Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 teraz oddych a potom to bude super uvidíš pekne bude v oddýchnuť im tele plnom dobre nálady.
Baby inak chcem sa opýtať mali ste návaly tepla vecer /v noci počas pichania decapepthylu?
Je tu niekto s ednonetriozou?
@daniela2022 dám sa pekne do pohody a pripravím bublinke to najlepšie prostredie na najbližších 9 mesiacov ❤️...
Inak počas pichania Decapeptylu som mala také stavy...ale nie vždy len večer... občas aj počas dňa v obchode napríklad...po pár injekciách ma to prešlo...telo si zvyklo ❤️
Ja som dokonca po decapeptyle prvé dni vracala ale prešlo to.
@zuzik5891 no sem tam sa mi to stane cez deň ale hlavne večer a v noci sa nato budím. Dúfam že to čoskoro prejde. A áno tak to ma byt uvidíš ze sa tam bude dobre cítiť. A teda kedy to podľa teba cca vyzerá na vklad bublinky?
@susangha zatiaľ nevraciam ale nevonia mi mäso nejak ani šunky. 😁😁😁🤭 Dnes začínam pichať + ďalšie tak som zvedavá. Zato na sladké mam chuť obrovskú co som ja sladké nezvykla
@daniela2022 no keď príde ms na čas a sliznica sa bude správať normálne tak okolo 21.4.by ten vklad mohol byť...je to ešte ďaleko...
Z 9 vajíčok a len 4 zrelé...3 z toho oplodnené ale že vajíčka majú mäkké štruktúry a môže sa stať že v tretí deň kultivácie sa to zastaví... takto zle som sa už dávno necítila...😢😢😢😢
@zuzik5891 no to je normalne. Mna po prvom nebolelo nic a pri 2hom som mala dost bolesti, pichalo ma vnutro pri chodeni, pri kazdom otrase. 3 den bol najhorsi a od 4teho sa to zlepsovalo. V den transferu ma este vnutro pobolievalo ale preslo to postupne. Ja som bola nafuknuta uz od konca stimulky a doteraz neviem ci som este nafuknuta alebo som uz pribrala..brucho mi vobec nesplaslo. No po 1ivf som pribrala 4kila ktores sa ma drzali celkom dlho.
@zuzik5891 neboj sa, urcite je medzi nimi aj ten najvacsi bojovnik 😊 ak ta to upokoji, jedna zena, co bola so mnou, mala 16 vajicok a z toho sa podarilo oplodnit len 3, jedno jej vlozili a to sa jej aj uhniezdilo a teraz spolu so mnou caka na ultrazvuk, ktory nas presne o tyzden caka 😊 urcite to aj u teba dobre dopadne, hlavne neplac, ziadny stres, lebo ten je najhorsi. Mysli na to, ako uz bude bublinka u teba v brusku ❤️
@busybumblebee
@zoja82 dávate mi nádej baby...❤️❤️❤️ všade skúšam nájsť niečo o mäkkých štruktúrach vajíčka no nikde nič neviem nájsť
@zuzik5891 aj nevýhoda koníka, že stále čítaš kto mal koľko atď a potom sa porovnávaš a cítiš sa v nevýhode....😘 mysli pozitívne, čítala som veľa báb čo im zostalo jedno vajko a ujalo sa! Alebo že to vyzeralo biedne a nakoniec sa rozbehli.....tá príroda je mocná carodejka ❤️ Ale úplne chápem že sa nevieš uvoľniť a stále na to myslíš....a bojíš sa. Tiež by sme to prežívali v tvojej koži, len vydrž! Kiežby sa dal posunúť čas však 🙏 všetky na teba myslíme a veríme! 😘
@naty139 čas je momentálne proti mne...aj by som už chcela aby bola nedeľa a vedela som ako na tom sme ale aj by som čas spomalila...to sú také pocity aké som nikdy predtým nemala... verím že príroda sa nad nami zľutuje a všetko dobre dopadne... veľmi sú vážim tvoju podporu a aj podporu ostatných báb... cítim že niesom sama...❤️🙏
@zuzik5891 držím ti palce, verím, že to bude úspešne! Aj jedna známa, keď bola na IVF, tak jej napríklad zostalo 1 vajíčko a to vložili a ujalo sa🙂 a to bola už môj ročník, čiže 41rokov. Ty si mladšia a máš väčšie šance🙂
@daniela2707 musím sa snažiť myslieť pozitívne... možno keď sa zomňa vyplavia hormóny trošku sa mi uľaví...na teraz som som kôpka emócií
@zuzik5891 a ešte mi ta známa povedala, že myslela pozitívne a verila, že všetko dobre dopadne. A aj to dobre dopadlo, má krásnu, šikovnú 9rocnu dcerku:=) Ona mňa povzbudzuje, ja síce ešte nestimulujem, ale keď to priateľ vztrebe, že iná moz ost nie je, že prirodzene to pravdepodobne nepôjde.., tak dúfam o dva mesiace do toho idem aj ja! Tak preto s tebou sú cítim a snažím sa do teba vžiť, čo asi prežívaš. Slniečko ma cez víkend svietiť, tak nech ti dá energiu pozitivnu🙂

@naty139 super 👍 musíme byť pozitívne naladené, veriť a tešiť sa, že všetko dobre dopadne do najlepšieho konca 👍 ja začínam v stredu duphaston a začiatkom apríla injekciou DIPHERELINE. Držím všetkým palce a prajem nám všetkým veľa šťastia a zdravia 😍