icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzik5891
5. apr 2019

@naty139 super... takže zasa si sa pohla o kúsok bližšie k svojmu snu ❤️🍀

daniela2022
5. apr 2019

@zuzik5891 no zajtra až aj to som ju poprosila ci mi dá vedieť. Tam to je úplne inak. Vlastne by som vedela až v pondelok a pravdu? Pri prvom som po každom telefonáte plakala a teraz len verím ze to bude ok. 💞
Ale trápia ma stále tie bolesti 🤔

zuzik5891
5. apr 2019

@daniela2022 tie bolesti budú ešte max 1 deň... uvidíš...Ja si živo spomínam na moje čakanie na telefonát z centra... čím bol bližšie ten čas tým častejšie som behala na wecko 🤦...ale neboj...ja viem že to dopadne skvelo...❤️🙏

naty139
5. apr 2019

@daniela2022 držím palce 🍀🍀🍀

zuzu8511
5. apr 2019

@daniela2022 aj ja držím palce tiež som sa nevedela dočkať telefonátu každý deň a tiež som stále plakala no je to ťažké to čakanie no musíme to zvládnuť 🙂

daniela2022
5. apr 2019

@zuzik5891 myslíš že to prejde? Strašne pálenie mam na pravej strane až k pupku. Ja si prosím len jedno vhodné ktoré nám zase dá trosku radosti do života 🍀💞 tak dúfam ze v nedeľu už budem fit.

@naty139 ďakujem pekne aj tebe držím prsty silno 🍀💞✊
@zuzu8511 ja som povedala ze už plakať nebudem. Ze to takto musí byť a verím ze to zvládneme 💞🍀🥰

zuzik5891
5. apr 2019

@daniela2022 ja som si hovorila že aj dobre že som nemala ET lebo mi bolo dosť zle...brucho ma bolelo a bolo ako balón...no na štvrtý deň akoby uťalo a proste to prešlo ..je pravda že som pila do 5 l.vody a jedla veeeeľa bielkovín...ale prešlo to😍

daniela2022
5. apr 2019

@zuzik5891 no ja pijem nad 5. Ale už mám taký stres z toho minulého ohss že až. Mňa nie žeby bolelo brucho ale také pálenie v podbrušku. Myslíš že to je normálne?
Ket ti teraz vyjde 🍀

zuzik5891
5. apr 2019

@daniela2022 neviem či je to normálne keďže aj to moje slabé OHSS som nevedela veľmi odhadnúť... mňa kôli tomu že mi lekár tlačil cez brucho vaječník dole aby mohol druhý odsať foliky bolelo brucho dosť intenzívne... takže aj keby som to pálenie mala tak ho tá bolesť prekryje...

zuzu8511
5. apr 2019

@daniela2022 aj mňa to pálilo asi dva dni a potom všetko prešlo a teraz to mám znovu bolia ma prsia,páli brucho občas pobolieva a tiež neviem či je to normálne no hádam ani už o pár dní to budem vediet.a bude to dobre lebo si už spravne naladená ;)

daniela2022
5. apr 2019

@zuzik5891 tak to je potom fakt lepšie že ti to odložili a teraz sú pôjdem fit po bublinku 💞🍀
@zuzu8511 no dnes je tretí deň a dúfam ze zajtra to už prejde lebo mam kadejaké myšlienky. A keďže mi dali clexane tak sa im niečo asi nezdalo. A keď im zajtra poviem ze nie som úplne ôk tak mi odložila vklad 😱

zuzu8511
5. apr 2019

@daniela2022 ja viem ,že tá predstava odkladu je hrozna no dá sa to prežiť a niekedy je to naozaj lepšie,keď sa dáš do kopy.optimisticky sa naladis, oddýchneš a pôjdeš si po drobčeka úplne v poriadku 🙂

zuzu8511
5. apr 2019

@daniela2022 ale všetky sme v tomto rovnaké ,každá chceme mať vklad čo najskôr a ten mesiac sa nám zdá ako nekonečná doba.vsak @zuzik5891 ale nakoniec to nieje až také zle 🙂

