icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

weja07
21. mar 2019

@naty139 super 👍 musíme byť pozitívne naladené, veriť a tešiť sa, že všetko dobre dopadne do najlepšieho konca 👍 ja začínam v stredu duphaston a začiatkom apríla injekciou DIPHERELINE. Držím všetkým palce a prajem nám všetkým veľa šťastia a zdravia 😍

daniela2022
21. mar 2019

@zuzik5891 teraz oddych a potom to bude super uvidíš pekne bude v oddýchnuť im tele plnom dobre nálady.
Baby inak chcem sa opýtať mali ste návaly tepla vecer /v noci počas pichania decapepthylu?
Je tu niekto s ednonetriozou?

zuzik5891
21. mar 2019

@daniela2022 dám sa pekne do pohody a pripravím bublinke to najlepšie prostredie na najbližších 9 mesiacov ❤️...
Inak počas pichania Decapeptylu som mala také stavy...ale nie vždy len večer... občas aj počas dňa v obchode napríklad...po pár injekciách ma to prešlo...telo si zvyklo ❤️

susangha
21. mar 2019

Ja som dokonca po decapeptyle prvé dni vracala ale prešlo to.

daniela2022
22. mar 2019

@zuzik5891 no sem tam sa mi to stane cez deň ale hlavne večer a v noci sa nato budím. Dúfam že to čoskoro prejde. A áno tak to ma byt uvidíš ze sa tam bude dobre cítiť. A teda kedy to podľa teba cca vyzerá na vklad bublinky?

@susangha zatiaľ nevraciam ale nevonia mi mäso nejak ani šunky. 😁😁😁🤭 Dnes začínam pichať + ďalšie tak som zvedavá. Zato na sladké mam chuť obrovskú co som ja sladké nezvykla

zuzik5891
22. mar 2019

@daniela2022 no keď príde ms na čas a sliznica sa bude správať normálne tak okolo 21.4.by ten vklad mohol byť...je to ešte ďaleko...

zuzik5891
22. mar 2019

Z 9 vajíčok a len 4 zrelé...3 z toho oplodnené ale že vajíčka majú mäkké štruktúry a môže sa stať že v tretí deň kultivácie sa to zastaví... takto zle som sa už dávno necítila...😢😢😢😢

susangha
22. mar 2019

@zuzik5891 zuzik, držím palce... ale verím, že to prežije minimálne jedno a to sa ti podarí uhniezdiť a o pár mesiacov sa nad tým budeš už len smiat 🙂

zuzik5891
22. mar 2019

@susangha bodaj by... ale v momentálnej chvíli sa nedokážem vôbec na nič sústrediť...😢...akosi moje pozitívne myslenie zmyzlo ..

evaachesa
22. mar 2019

@zuzik5891 zuziiii hore hlavuuu, musis mysliet tak ze sa to podari a nepripustat si inu moznost. Viem ze sa to lahko hovori ale nadej umiera posledna. Zvladnu to tvoji mali bojovnivi 😘🙏 drzim siiiilno palce 🍀❤

naty139
22. mar 2019

@zuzik5891 ešte nič nie je stratené! 🤞🤞🤞

slniecko1975
Odpoveď bola odstránená
slniecko1975
Odpoveď bola odstránená
zuzik5891
22. mar 2019

@evaachesa
@naty139 baby...ja sa tak strašne bojím nedele...aj sa snažím myslieť pozitívne no stále sa rozplačem...

evaachesa
22. mar 2019

@zuzik5891 v nedelu ti daju vediet? To bude ale len 4ty den nie? Musis verit vasim fazulkam ze su to bojovnici 😘 dajte si dnes s muzom vinko a odreagujte sa, hlavne sa musis dat do kludu 💗

zuzik5891
22. mar 2019

@evaachesa v nedeľu to bude tretí deň kultivácie... vínko by som si dala no neviem kedy bude zažehnaný OHSS...dr.mi dal aj papier na pohotovosť keby to bolo potrebné...

evaachesa
22. mar 2019

@zuzik5891 ahaaa a daju ti vediet aj na 3ti den ci az na 5ty? Deci vinka podla mna mozes. Mas nejakd tazkosti?

zuzik5891
22. mar 2019

@evaachesa stále ma pobolievajú vaječníky a som akoby nafúknutá...ale zatiaľ to zvládam...koľko asi trvá pokým všetko odznie?...v nedeľu volajú oni a v pondelok a utorok volám ja...

