Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@daniela2022verim tomu ze budete mat vela krasnych blastocyst 😊 v pondelok by mal byt vklad? Tiez mi tak vysiel vklad na pondelok, aspon sa zrelaxujes cez vikend 🙂 mne teraz pri 2ivf vysiel hned prvy vklad. Z 8 vajok sme mali 4 embrya. Zacala som 11tt a teraz cakam na prve screeningove testy.
@daniela2022 32dc sa musím ísť ukázať do heliosu a uvidím čo mi povedia, oni to aj z krvi nejak uvidia či sa blížia alebo nie....čítala som o babách čo dostali 40.dc ale ak by im smilní a neprišli by tak neviem, asi by sa musela stimulácia prerušiť 🤦♀️
Neuveríte, práve som dostala!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰 sa teším ako keby som bola tehotná 😂
@zuzik5891 no je ich síce veľa ale nikdy nieje iste no nie. Pri tej endo je to ťažké ale verím ze to tak bude.
Nemôže to byť tým ze z tých všetkých liekov telo takto reaguje? Vieš kým sa prečisti telo
@evaachesa tak ja dúfam ze ano popravde ja ani neviem za koľko dní sa vytvárajú blastocysty 🤷🏼♂️ áno v pondelok. Pijem vodu ale radšej by som jedla 😊😊 len povedala ze keď budem mať ohss nebude žiadny vklad. No toto je tiež naše 2 ivf tak ja verím ze bude úspešne ako u vás. Je to super sprava ze vám to vyšlo mame tu nádej aj ostatné. A cítiš sa ako? Nejaké zmeny? Kedy ti vyšiel test?
@naty139 no tak to som veľmi rada 😂 hej ms niekedy viac poteší ako darček hehe ja chcem zase veľmi predísť ohss. Aby som v pondelok mohla ísť na vklad
@bzaruska ahoj tak ja asi najlepšie viem kedy som bola na vklade a bolo to v sobotu 23.03. a áno na krv idem v pondelok. tlaky mám aj ja celé brucho ma bolí dosť posledné dva dni, test som si ešte nerobila, sem tam ma brutálne pichne vo vaječníkoch. unavená nie som,iba stále som hladná. a mali ste tiež PK? a testovala si teda na 9 deň? deň vkladu sa ževraj neráta tú jedna kočka písala...
@susanne08 strašne budem na vás myslieť v pondelok nech je to tam 💞💞💞
@daniela2022 ďakujem ❤v utorok sa dozviem. aj tebe držím palce a ohľadom toho vývoja ti pošlem obrázky čo mám z Brna takú pomôcku.
@susanne08 jeeej ďakujem 💞 určite to vyjde ja ti tak cítim 😊 všetky co sme tu budeme tehulkovat tak to bude 💞
@daniela2022 tento rok je rok prasiatka, prináša šťastie a teraz je toľko tehotných, že aj my musíme byť tento rok🙂 😍
@daniela2022 Dozviem sa v pondelok... ešte je len štvrtok a ja som ako na ihlách čo mi v centre povedia... prečo sa ten čas tak vlečie 🤦😁
@daniela2022 tak ako je na tom obrazku, na 5ty den by uz mala byt blastocysta a najlepsie hatchujuca blastocysta, ktora uz vychadza z obalu. Ak nie, tak jej vedia pomoct zonalnym hatchingom 🙂 esteze uz mame take vymozenosti 🙂 mne museli toto embryjko tiez hatchnut lebo malo tvrdy obal a pravdepodobne by same nevyslo.