zuzik5891
5. apr 2019

@zuzu8511 mi niečo hovor... no keď si predstavím že ak by mi ms neprišla o 9 dní skôr tak by som ju dostala ešte len dnes...na pondelkovú kontroly sa teším a aj mám veľký rešpekt...ale všetky to dáme... verím tomu 🙏🍀❤️👶

daniela2022
5. apr 2019

@zuzu8511
@zuzik5891 ja dievčatá počkám aj do budúceho mesiaca len nech je všetko v poriadku. Fakt sa necítim najlepšie

zuzik5891
6. apr 2019

@daniela2022 a bielkovín ješ dosť?...mne doktor v centre vravel že ešte dôležitejšie ako voda sú bielkoviny ktoré všetkú tú vodu viažu...

daniela2022
6. apr 2019

@zuzik5891 no pijem 5,5 vody a bielkoviny ta tak zobnem dačo z každého. Pri toľkej vode mi ani jest nejde veľmi. Ty si co jedla?

zuzik5891
6. apr 2019

@daniela2022 veľmi mi zabral rajo proteín...nápoj obsahuje až 30g bielkovín...keď som si ho dala neskutočne sa mi uľavilo....ten som si dala dva krát do dňa...objednala som si aj proteínový prášok a ráno a večer som si ho dala s plnotučným mliekom...denne som jedla vajíčka... už mi liezli von krkom...

daniela2022
6. apr 2019

@zuzik5891 no dobre tak idem to hneď riešiť. A môžem sa opýtať poraďte mi prosím. V stredu som bola na odber aké by mali byť dnes ombryjka dnes? 8 bunkové či?

zuzu8511
6. apr 2019

@busybumblebee ahojky.porad mi myslíš že je silnejší?či je veľký problém že sú rozdielne testy?spodný je 7 deň a horný 10 po ket?

evaachesa
6. apr 2019

@zuzu8511 ahoj, z mojej skusenosti, porovnavaj rovnake testy ... ja som robila 3 znacky ale ciarka bola pri kazdom rozdielna...bolo to vidiet az pri rovnakej znacke ze silnie 🙂 mas pekne ciarky ;) kedy ides na krv?

zuzu8511
6. apr 2019

@evaachesa došli mi rovnaké testy som si aj myslela ,že to nieje dobrý nápad porovnávať no nedalo mi to 🙂 dúfam že to bude dobré.az v stredu 10.4 sa fakt scvoknem :(

evaachesa
6. apr 2019

@zuzu8511 noo tak sup nakupit zasobu :D budes mat potom pamiatku :D ja sa ich chystam zalepit niekam na papier 😅 a stale z prveho ranneho mocu. Tuto to mozes vidiet ze na modrych bola skoro stale rovnaka ciarka .. no ale myslim ze sa uz nemas coho bat a je to tam na 100% 😍

evaachesa
6. apr 2019

@daniela2022 ano dnes by mali byt 8 bunkove. Mas nejake spravy z centra? Zajtra ma byt vklad? 😍

zuzu8511
6. apr 2019

@evaachesa ďakujem si ma upokojila 🙂 už nebudem testovať počkám a bude ako má byť 🙂 😍

evaachesa
6. apr 2019

@zuzu8511 jasnee nestresuj a tes sa 🙂 inak na 10 DPT celkom silna ciarka ;)

zuzu8511
6. apr 2019

@evaachesa juuuj moja zlatá ďakujem veľmi si ma upokojila už si to budem len užívať a hotovo 🙂

daniela2022
6. apr 2019

@evaachesa no dnes sú 13 - 8 bunkové, a zvyšok 6. Takže trošku sa bojím povedala ze zajtra ich čaká ťažký deň a v pondelok by sme mali vkladať. Keď mi bude lepšie samozrejme. Myslíš že to zvládnu do pondelka? To je asi PK však?

busybumblebee
6. apr 2019

@zuzu8511 presne ako pise @evaachesa treba porovnavat rovnake testy, ale drzim silno prsteky, verim ze to vyslo 😊

susanne08
6. apr 2019

Babyyy tak dnes som si spravila konečne 1. Test. V pondelok idem na krv. A dnes je 14 od vkladu. Mám dve čiarky! Som šťastná I keď jasné že bude čakanie na srdiečko ❤️.