icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzu8511
15. apr 2019

@naty139 pekne cisielko 👏 neboj bude to v pohode ťa narkóza nebola nič hrozné potom som bola akurát dva dni taká ubolena a unavená ale nebojí to až také hrozné.

zuzu8511
15. apr 2019

@lilly79 najhoršie je prekonať obdobie keď ma ms prísť ja som mala po 7 dňoch od ket ducha na teste ale potom som si aj vyčítala že som ho robila tak skoro ,lebo som sa bála či to je naozaj pravda a čo bude silniet 🙈 ale tiež má občas pobolievali vaječníky ,občas pichli a bola som unavená ,potom mi zas nebolo vôbec nič a tak vselijak.a vôbec som nevedela kedy mám ms čakať ,lebo od kedy som bola na liekoch tak chodila vselijak tak som čakala ako kôpka nervov do testu krvi 🙈

lilly79
15. apr 2019

@zuzu8511 presne toto je riadny nervak, mne sa ešte ani jedno nikdy neuchytilo 😔 no a v mojom prípade iba voľba nie je.... Tak po toľkých rokoch pauze sa to musí podariť.... Dnes je to týždeň, čo mi vložili bublinku ❤️🙏aj ja mam veľké nutkanie spraviť test, ale som si povedala ze nie najskôr v piatok.... Musím vydrzat

zuzu8511
15. apr 2019

@lilly79 v pondelok ideš na krv?určite to už vyjde,oddýchla si si a vypla si hlavu a určite si sa už správne naladila.vyjde to ver 🙂 🍀🙏

naty139
15. apr 2019

@susanne08 ďakujem, bojím sa toho OHSS ako čert kríža ale teším sa, že už budú von a ja trošku pošportujem kým budem čakať na výsledky genetiky....

naty139
15. apr 2019

@zuzu8511 ďakujem, že má utešujete ❤️ Ono je niekedy na škodu čítať toho koníka lebo v hlave mi vyskakujú len tie negatívne skúsenosti, ale verím, že to tak rýchlo ubehne ako cela stimulácia 🙏

lilly79
15. apr 2019

@zuzu8511 no ten ďalší pondelok by som mala ísť, ale je veľkonočný... Takže až v utorok na 8hod. Som síce doma, ale tie bežné veci robím, upratovanie, venčenie psa, pranie, prechadzky..... Inak by som sa asi zblaznila😔 pred tým som len ležala nič nerobila aj tak sa to neuchytilo.... Teraz som si povedala, že keď to má viesť tak to vide, ci budem len ležať alebo nie. Aj Dr mi povedal,že nemám len ležať celé dni, že bežné veci robiť môžem.

daniela2707
15. apr 2019

@lostris151 super, tak som rada, že to vyslo🙂 veľa šťastia prajem.

zuzu8511
15. apr 2019

@naty139 skús tie negatívne veci nevnímať .ja som to tiež tak brala chvilami ,že samé zlé veci tu sú a tak som si povedala,že budem čítať len to čo potrebujem a to dobre.a ono to pomohlo 🙂 Takže baby hlavy hore všetko bude dobré musíte sa jednoducho cítiť šťastné a tie uzlicky sa uchytia 🙂 Ja som toho živý príklad 🙂 💞💞💞

zuzu8511
15. apr 2019

@lilly79 Ja sa síce snažím trošku setrit ale tiež fungujem tak,že tie bežné veci robím,akurát okná umývať nejdem 😁 Ležať by som tiež stale nedokázala 🙈

lilly79
15. apr 2019

@zuzu8511 okná tiež nebudem umývať.... Dnes som si dala prechádzku hodinovú polovickou a hafanom..... Celý čas na bolelo pod bruchom, prišla som domov, ľahla a už menej boli.... Dúfam, že som to neprehnala, ale musela som už vypadnúť, dnes mi he aj viac zle od žalúdka, ba zvracanie občas..... Inak chcem sa spýtať možno ti to príde divne, ale napr. Keď mi treba na malú ma dosť boli brucho a aj po nej a potom sa to ukludni, ale cítim to

zuzu8511
15. apr 2019

@lilly79 a nemôže byť že dlhšie drzis?a potom máš plný mechúr a preto ťa bolí? Ťa hodinová prechádzka asi bola dost.

