Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@nika849 Ahoj. Drzim ti palce, aby si stimulaciu dobre znasala a aby vsetko dobre dopadlo 😊 tiez som mala Gonal (okrem neho este Diphereline a Luveris a nakoniec Ovitrelle)
@zuzik5891 8.4. Ak to bude v poriadku a bude čo vložiť 😊 a tebe?
@daniela2022 juuuj moja zlatá ja som pribrala od kedy som na hormonoch 5 kg a väčšinu na bruchu 🙂
@zuzu8511 však toto že ja tiež len na bruchu 😁😁😁😁😂
@daniela2022 no mne to vychádza až okolo 19.4...8.4.idem na kontrolu...to budem cca 12dc... všetko závisí od toho kedy budem mať ovuláciu a akú budem mať sliznicu...
@zuzik5891 no ako vieš u mňa to tiež nieje iste, ktovie čo bude. Ale to je jedno musím veriť ze bude niečo vhodne a teda snáď budeme aspoň spolu čakať výsledky a tak 😊 som 8 deň stimulácie a nejak mi je ťažko na žalúdku už druhý večer. Už nech mam po odbere 💞
@nika849 držím prsty nech ti to úspešne zbehne 😊✊ a ako píše
@daniela2707 neupni sa na niektoré rady alebo co zažili baby každá sme iná ale podporiť ta podporíme. Baby sú tu zlaté a aj úspechy sú tak sa treba tešiť že to zvládneš 😊
@daniela2022 to zvládneš... popravde ja som neskutočne šťastná že mám už stimulku za sebou... momentálne si užívam dni kedy mám pauzu od fraxiparinu kôli ms... neskutočne ma začalo svrbieť brucho...tak si aspoň pokožka oddýchne
@zuzik5891 Zuzka a bolo ti po odbere zle? Nechápem prečo mi je na zvracanie 🤷🏼♂️
@daniela2022 po odbere som sa cítila skvele... ešte aj rozprávku mi v centre pustili 😃...len brucho ma bolelo...pri OPU mi jeden lekár robil punkciu a druhý mi tlačil pravý vaječník dole lebo po cisárskom ho mám zrejme prichytený vyššie a je ťažké sa k nemu dostať...ale všetko sa dá zvládnuť...😘
@zuzik5891 no mne bolo trosku zle ja som dva dni preležala. Ale potom som už fungovala normálne. Teším sa ako budem vysavať 😁😁😁😄😄😄😄
@daniela2022 😂😂😂😂😂
@busybumblebee ďakujem 🙂 ja mam teraz ten Gonal potom budem mat orgalutran a nakoniec tiež ovitrelle
Dievčatá mna dnes o deviatej čaká prvá injekcia decapeptylu 😱 a chcem sa vás opýtať ako je to s posúvaním času? Môžem aj zajtra pichnúť o deviatej aj keď sa posúva čas?
@nika849 a kam chodis? 😊
@busybumblebee ja do Iscare v Martine 🙂
@zuzik5891mne povedali v iscare že si to musím pichať každý deň o 19:00 že nie skôr a ani neskôr 🙂
@naty139 noo tak presne takto som to robila aj ja kedze zo zaciatku som pichala pred obedom a potrebovala som to posunut pred zaciatok prace ..cize po pol hodinke pohoda. Inak je velmi jednoduche si pichnut tuto injekciu..aspon si vies sama zvolit ako rychlo ju vstrieknes tak aby ti to nebolo neprijemne. Ked mi pichala prvu inj sestricka tak mi to bolo neprijemnejsie ako ked sama. Ved uvidis dnes ako sa to picha 🙂 drzim palce

@daniela2022 a tebe na kedy cca vychádza vklad?😍