Pri prvych 3 vkladoch z 1ivf som necitila vobec nic. Teraz ma pichalo brucho, krize ma boleli, uz tyzden od vkladu som si vsimla vyrazne zily na prsiach a dost boleli a tak celkovo inak som sa citila🙂 aj jednorazove drobne spinenie z uhniezdenia bolo. Testovala som od 7 dpt a uz tam bol slaby dusik a kazdym dnom silnel 🙂 do cca 9tt ma popichovalo brucho a boleli prsia no uz to preslo. Vecer citim take napnute brucho akoby sa mi natahovalo 🙂
Verim tomu ze to teraz kazdej babe vyjde a budeme sa spolu tesit 😊 a toho ohss sa neboj, len vela pi. Ja som mala po tomto opu hrozne bolesti a pichanie az bodanie v maternici. Do vkladu to ustupilo.
@susanne08 verím ze po toľkom trápení predsa raz musí prísť radosť. Budeme určite veľmi bsa teším na vklad 💞💞💞
@zuzik5891 joj ani nehovor ja som povedala ze už nebudem tak stresovať ako pri prvom ivf ale veľmi by som chcela aby bol už vklad a ohss nech ani nepríde 😁 potom v pondelok čakám správy
@evaachesa tak ja dúfam ze bude aspoň jedno na vklad v dobrom stave a povedala som si ze co bude bude ale jedno mi to nieje 😁😁😁 Ja dúfam ze tentokrát uvidíme pozitívny test 💞
@daniela2022 vieš...u mňa to bol odklad ET kôli sliznici...vtedy som sa veľmi trápila...no ešte viac som tŕpla aby sme mali po PK nejaké embryjká na vklad...potom mi nabehol slabší OHSS tak som bola celkom rada že ET sa odložil...no teraz sa to tak vlečie...a to som ms dostala o 9dní skôr...podľa normálneho cyklu sa m ms mala dostať až zajtra...
Verím v šťastné konce... niekto tu písal že je rok prasiatka... takže všetky tu budeme mať šťastný koniec a ešte šťastnejší začiatok s drobčekmi❤️❤️❤️❤️🙏
@zuzik5891 ja verím ze teraz to uz vyjde a pôjdete v kľude na vklad. A koľko si mala vajíčok že máš nábeh na ohss? Ako si to riešila aby čím skôr zmizol? Áno rok prasiatka takže tento rok bude pre nás tým najkrajším 🥰🥰🥰💞
@daniela2022 pri kontrolách som mala dokopy čo dom rátala okolo 28folikov...odsali 14 aj to len tak tak lebo jeden vaječník mám po cisárskom prišitý vyššie a ťažko sa k nemu dostali...z toho bolo 9 malo aj vajíčka a 4 boli dozreté...len 3 sa oplodnili a z toho máme dve embryjká...
@zuzik5891 koľko musíme prežiť aby sme sa dostali aspoň k jednému embryjku. Ja som tak podobne mala pri prvom ivf. Uvidíme ako sa budú tieto vyvíjať 🤷🏼♂️
Ahojte. Tak už mám za sebou prvú injekciu, veľmi som sa bála, ale koniec koncov to nie je až také strašné.. 🙄
@daniela2022 a čo sa stalo pri prvom ivf?...
@zuzik5891 mala som 23 vajíčok z toho 9 oplodnilo ale už 3 či 4 deň mi volali ze su dobre len 3 aj to jedno z nich bolo nič moc. Takže et nevyšiel a ket tiež. Ale je pravda ze som mala problémy zo štítnou a nikto to neriešil. Preto sa teraz bojím ale ja im verím ze to zvládnu do pondelka 🍀🍀🍀
@daniela2022 no teraz máš omnoho viac bojovníkov 😍... určite ich bude dosť.. kedy ti teraz budú volať?...
Tak ja som bola ráno na kontrolu a už mi volali, že mám hneď dnes začať s Gonalom 112,5 🙂 super sa to rozbehlo

@daniela2022 pri takom počte bude určite...neboj ❤️🙏...ja som si už myslela že mi ms skončil a už dva dni som úplne málinko špinila a dnes sa to akosi zasa spustilo .. nie silno ale predsa som si musela dať vložku .. nechápem prečo