Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@daniela2022 ťažko povedať či som mala príznaky ja som bola tak naladená ,že som si aj príznaky asi privolala sama ,ale nemala som žiadne výrazné.verim ti ,že je to na nič no ešte nezufaj ešte stále tam máš nádej.
@daniela2022 nezufaj, este neni nic rozhodnute, ja som sa v 6 dni po citila presne tak ako ty a aj test mi vysiel biely takze viem presne ako sa citis, ako som pisala mala som toho celeho uz plne zuby a to som len 1IVF presla takze ani neviem si predstavit ako sa musis citit :( ale tiez som uz bola tak na tom ze som povedala ze mi je to uz cele jedno len nech je po tom a ze si dam pauzu aspon pol roka mentalne. A potom som testovala 7my den a vysiel mi neplatny (ano da sa to zle ocikat 🤣) tak som si vravela ze kaslem na to nejdem dalsi robit. Potom 8my den mi vysiel duch, ale ako vravia aspon do 10 dni pockaj potom skus znova ale chod s tym do toho ze ano koze vyst negativny ale nic to neznamena a ked nahodou sa jieco ukaze tak sa bude lepsie pozitivne mysliet ❤💕 ja nemam tiez ziadne drasticke priznaky, len mi meska teraz 3 den, ale vobec ma nebolia prsia napr. Len sem tam krize. Kazda sme ina, nemusis citit nic a moze byt vsetko ok! Budem drzat palceky, hlavne vsetko je ako ma byt a bude dobre ❤💕 kedy ides na krv?
@zuzik5891 no ja idem 10 deň na krv neviem prečo tak skoro a možno to tak ma byť. Ja už neviem prečo sa tam nechce udržať a kde robím chybu alebo kde je problém. Tvoj bude prvý a úspešný uvidíš ❤️🍀👣
@zuzu8511 joj tak príznaky som si privolavala sama 1 ivf a teraz absolútne nič. Hovorila som manželovi že sa cítim ako keby som na žiadnom ivf nebola 😐
@lostris151 vieš ja som si tiež povedala ze už mi to je jedno ze to nechám na toho hore ale vždy keď idem na stavbu kde by sme sa mali čoskoro sťahovať idú na mňa depky načo to všetko bude taky dom kde sa manžel natrapil keď sa ja nemôžem k bábätku dobojovat 😣 chápeš nie? No idem teraz v stredu ale popravde už sa cítim trápne pred sestričku a gyn stále chodím na tie krvné testy a stále nič 🤔
@daniela2022 nemáš sa prečo cítiť trápne je to normálne,každá z nás má veľkú túžbu po bábätku a myslím,že aj tá sestrička a gyndos to vedia pochopiť.a nie ty sa nemôžeš dobojovat k bábätku ste na to dvaja a dvaja všetko aj zvládnete ,musíš veriť ;) raz to vyjde aj keď je to ťažké zvládnete to.
@daniela2022 moja...keď si predstavím koľko som sa ja nachodila k mojej dr....dala mi aj svoje súkromné číslo na seba lebo vedela že to všetko ťažko znášam a potrebujem podporu a upokojiť keď treba... musíme veriť že to výjde...❤️❤️❤️❤️❤️
Ahojte, môžem sa pridať k vám ja som po ET.
@zuzik5891 v skratke ... tým, že mám za sebou viacero operácii v minulosti , kde mi postupne odstránili oba vajcovody, by som ani inak nemohla mať dieťatko 😔 ja mám 3ivf neúspešne za sebou, ktoré som absolvovala ešte veľmi davno na slovensku...teraz po rokoch som sa rozhodla ísť do Brna a opäť to skusit... Lenže tým, že mám veľmi nízke AMH, skoro 40 rokov, neuspesne 3 IVF za sebou, sme sa zhodli s Dr, že u mňa navyssia šanca mat diatatko je darcovsky program.... No ja som mala sliznicu 7mm... Držím palce 😘
@zuzik5891 ďakujem si zlata, no a mame len tohto jedného bojovníka....... Je pravda, že s mojimi som mala vklad vždy o 2dni a nikdy sa to neuchytilo a teraz máme po PK 5 dnoveho, dúfam ze sa tam pekne drzi🙏 bolesti pod broskom a aj krížov som mala ešte pred vkladom...... Teraz občas pýchanie vaječníkov, bolesti pod bruškom raz v pravo, raz v ľavo, kríze už pomenej. Občas cítim prsia, ale to skôr tlak alebo miena bolesť. Nespinim zatiaľ, tak hádam je všetko v poriadku.. Test som včera kúpila, ale až v piatok skúsim alebo v sobotu.... Mam strach, či sa mi tam budu // paličky
@lilly79 neboj sa.. budú tam //... keď čítaš túto skupinu tak tento mesiac sú tu samé krásne testíky...ani ty nebudeš výnimka ❤️🙏...aj nám budú vkladať drobca po 5 dňovej PK...no máme strašne zlú fragmentáciu, až 52% tak verím že sa uchytí...tu na nete som sa nedočítala nič pozitívne no tiež verím že nám sa to podarí...🙏❤️🍀
Ahojte, tak na kontrole mi videli okolo 25 folikov a v stredu idem na OPU, už teraz mám guču v hrdle zo stresu...
@susanne08 ja chodím k Dr Štelclovi, môžem s tebou súhlasiť tam sú všetci úplne milí, priateľskí, ústretoví a hlavne všetko povedia a ak nás nejaké otázky tak ti na každú jednu odpovedia aj koordinátorky sú top.... Proste neberu ta ako číslo.... Ďakujem za odporúčanie tohto fóra, naozaj ste tu s všetky také super, každá mame tie svoje objaví, aké chápeme sa navzájom lebosi tým všetky prechádzame, držím nám všetkým palce ✊🍀❤️

@daniela2022 ja idem teraz prvý krát takže ešte ti neviem nijako poradiť...ale nemusíš mať vôbec žiadne príznaky...a hcg sa za štandardných podmienok vylučuje do moču na 10dpt...preto odporúčajú testovať tak 12dpt...neboj... čiarky sa ukážu ❤️❤️❤️❤️🙏