Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@naty139 ahoj. Ja začínam 4.4. Decapeptylom, potom gonal od 4.DC 🙂 tiež sa veľmi bojím toho pichania
@123elenita vôbec sa neboj 🙂 len sú ho vyber z chladničky tak 15-30 min vopred a vstrekujte naozaj pomaličky 🙂 vtedy to ani necítiť držím palce 🙂 smiem sa spýtať aký máte problém?
@evaachesa áno pre tri a potom každé ďalšie embrio 200€, ale aj tak to predbieham lebo vôbec nevieme aké budem mať vajíčka....je to strašne veľa peňazí, ale chcem sa vyvarovať dvom trom štyrom neúspešným vkladom (i keď toto nie je 100% záruka) ale stúpa pravdepodobnosť ešte o 20%...uvidíme, teším sa na to 🙂 aj teraz na stimulke som šťastná, nechápem 😂 konečne sa to celé pohlo
@naty139 juuj tak drzim palce nech mate vsetky embryjka v poriadku 🙂 ja som bola tiez taka nasliapnuta ked som uz konecne pichala 🙂 je to veru vela penazi ale urcite to bude stat za to. Odporucam na selekciu spermii pouzit metodu macs, tym sa tiez velmi zvysia sance kedze len tie zdrave spermie pouziju 🙂
@naty139 zlý spermiogram u muža a u mňa na reprodukčnej imunológii zistené protilátky voči spermiam. To mam ale už medrolom preliecene, teraz by sa malo čím skôr podariť otehotnieť. Tak dúfame 🙏 a vy máte aký problém? Do ktorého RC chodite?
@123elenita chodíme do heliosu a ja mám polycysticke vaječníky s anovulačnymi cyklami a priateľ patologiu spermií 98%
@naty139 držím palce 🙂 dám vedieť štvrtok, ako som prezila prvú injekciu 🙄
@daniela2022 no moja...to len pri poslednej injekcii si mala takto?...ja už v strede stimulky som pichala jednu injekciu aj dva krát lebo kožu som mala ako hroch...
Na zvracanie mi nebolo ale nevoľno áno...no skôr počas dňa...
@naty139 ahoj, prosím ta, ako ti zistili polycysticke? Ja mam pravdepodobne tiež. Neviem, či mávam ovulaciu. Len som to nikdy neriešila, mam 10rocneho syna, otehotnela som prirodzene, neplánovane, no to som mala 30rokov,teraz 41. Brala som stále antikoncepciu, až teraz pol roka sa pokúšame s novým partnerom, lebo by sme spolu chceli dieťa. Tak sme sa rozhodli pre IVF s vlastným vajíčkom, keďže mam AMH ešte dobre na svoj vek. Nemozem zu čakať, že by sa zadarilo prirodzene, vzhľadom na vek.
@123elenita ďakujem a som na teba zvedavá 🙂 super že je niekto takto blízko mojej stimulky
@daniela2707 môj gynekológ, ktorého som mala to 10 rokov prehliadal....keď sa nám nedarilo rozhodla som sa ho zmeniť a to bolo najlepšie rozhodnutie 🙏 nový mi zobral krv atď a nezdal sa mu prolaktín tak má poslal na endokrinológiu, išla som do Ľubochne kde som bola týždeň hospitalizovaná a tam z krvných testov stanovili diagnózu....ale napríklad v heliose mi hneď cez sono Cuľbová povedala, že to sú polycysticke...aj v gynfive kde sme podstúpili IuI tiež hneď videli....aj doktor Bielik v BB s ktorým som bola konzultovať zdravotný stav (jeho veľmi odporúčam pre baby s endometriozou polypmi a tak, je o ňom veľa na nete).....takze neviem kde sa ten môj starý gynekológ pozeral ale ukratil má o veľa rokov kedy sme to už mohli riešiť....stále som len počúvala že som mladá a nech dám tomu čas...
@daniela2022 mne síce zle nebolo ale injekcie som už tiež ku koncu znášala horšie.jednu som si pichala ja a jednu už manžel 🙂 brucho som mala ako hroch.
Baby prúser ja som prišla na to že budem mať malo estrimaxu myslíte ,že mi to predpíše aj môj gyndos?som to nejak zle vyrátala :( ja nejak osprostievam alebo čo 😪😪 alebo mi neviete poradiť či ho tu niekto nepredáva?
@naty139 a prosím ta, koľko máš rokov?
@daniela2707 mám 29 ale snažíme sa už 5 rokov približne...

@naty139 tak ten som si nepichala takze neviem. Prajem prijemnu stimulku a rychly a uspesny vklad 🙂