icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzu8511
1. apr 2019

@naty139 český Iscare má videá na všetky injekcie aj ja som si to tam na začiatku pozerala 🙂 nieje za čo 🙂

naty139
1. apr 2019

@zuzik5891 keď je moc vysoká tak sa vklad nerobí....ja som brala doplnky (ako vceliu materskú kasicku a estrimax) práve na zvýšenie....ale ako si znížiť to netuším, podľa mna to ani nie je možné...keď je vysoko tak počkať do ďalšieho cyklu pravdepodobne ale nie som lekár, možno sa mýlim

zuzik5891
1. apr 2019

@naty139 vieš...ja som mala pred posledným tehu v čase oplodnenia sliznicu cca 16 MM...a po potvrdení tehu o pár dní už 30 MM...po potrate sa to dosť zlepšilo... keďže predtým som mala bežne sliznicu min.11-14 MM tak teraz po ms je 4-5 MM...no uvidím... endometriózu ani nič podobné nemám...ja už pre istotu jem len femibion a vit.C

lostris151
autor
1. apr 2019

@zuzik5891 nevravel mi ze kolko je hned sa slo na to, ako ked som bola v pondelok na sono tak bola 9mm a od stredy mi dali progesterone. Ale predpokladam ze asik bolo vsio ok🤷‍♀️ vysola mohla byt aj z tych hormonov, teraz to uz bude oki a ak nie tak ti potom asik na to nieco daju myslim, lebo prvy raz nemohli vediet ci su to hormony. A kedy to mas naplanovane?
@zuzu8511 prosim ta vo velkom som otvorena radam ze co robit :D porad mi ze co tak robis. Lebo mne sa ten kludovy rezim strasne zle chape 😁😂😂😂 ja ako mam svoj klud ked si absolvujem pon balet, ut zumbu, stredu jogu, stv hip hop a pia posilku alebo niedo v podobnom style do toho praca, zacala som sa bavkat v zahrade, dom a tak a to je ze pohodka relaxik mala som viac toho ze som ako tu zumbu a hip hop ucila viac krat do tyzdna a priprava a tak 😂😂😂 pisala som blog a pod 🤣🤣😂 takze ako turbina v zadku na plne obratky 🤪 a teraz ze relaxuj a to sa takto nerelaxuje? 🤷‍♀️🤦‍♀️😁🤣

lostris151
autor
1. apr 2019

@zuzu8511 ale inak som si objednala kit na vyrobu zivicovych nausnic, tak dufam ze zajtra pride 😊🤪😁 aby som mala co robkat :D

zuzik5891
2. apr 2019

@lostris151 no tak podľa ms by som mala mať vklad niekedy medzi 14-17.4....8.4.mám kontrolu tak uvidím čo mi povedia...aké poviem ti že ten čas sa mi neskutočne vlečie

zuzu8511
2. apr 2019

@lostris151 no pani moji tak toto musí byť pre teba riadne utrpenie 🙂 mne v care povedali ,že sa mám šetriť prvé tri dni a potom môžem fungovať normálne , len že nemám behať maratón.tak ale v tvojom prípade sú všetky veci čo robíš maraton.ja sa chodím prechádzať ,pletiem z papiera a už sa tiež chystám na záhradku ku kvetom 🙂 ale ten čas sa aj tak vlečie :(

busybumblebee
2. apr 2019

@123elenita ahoj ja som mala kombinaciu gonal a luveris (+diphereline) a pichala som si vsetko naraz, len som obmienala strany na brusku 😊 inak keby si nahodou potrebovala, ostali mi 4 luverisy z minuleho mesiaca, takze nedavno vybrate lieky

susanne08
3. apr 2019

baby strašne sa to vlečie:( až v pondelok idem na krv, ale asi v nedelu už spravim test, toto čakanie ...

busybumblebee
3. apr 2019

@susanne08 kolky den po ET si? Bola predlzena kultivacia?

susanne08
3. apr 2019

@busybumblebee áno mali sme PK a vklad bol v sobotu 23.03. ak nerátam sobotu tak dnes je 11 deň.

