Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@susanne08 supeeeer 😍
@daniela2022 to je predsa super cisielko bude to dobre uvidis.aj tie 6 bunkové sa niektoré ešte môžu pozbierať.ale aj ak by nie tak máš krásne číslo aj keď to asi nezvládnu vsetky.
@evaachesa no ale vieš ako mne dlho idú dni 😂😂😂 no vieš ja sa obávam len toho aby to vydržali alebo naposledy to vyzeralo tiež nádejne a nákončí to moje Bublinky vzdali. Ale tento rok to bude iné. 🍀💞 No ja mam prísť v pondelok že ma pozru keďže je nábeh na ohss a potom ak budem v pohode bude vklad.
@zuzu8511 teším sa len nech tam je to práve 💞💞
A môžem sa vás ešte opýtať vkladal niekto z vás 2 embryjka???? Lebo mňa sa pýtali ci chcem jedno alebo dve 🤔
@daniela2022 ďakujem.no dúfam ,že bude všetko dobré a nás bambusik to zvládne 💞💞 v stredu sa všetko ukáže.
@daniela2022 a je ti dnes už lepšie?
@zuzu8511 cítim pálenie od pravého vaječníka k pupku také akoby som mala zápal. A keď mam plnši mechúr nemôžem sa vyrovnať, trosku ma pichá v boku ale lepšie ako včera. A ty sa ako cítiš?
@daniela2022 bude to už len lepšie a v pondelok sa budeš tešiť ;) musíš veriť 🙂 ja celkom fajn chvilami mi býva zle a som strašne unavená a hladná ale pripisujem to skôr hlave 🙈🙈🙈😂
@zuzu8511 dúfam že mi dovolia vklad. Joj to nič ale ty máš pozitívny test ale čo robila moja hlava keď som si namyslala že to vyšlo 😂😂😂
@daniela2022 tak to som rada že nie som sama taká strelena 🙂
@daniela2022 nám neodporúčali vkladať 2 že to je viac rizikové nám povedali 😉
Dievčatá aj ste si cítili vaječníky počas stimulácie? Ja dnes ešte len budem druhýkrát pichať gonal ale už od rana si ich cítim presne ako keď som užívala clostilbegit kvôli inseminacii, možno aj viac....nie je to moc skoro?
@naty139 moja...ja som si Decapeptyl vždy 20 minút pred vpichom vybrala z chladničky a keď som si ho pichala tak úplne pomaličky... hneď ako ma len trošičku zaštíplo tak som prestala a keď to prešlo pokračovala som... niekedy som ho pichala aj dve minúty ale aspoň bez bolesti ☺️
@naty139 aj ja si decapetyl vyberám 20 minút vopred z chladničky a picham si ho úplne pomaličky. Po zapichnuti ihly kožu trosku uvolnim, nedržím ju úplne napevno. Skus, možno pomôže 🙂
@zuzik5891 @123elenita vyberám aj ja aj pomaly picháme ale aj tak dnes štipalo tak že som stále ojkala a pichali sme skoro 3 minuty 🤦♀️ Už až tak nevoľno mi prišlo...ale mne sa to takto strieda, raz dobre, raz ťažšie a raz otrasne 😂 ale stále si hovorím, že je to 5 min z celého dňa. Našťastie 😇 som zvedavá čo mi povedia v utorok 🙏
@naty139 haha no mne príde na konci vždy nevoľno, ale to mne príde aj keď sa napr porezem alebo vidím krv 😃 takže pichnúť si sama sebe injekciu chce u mňa mega davku odvahy 💪
Ahojte baby, mam dnes krizu :( strasne som negativne naladena a stale mam pocit ze to nevyslo, neviem sa nejako pozitivne naladit, snazim sa rozpravat s bodkou nech sa pekne zavrta ale stale proste tusak ze asik nic z tohoto nebude... :( 😢 tak mi je do placu a ani neviem nic vlastne, a balim sa do toho ach jo...

@daniela2022 jemine neviem preco som bola v tom ze dnes je nedela 🙂 mate velmi pekne cislo 8 bunkovych takze mysli pozitivne. Bol by zazrak ak by boli vhodne na vklad uplne vsetky co odobrali cize treba s tym ratat. Teraz sa daj do kludu a chod sa niekam prejst a zamestnaj sa niecim 😉 my sme mali len 8 vajicok a na druhy den to 1 vzdalo...potom mi uz nevolali .. asi by som viac stresovala takto ale ani na chvilku som nerozmyslala negativne. Nakoniec ostali 4 embryjka co povazujem za super pocet .. hlavna je kvalita, nie kvantita tak to ber 🙂 a tie 6 bunkove to este mozu krasne dobehnut .. pocet mate fakt paradny tak sa tes 😊 a pk je predlzena kultivacia na 5 dni. Inak sa kultivuje len na 3 dni co sa uz velmi neodporuca.