evaachesa
15. apr 2019

@lilly79 ahoj, mna to tak bolelo po malej potrebe uz ku koncu, pichanie akoby v mocovom mechure. Mala som ale bolesti po opu takze som to spajala s tym, o niekolko dni to preslo 🙂

lilly79
15. apr 2019

@zuzu8511 je pravda, že mi trebalo na malú už dlhšie 🤭ale ten pocit mam už dosť dlho, ale prechladnutia nie som..... Neviem co to je

lilly79
15. apr 2019

@evaachesa ahoj, to není pýchanie, čo je opu? Neviem ešte všetky skratky 😊

susanne08
15. apr 2019

@lilly79 čo tak čítam tak asi je zameraný na darcovske vajíčka. Presne všetci sú milí. Lepšie sme si nemohli vybrať. My sme predtým boli 2x na inseminacii v gyn fiv a to bola katastrofa okrem jednej sestričky. Tak som si povedala že sa im zveriť na OPU v žiadnom prípade. Zo zvedavosti ako sa vyberá darkyna? Aj podľa výzoru keď chcete ci skôr krvná skupina a iné. ...

evaachesa
15. apr 2019

@lilly79 hmm tak potom to moze byt tym ze sa male uhniezdilo a teraz sa v brusku deju divy 🙂 opu je odber vajicok 🙂

susanne08
15. apr 2019

aha genetiku si z akého dôvodu dávate?
@naty139 pi Dosť vody, to len čo tu čítam.

lilly79
15. apr 2019

@susanne08 ja som bola tiež v gyn fiv, prišlo mi to ze som len jedno z tých čísiel.... Ale to už bolo veľmi davno
No zadáš požiadavky a podla toho ti výberu vhodnú darkynu zo spravnou krvná skupina

naty139
15. apr 2019

Aj mňa často boli keď idem na malú ale pripisujeme to tomu, že mám všetko nastimulované a zväčšené tak to podľa mna aj tlačí na ten mechúr alebo aj močovú trubicu...

lilly79
15. apr 2019

@naty139 aj ja si myslím, no ja mam aj zrasty po operáciách....... Jedno s druhym a ty ako to zvládaš?

susanne08
15. apr 2019

Baby teraz večer som sa išla sprchovat a krv na slipovej vložke😢 volala som na Hot linku, zdvihol to môj doktor 🙏 zajtra mam ísť na ultrazvuk ku gyn a nech mi zoberú krv akú mám hladinu progesteronu. No ja som len 5+6 tt a už toto🙁 progesteron som si dala teraz večer 4tabletky ako vždy. Ach nemám dobrý pocit, hneď mi prebehlo mysľou ako som potratila pri spontánnom otehotneni. Doktor že je ešte skoro na ultrazvuk ale ze nech idem..

zuzu8511
15. apr 2019

@susanne08 ak to nebolo silné krvácanie tak to nemusí byť ešte nič stratené stáva sa to.nudem ti silno držať palce zajtra.bude to dobre 🙏✊🍀

lilly79
Autor odpoveď zmazal
lilly79
15. apr 2019

@susanne08 držím ti palce, verím ze svetko dobre dopadne ✊🙏

evaachesa
15. apr 2019

@zuzik5891 Zuzi zajtra silno drzim palce ;)

naty139
15. apr 2019

@lilly79 bolia má vaječníky riadne ale inak som v pohode 🙂 som zvedavá čo prinesie tento týždeň ale mi posielame embrijká (dúfam ten nejaké budú) na genetiku takze mna čaká vklad až o mesiac možno aj viac...

naty139
15. apr 2019

@susanne08 veľa dievčat tu písalo, že malo krvácanie buď v čase menštruácie alebo cievka alebo sa zväčšuje maternica...bude to dobre 💪

zuzik5891
15. apr 2019

@susanne08 moja...slabé krvácanie nieje automaticky potrat...uvidíš že zajtra bude všetko v najlepšom poriadku...verím tomu 🙏🍀❤️

lilly79
15. apr 2019

@naty139 aha a genetika koli čomu ak sa smiem spýtať, držím palce neboj embrulyka určite budu✊