icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

123elenita
6. apr 2019

@lostris151 jooj rýchlo preč s negatívnymi myšlienkami. Vyjde to a hotovo 🍀
Ale keď sa ti chce plakať, trosku si poplac a možno sa ti uľaví. Sú to všetko emócie a treba ich dat radšej za 5 minút von ako sa zvnútra trápiť

zuzu8511
6. apr 2019

@lostris151 to je normálne každá z nás si tým prešla.kolky deň si po?je ti smutno za drahým a pomaličky za ním pôjdeš a bude ti zas smutno za svk.verim ,že ti je ťažko ja som bola tri dni sama bez manžela a som myslela ,že sa scvoknem ako mi bolo.skús sa z toho vyspať.bude to dobre skús veriť.

naty139
6. apr 2019

@lostris151 podľa mna je to úplne prirodzene....nie si stroj ❤️ Hormóny, emócie, nálady sú ako na hojdačke veď je to pre nás obrovské vypätia aj keď sa snažíme si to pre dobro našich blízkych, naše aj našich drobcov nepripúšťať....prežívame to všetky....teraz mám kamosku po ivf a ku koncu bola úplne skeptická, ešte aj spinila, považovala to za tutovku a nakoniec je tehotna 🙂 nevzdávaj sa! Urob si zajtra pekný deň a uvidis, že zase bude lepšie ;)

zuzik5891
6. apr 2019

@lostris151 moja...tie pocity sú úplne normálne... myslím si že každá žena po vklade si nimi prejde...ale určite sa to teraz podarilo... verím tomu a veľmi tomto želám... už sa teším kedy sa tie tvoje obavy zmenia na obrovskú radosť ❤️🙏

nika849
7. apr 2019

@daniela2022 ja som tiež toho názoru že ak to ma podariť tak sa podarí aj s jednym 😉

daniela2022
7. apr 2019

@lostris151 my všetky ti držíme silno prsty. A ver tomu ze nie si sama. Ja som tiež plakala a nakoniec po iui som bola tehotná chvíľku ale u mňa bol iný problém. Uvidíš to zvládneš a čakáme len pozitívne správy 💞🍀

daniela2022
7. apr 2019

@nika849 no to áno musíme veriť 💞 a ty ako pokračuješ?

lostris151
autor
7. apr 2019

@zuzu8511 nikdy neviem ako to ratat, bola som 31.3 na vklad rano a neviem ci sa to rata ako jeden alebo az den po, takze som 7 alebo 8 dni po, vcera test bol este negativny ale to viem ze moze byt, dnes rano som si chcela ale vysiel mi neplatny z nejakejo dovodu, tak som uz dalsi nerobila.
Vybavila som si aj krvne testy v kanade a to bola tiez kovbojka, ja uz asi len chcem mat po tomto vsetkom a tom cakani stalom a vratit sa do normalu nejakeho bud noveho tehotenskeho alebo mojho klasickeho, mate pravdu aj drahy mi chyba a mam pocit ze nemozem byt sama sebou :( od decembra sa to vlecie a ma uz toho vsetkeho dost, som asi sebecka ked to tak vidim. Dietatko velmi chcem ale asi sa musim nejako psychicky ocistit a nabit sa znova - snad to dava zmysel 😔

zuzu8511
7. apr 2019

@lostris151 samozrejme ,že to dáva zmysel.uplne ti rozumiem a vieš čo ja ťa obdivujem,že to takto zvládaš v podstate sama.to čakanie je najhoršie na tom všetkom.

ceklis
7. apr 2019

@lostris151 ahoj, ja vás tu len sledujem, nakolko mám stále odklad KETu kvôli zdravotným veciam. Ale sledujem tu všetko aby som mala ako takú nádej, že sa to môže podariť.
Ani nevies ako veľmi chápem každé slovko, ktoré si napísala. Ja som toto riešila cely minuly rok a pokial to niekto nezažil, nepochopí. To, čo prežívaš je úplne samozrejme, celé je to veľká psychická aj fyzická záťaž. Či na telo, hlavu alebo srdiecko. Veľmi veľmi ti držím palce aby sa čiarka čím skôr objavila!!! Každá čo toto zaživa, si to zaslúži už len kvôli tomu, čím si všetkým musela prejsť. To čakanie je neuveriteľne náročné! Držím silno palce všetky čo mám ✊🏻✊🏻✊🏻

daniela2707
7. apr 2019

@ceklis ahoj, pekne napísané. Mňa to čaká o dva, tri mesiace. Tiež to tu sledujem a súhlasím, že je to náročné. Musíme byť bojovnicky!!!!! Sme citlivejšie ako muži, ale zvládneme oveľa viac. Držím všetkym od srdca palce
💗