evaachesa
22. mar 2019

@zuzik5891 no to je normalne. Mna po prvom nebolelo nic a pri 2hom som mala dost bolesti, pichalo ma vnutro pri chodeni, pri kazdom otrase. 3 den bol najhorsi a od 4teho sa to zlepsovalo. V den transferu ma este vnutro pobolievalo ale preslo to postupne. Ja som bola nafuknuta uz od konca stimulky a doteraz neviem ci som este nafuknuta alebo som uz pribrala..brucho mi vobec nesplaslo. No po 1ivf som pribrala 4kila ktores sa ma drzali celkom dlho.

zuzik5891
22. mar 2019

@evaachesa ja už kilá navyše ani neriešim...mňa to bolí aj kôli tomu že mám pravý vaječník o dosť vyššie a druhý lekár mi ho tlačil počas OPU cez brucho dole...teraz som bola na wc a taká pichľavá bolesť ma vo vaječníkoch chytila že až...ale takmer hneď sa to ukľudnilo

busybumblebee
22. mar 2019

@zuzik5891 neboj sa, urcite je medzi nimi aj ten najvacsi bojovnik 😊 ak ta to upokoji, jedna zena, co bola so mnou, mala 16 vajicok a z toho sa podarilo oplodnit len 3, jedno jej vlozili a to sa jej aj uhniezdilo a teraz spolu so mnou caka na ultrazvuk, ktory nas presne o tyzden caka 😊 urcite to aj u teba dobre dopadne, hlavne neplac, ziadny stres, lebo ten je najhorsi. Mysli na to, ako uz bude bublinka u teba v brusku ❤️

zoja82
22. mar 2019

@zuzik5891 hlavu hore, ja som mala 12 vajicok a z toho vraj zrelých bolo len 6 a oplodnili sa len 4. Dve som si dala vlozit a dve sa bohužial zastavili, takze sme nic ani nemrazili. Ver tomu, ze tie tri to vybojuju a nalaď sa pozitivne 🍀

zuzik5891
22. mar 2019

@busybumblebee
@zoja82 dávate mi nádej baby...❤️❤️❤️ všade skúšam nájsť niečo o mäkkých štruktúrach vajíčka no nikde nič neviem nájsť

naty139
22. mar 2019

@zuzik5891 aj nevýhoda koníka, že stále čítaš kto mal koľko atď a potom sa porovnávaš a cítiš sa v nevýhode....😘 mysli pozitívne, čítala som veľa báb čo im zostalo jedno vajko a ujalo sa! Alebo že to vyzeralo biedne a nakoniec sa rozbehli.....tá príroda je mocná carodejka ❤️ Ale úplne chápem že sa nevieš uvoľniť a stále na to myslíš....a bojíš sa. Tiež by sme to prežívali v tvojej koži, len vydrž! Kiežby sa dal posunúť čas však 🙏 všetky na teba myslíme a veríme! 😘

zuzik5891
22. mar 2019

@naty139 čas je momentálne proti mne...aj by som už chcela aby bola nedeľa a vedela som ako na tom sme ale aj by som čas spomalila...to sú také pocity aké som nikdy predtým nemala... verím že príroda sa nad nami zľutuje a všetko dobre dopadne... veľmi sú vážim tvoju podporu a aj podporu ostatných báb... cítim že niesom sama...❤️🙏

zoja82
22. mar 2019

@zuzik5891 kazda z nas co mala oplodneny mensi pocet sa bala o kazde jedno, tiez boli tie dni pre mna ako utrpenie, ale verim tomu, ze budete mat co vkladat.

daniela2707
22. mar 2019

@zuzik5891 držím ti palce, verím, že to bude úspešne! Aj jedna známa, keď bola na IVF, tak jej napríklad zostalo 1 vajíčko a to vložili a ujalo sa🙂 a to bola už môj ročník, čiže 41rokov. Ty si mladšia a máš väčšie šance🙂

zuzik5891
22. mar 2019

@zoja82 keď si spomeniem že pred pár dňami som bola sklamaná že ET by nebol a teraz mám strach aby vôbec bol KET

zuzik5891
22. mar 2019

@daniela2707 musím sa snažiť myslieť pozitívne... možno keď sa zomňa vyplavia hormóny trošku sa mi uľaví...na teraz som som kôpka emócií

daniela2707
22. mar 2019

@zuzik5891 a ešte mi ta známa povedala, že myslela pozitívne a verila, že všetko dobre dopadne. A aj to dobre dopadlo, má krásnu, šikovnú 9rocnu dcerku:=) Ona mňa povzbudzuje, ja síce ešte nestimulujem, ale keď to priateľ vztrebe, že iná moz ost nie je, že prirodzene to pravdepodobne nepôjde.., tak dúfam o dva mesiace do toho idem aj ja! Tak preto s tebou sú cítim a snažím sa do teba vžiť, čo asi prežívaš. Slniečko ma cez víkend svietiť, tak nech ti dá energiu pozitivnu🙂