Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@lostris151 je tam 😍😍😍
@zuzik5891 juuuu super Zuzi, tesim sa s tebou. Hlavne pozitivne myslenie ❤️
@busybumblebee Nevieš si predstaviť s akou malou dušičkou som dnes do CAR-u šla...po všetkých tých fórach čo som tu čítala kde baby píšu že ovulácia musí prebehnúť tak som bola úplne ale úplne vyplašená...😘
@lostris151 a ďalšia ciarocka 👏👏👏 supeeer uvidíš bude to dobre.to je taký neuveriteľný dusik ako bol na mojom pred týždňom 💞😘 a pôjdeš šťastná späť do Kanady 🙂
@lostris151 krasna ciarkaaa 😍
Dievčatá čakám na vklad ale som strašne sklamaná a je mi trosku do plaču. Mam 3 krásne moruly ale ďalších 6 je takých že ak do zajtra nebudú moruly tak mi ostanú len tie 3, teda po dnešku 2. V kútiku som dúfala že toto 2 ivf mi ich ostane viac nech nie som zase v strese :( tak som sa tešila na vklad a teraz som úplne mimo. Neviem ci ma chápete ale to prvé ivf bolo pre mňa peklo. Neviem co sa mi stalo ze mi takto dokázala klesnúť nálada po rozhovor s embryologickou.
Boze baby dakujem, som rada ze nie som blazon 🤣🤪❤ konecne mam aspon svetielko nadeje, pozitivne myslenie mi rozhodne ide lepsie dnes 😍
@zuzik5891 super tesim sa, konecne aj tebe sa blizi vytuzeny dnik ;)
@daniela2022 hlavu horeee, isto to dobre dopadneee 😘 tieto 3 su urcite silne a zdrave babatka a musis sa nastavit na pozitivnu vlnu nech sa pekne uhniezdi a citi sa u teba ako doma 😊 niekedy staci jedno jedineee ... napr mne doktor vravel ze ak sa podaria 3-4 tak je to vyborne 🙂 a aj tak sme mali pri prvom 3 a pri druhom 4 a brala som to ako uspech 🙂 cize musis zmenit myslenie ... sup sup 😉
@daniela2022 máš skvelý počet!!!! Veď niekto ich má desať a z toho žiadne kvalitne....keby som mala ako ty som nadmieru spokojná 🥰🥰🥰 len sa pozitívne nalaď, dôležitý je jeden bojovník ❤️
@lostris151 v utorok bude ten deň D... zoznámime sa s našou bublinkou 👶🍀🙏...od piatku budem vkladať progesterón a pichať si fraxiparin...❤️❤️❤️❤️
@daniela2022 je to skvelý pocit vidieť to embryjko však aj ja som bola z toho úplne hotová a teraz sa už len šetrí ,oddychuj,pekne papaj a pozitívne myslí ,čakajú ťa dlhé dni ale zvládneš to 🙂
@daniela2022 urcite sa setri prve dni..ja som lezala. S tym ananasom je to taka povera, moj doktor sa len zasmial, ale ze ak mam mat z toho dobry pocit tak si mam dat 😊
@daniela2022 silno presilno držím palce... máš už drobca pri sebe ...teším sa s tebou ❤️🙏🍀
@daniela2022 ahoj držím ti palce a čo ten plač? drobec je v brušku treba myslieť pozitívne🙂 daj si ananás, večer deci červeného vínka🙂 veľa ovocia, zeleniny, mäso, ryby a femibion 1. tak mi v centre hovorili, dnes je krásne vonku, treba ísť na prechádzku. ja som bola takých 10 dni v pohode, potom som sa začala už veľmi kontrolovať a nevedela sa dočkať. tak nech ti to rýchlo utečie a tešíš sa z // čiarok🙂
@zuzik5891 vies co to vobec netusim ako to je...mne rastla sliznica rovnako s liekmi aj bez .. pri druhom ket som chcela native cyklus cize nebrala som estrogen a sliznica mi narastla v pohode. Az pred vkladom som zacala s progesteronom. Ale urcite vedia co a ako a budes nastimulovana tak aby to bolo v poriadku 🙂
@evaachesa ja by som bola úplne spokojná keby ostala taká aká bola dnes ☺️...inak možno to bude blbosť ale ako si mám dávať tie kapsuly?...v návode je len prehltnúť...o vkladaní nieje nič... mám pocit že som sa zabudla opýtať na všetko...na to či aj v deň vkladu to mám užiť/vložiť...kedy je najlepšie ráno a večer užiť...🤦...teraz ma všetko napadá
@sassa15 ahoj, prosim ta, mozem sa ta spytat, dokedy si brala progesteron, resp ako si ho vysadzala? 😊
@zuzik5891 zuzi teším sa už len chvíľku a budete spolu 💞
@naty139
@zuzu8511
Joooj dievčatá moje viete jaka som spokojná 🥰 verím ze to vyjde nám všetkým strašne mi pomohli vaše slová. Ďakujem za podporu 💞🍀
@susanne08 tak mi nejak prišlo ľúto ze z počtu 18 len 3 vieš. Minuloročné ivf tiez tak končilo s dvoma a keď som si nato spomenula bolo mi ťažko vieš. Ale už som doma ležím šťastná a spokojná. 3 dní si asi fakt minimálne polezim a zoberiem jest. Bojím sa pohnúť 😁😁 ďakujem pekne aj tebe samozrejme 💞
Inak dievčatá ja idem na test 10 deň 🤔🤷🏼♂️ že oni to tak majú 10 deň a potom kontrolný. Aj vy ste mali niektorá? Podľa mňa to je strašné skoro nie?
@zuzik5891 mas progesteron ladee pharma? Ja som si ho vkladala 3x denne rano, obed, vecer. No viac mi vyhovoval crinone gel kedze ten sa daval len 1x denne. Tiez som sa cudovala ze v navode je ze sa maju uzit :D no vacsinou sa ale vkladaju...niekolko minut po vklade vytekaju tak si daj pre istotu hrubsiu intimku. Tenka mi pretiekla 😒
@daniela2022 ja som mala 10. a 14. den (sla som 13. lebo 14. bola sobota)
@evaachesa mám tieto... myslíš že sa môžu vkladať?🤦... ráno si ho šupnem okolo šiestej a večer okolo deviatej...bude to tak ok?...ja strašne neskoro chodím spať...a aj v deň vkladu sa vkladá?... mám ho o 10:00...len ešte hodinka cesty... ešte mi sestrička niečo hovorila sprchovaní a parfume ale ja si to neviem vybaviť 🤦

Baby... mám po kontrole... vaječníky plné vajíčok a ani jeden dominantný folikul... vyplašená som sa pýtala či to vyzerá na anovulačný cyklus...vraj áno...o to väčšie bolo moje prekvapenie keď mi dr.vravel že na tom nezáleží... dôležitá je sliznica ktorá mala dnes 8,5mm...vzali mi krv a poobede mi budú volať či ešte prídem na kontrolu a od kedy si budem vkladať progesterón...dr.vravel že budúci týždeň by mal byť vklad... konečne som sa trošku upokojila 🙏❤️