nika849
7. apr 2019

@daniela2022 mňa čaká zajtra ďalšie sono a v stredu dúfam ze už odber 🙂 už má všetko boli a mam úplne nafúknuté brucho ☹ ale pani doktorka mi povedala ze je možné že do stredy ani rifle nezapnem :-/ už nech je potom 😁

daniela2022
7. apr 2019

@nika849 tak ja som nemala také veľmi ako teraz. Cítim sa jak hruška len niečo zjem a brucho už nafukane 😁😁😁 a koľko si mala zatiaľ vajíčok?
Ja idem zajtra na vklad snáď 🥰

nika849
7. apr 2019

@daniela2022 presne ja sa už bojím aj čokoľvek zjesť 😁no v piatok mi povedali ze ich tam je 30 a jedna cysta :-/ ale k tej cyste mi viac nepovedali nič :-/ ja som mala mat tiež zajtra ale nakoniec ak sa nič nestane bude v stredu 🙂 tak zajtra budem držať palce 😉

naty139
7. apr 2019

@nika849 Ja som už mala cystu a neboj pravdepodobne to je tá, čo s menštruáciou odíde a preto ti nič nepovedali...

zuzik5891
7. apr 2019

@lostris151 za prvý dpt sa ráta prvý deň po vklade... čiže ak si bola 31.3. tak 1dpt si mala 1.4. ... takže to že máš ešte negatívny testík je úplne normálne...ja skutočne verím že ti to teraz vyšlo...🙏❤️❤️❤️❤️

nika849
7. apr 2019

@naty139 dúfam ze to bude tak 🙂 aspoň si ma trosku upokojila 🙂

naty139
7. apr 2019

@nika849 určite, nestresuuuuj ;) ja som včera zabrdla do témy OHSS a skoro som ani nezaspala 😱😂

nika849
7. apr 2019

@naty139 u mňa sa boja že bude OHSS :-/ tak manžel mi zakázal o tom čítať aby som sa nestresovala 😁😁😁😁 tak zatiaľ sa tomu úspešne vyhýbam 🙂

daniela2022
7. apr 2019

@naty139 ahoj no to je najväčšia chyba na svete. 😁😁😁 Môj manžel mi zakázal koníka minulý rok vďaka tomu. Každá má iné telo každé to inak prijíma ivf myslím, lenže hlava potom funguje na 100% 😁😁😁 Takže neboj poznáme

busybumblebee
8. apr 2019

Ahojte baby. Potrebujem poradit. Ked som 8tt+0 tak som vlastne zacala 9. tyzden vsak? Aj MK mi tak ukazuje aj vacsina aplikacii. No ked si napr. vygooglim 9. tyzden tak mi tam pise ze zacali ste 3. mesiac ale podla spravnosti zacina 3. mesiac az 9tt+0 teda v 10. tyzdni. Rozumiem tomu teda spravne ze 8+0 az 8+6 je 9. tyzden a 9+0 az 9+6 je uz 10. tyzden vsak?

zuzik5891
8. apr 2019

@busybumblebee rozumieš tomu veľmi správne ❤️...8+0 až 8+6 je 9tt.😘😘😘😘😘

busybumblebee
8. apr 2019

@zuzik5891 super vdaka, lebo som ostala zmatena z toho, ze napr. babyweb pri 9. tyzdni uvadza, zevstupujem do 3. mesiaca, ale to by som mala az o tyzden

lostris151
autor
8. apr 2019

Dakujem za podporu a povzbudenie ❤❤❤ naozaj mi to pomohlo, necitim sa uz ako taky blbec ked viem ze nie som sama a jedina co sa tak citi😊🌻🌼🌹

lostris151
autor
8. apr 2019

Akurat som robila test a neviem ci som sa nezobudila este a zle vidim ale ako keby som mala velmi ale ze velmi slabeho az neviditelneho ducha, vidi to niekto? Viem je to blbe takto to moc nevidlo ale kedze ja sa uz citim ako blazon tak no chapeme 😂😂😂

daniela2022
8. apr 2019

@lostris151 vidím vidím 🍀🍀🍀💞

sassa15
8. apr 2019

@lostris151 aj ja to vidiiiiiiim 😍

zuzik5891
8. apr 2019

@busybumblebee bavila som sa o tom s lekárom takže určite je to správne tak ako si to pochopila

zuzik5891
8. apr 2019

@lostris151 nieje to duch ale krásna čiaročka moja... tieto testy sú podľa mňa naj... ešte nikdy mi neduchovali 😘

naty139
8. apr 2019

@lostris151 aj ja ho vidiiiiiiiiim 🥰🥰🥰🥰