busybumblebee
3. apr 2019

@susanne08 ano den vkladu sa nerata 😊 aha ty ides az na 14. den na krv? U nas sa chodilo 10 a 14. Test by ti uz urcite vysiel aj pocas dna ak si nedockava. Ja som si prvy po PK spravila na 5 den a bol duch, na 7,9 a 10 den uz riadne silnel. Toto je moj test z 12. dna po ET (spodny)

zuzu8511
3. apr 2019

@susanne08 ty si to doteraz vydržala nespraviť si test?ja som to už dnes nezvládla 7 deň po ket a je tam slabulinky duch ak nemám halucinácie.boze baby ja dúfam,že to je pravda a bude to dobre 🙂

susanne08
3. apr 2019

@busybumblebee áno v RG v Brne chcú krv po 14 dňoch, nie test a kedže to vyšlo na víkend tak idem v pondelok. a užívala si aj utrogestan alebo niečo zo spodu? lebo sa moc kontrolujem ale to bude asi z toho utrogestanu, citim brucho a sem tam ma brutal pichne vo vaječníkoch.

susanne08
3. apr 2019

@zuzu8511 vieš čo sama som prekvapená, lebo ja som strašne netrpezlivá,ale po tých troch rokoch už som sa trochu tej trpezlivosti naučila..... ja sa bojim 🙈 ale to sa budem už asi stále, pokým budú dve čiarky,potom kedy srdiečko bude biť atď. tak zajtra ráno si ho spravím. ale mám jeden tak asi kúpim ešte jeden do zásoby.

zuzu8511
3. apr 2019

@susanne08 ja som bola v stredu po tebe.tiez má občas riadne pichne vo vaječníkoch ale inak mi vôbec nič nieje len som trochu viac unavena.musime veriť.

susanne08
3. apr 2019

@zuzu8511 a kto ti robil vklad? mňa prsia bolia ale to pripisujem utrogestanu. práveže ja vôbec nie som unavená, ale beriem aj macu peruánsku stále, zato môj muž je stále unavený tak si robí srandu,že on má tehu príznaky🙂 ale som strašne hladná posledné tri dni, tak teraz by som mala normálne menzes tak to bude asi tým. 18.4. ideš teda na krv?

zuzu8511
3. apr 2019

@susanne08 ja som bola v Iscare v MT.a 10.4 idem na krv.prsia má tiež bolia a jem v kuse len vôbec neviem kedy by mi mala prísť mrcha lebo kvôli hormónom som to mala posledné mesiace od 26-33 dní :(

susanne08
3. apr 2019

@zuzu8511 jáj tak a teraz ešte niečo berieš? mne chodí presne a mám apku🙂

susanne08
3. apr 2019

@busybumblebee no viem že u teba sa najprv pomýlili tak už len pretoto si spravím test a na ten 14 deň si mala kolko hcg?

daniela2022
3. apr 2019

@zuzik5891
@lostris151 dievčatá mam po odbere akurát som sa zobudila dúfam ze tam bude niečo vhodne. Držte prsteky 💞

zuzu8511
3. apr 2019

@susanne08 beriem estrimax a proletex.tak som si vravela ,že test nebudem robiť no nedalo mi to.tak teraz už vydržím do víkendu a dúfam ,že to bude fajn a potom presne ako si vravela do krvi a do srdiečka a......

zuzu8511
3. apr 2019

@daniela2022 držím palce 🙂

busybumblebee
3. apr 2019

@susanne08 ano od vecera kedy bola OPU uzivam odspodu progesteron az doteraz. Zajtra idem ku gyn na odbery, tak sa ho spytam, ako ho mam postupne vysadzat. Zatial si davam 1 tabletu 3x denne. Som v 8tt

busybumblebee
3. apr 2019

@zuzu8511 drzim palceky aby ti ten duch na teste silnel 🥰
@daniela2022 drzim palce 😊

zuzu8511
3. apr 2019

@busybumblebee ďakujem dúfam,že bude.vsak ho tam vidíte?

zuzu8511
3. apr 2019

@busybumblebee viem že je to ešte skoro,ale potrebujem trošku nádeje ešte nikdy som na teste také niečo nevidela ;)

busybumblebee
3. apr 2019

@zuzu8511 samozrejme jasna ciarocka 😊 skus zopakovat o 2 dni (ak si si robila dnes) mal by zosilniet

zuzu8511
3. apr 2019

@busybumblebee ďakujem skúsim cez víkend 🙂

zuzu8511
3. apr 2019

@busybumblebee aj tebe držím palce aby bolo všetko ako má byť ,to najhoršie máte za chvíľku za sebou 🙂