brne? videla som auto vedľa nás stáli.

busybumblebee
23. mar 2019

@susanne08 super 😊 ja som dostala tiez taku blastocystu a teraz som 5+6tt takze od zajtra startujeme 7. tyzden ☺️ drzim palce, aby si sa aj ty mohla takto za chvilocku tesit ❤️ hlavne pi vela vody, ja som mala nakazane 3 litre denne 😊 mne na 5. den uz vysiel pozitivny test, ktory krasne stupal, tak ked si nedockava mozes skusit od piateho dna a potom kazdy druhy den, ci ti ciarka silnie. Dnes mas nulty den 😊

susanne08
23. mar 2019

@busybumblebee ďakujem❤ aj tebe hlavne veľa zdravíčka, teda vám obom🙂 ja pijem dosť vody (nikoho v okolí nepoznám,kto by vypil toľko čo ja) a prečo by sa malo vlastne toľko tekutín? fiha tak skoro ti vyšiel test, ja mám ísť na krv ku gyn a potom mám dať info do centra.

busybumblebee
23. mar 2019

@susanne08 dakujeme ❤️ lebo ked pijes malo tekutin, tak mas zvacsene vajecniky tusim a celkovo aj potom v tehu je dolezity pitny rezim viac nez inokedy 😊 no mala som predlzenu kultivaciu, preto uz na 5. mi vysiel duch, teda akoby 10. den po oplodneni. Keby som dostala 3 dnove embryo tak iste na 5. den po ET nevyjde este

zoja82
23. mar 2019

@susanne08 s tou vodou to je pravda a este ananas 🙂 a vela oddychuj, hlavne prve dva dni. Ja som mala slabe ciarky az od 6dna po vklade.

susanne08
23. mar 2019

@busybumblebee aj my máme PK. No uvidíme, pijem dosť👍

@zoja82 ananás som práve do jedla.😘

Ďakujem kočky 😘😘

evaachesa
24. mar 2019

@susanne08 drzim palce 🙂

evaachesa
24. mar 2019

@zuzik5891 ahoj Zuzi, mas uz nejake spravy?

zuzik5891
24. mar 2019

@evaachesa
@naty139
@zuzu8511 už mi volali... ešte teraz mi ❤️bije ako zvon... dnes je tretí deň kultivácie a zatiaľ sú dve 7-bunkové a jedno 6-bunkové ale že to nevadí... že to ešte môže dobehnúť...moje malé žubrienky bojujú... teraz mám zavolať až v utorok či máme čo mraziť... modlím sa aby sa pekne vyvíjali 🙏

naty139
24. mar 2019

@zuzik5891 supeeeeer 😍😍😍

evaachesa
24. mar 2019

@zuzik5891 uplne perfektneee ze sa tak krasne vsetky drzia 😍 urcite to uz pekne daju az na blastocysty 😊

zuzik5891
24. mar 2019

@naty139
@evaachesa to že sa s nimi nemanipuluje ma tak ukľudňuje... sú v tom GERI inkubátore...❤️🍀

evaachesa
24. mar 2019

@zuzik5891 to bolo najlepsie co ste mohli pre ne urobit 😚 jednoznacne 🙂

zuzik5891
24. mar 2019

@evaachesa to som veľmi rada... potrebovala som už taký pozitívny impulz ako soľ ☺️

tinuska0502
24. mar 2019

Ahojte zienky predam lieky k potrebne k ivf meiofert a diphereline

zuzu8511
24. mar 2019

@zuzik5891 to je super ,to už určite zvládnu 🙂

zoja82
24. mar 2019

@zuzik5891 super, gratulujem, nestresuj sa uz tolko 🙂

zuzik5891
24. mar 2019

@zoja82 budem kludnejšia keď už jeden bude u mňa...🙏❤️🍀...ale pokúsim sa byť v kľude 😘

naty139
24. mar 2019

Baby lámete má k tomu Geri, naozaj si myslíte, že je dôležitý? 🤔 my ideme dať ešte aj tu genetiku ale už zvažujem aj geri....a potom budeme žiť zo suchých rožkov 😂, ale nevadí!

susanne08
24. mar 2019

@evaachesa ďakujem😘

zuzik5891
24. mar 2019

@naty139 my máme teraz naše žubrienky v GERI a poviem ti že som oveľa pokojnejšia keď viem že počas celej kultivácie budú mať čo najidentickejšie podmienky ako by mali v brušku... že s nimi nikto nemanipuluje... nemení sa teplota ani ph... tiež sme sa vyžmýkali z peňazí ale nechcela by som mať pocit že som pre to aby to dopadlo najlepšie ako sa dá nespravila maximum ❤️