Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 dnes 9 deň a ten test mi stále tak blbo vychádza. Ja už nebudem ani plakať len sa všetci okolo mňa trápia.
@evaachesa no už si spravím doma len dobrý medovkový čajík a vyložím nôžky ❤️... budem sa venovať len bublinke 👶
@zuzu8511 moja... už budem len oddychovať... priateľ mi už presne povedal čo môžem robiť... čiže nič 😁❤️
@lilly79 ďakujem.. začína sa dlhé čakanie 🙏❤️
@daniela2022 a ako to vyšiel test?...pošli mi ho...moja... veľa záleží na tom kedy však drobček zavŕta... nemusí hneď po vklade... myslím na teba a stále verím že to bude dobré ❤️🙏🍀
@zuzik5891 takto pozru. Proste flek tam je ja nechápem. A ja viem ze záleží od dňa ale úprimne väčšina tu dávala už ducha tieto dni ako som teraz ja no 😣 ale tebe Zuzi držím silno prsty len oddychuj a bude to super ❤️👣🍀
Ahojte, ja som 8 deň po ET a mam strašne nutkanie si spraviť test, ale bojím sa sklamania.... Mam si ho spraviť, či ešte počkať?
@lilly79 a cítiš sa ako? Vieš ja idem zajtra na krv neviem síce prečo tak skoro ale možno to bude pre mňa lepšie a tak ti poviem radšej som si urobil nech tam zase neplacem ako pri prvom ivf. Držím ti prsteky
@daniela2022 ja idem až v utorok na krv.Presne o týždeň. Boli ma brucho ako pri MS, neviem mám také nutkanie si test spraviť.... Len ten strach ma brzdí..... Tebe držím palce✊🙏🍀
Baby ja som bola min týždeň na konzultácii, povedali, že o týždeň a možno aj viac budú výsledky z oboch našich krv a taktiež aj spgm morfologie.lenže mám strašne nutkanie tam zavolať, lebo som strašne nedockava.😫
@lilly79 tak to máš super ja som nemala žiadne pocity. Verím že vám to vyšlo ❤️
@daniela2022 mam si spraviť test ci?
@lilly79 joj tak to musíš sama vedieť ako sa nato cítiš vieš v tom ti nikto neporadí. Ale ak by si aj tak držím ✊👣❤️
@daniela2022 mojko... vidím ružovú čiarku😍... skús si kúpiť mama test alebo baby top test...tomu druhému trošku dlhšie trvá kým ukáže výsledok ale keď sa objaví čiarka je to tam...neduchuje...ty si si robila aký testík?
@daniela2022 ja by som este spravila test iny, nechcela som pisat a nechcem davat falosnu nadej ale ako @zuzik5891 pise tiez sa mi tam cosi zazdalo, len som nevedela ci nehalucinujem :D ja by som spravila zajtra test alebo este jeden iny nejaky. Skoda ze na svk nemame taku znacku co je tu v kanade lebo to ti uz 6 dni pred vymeskanou ms povie na 80%
@zuzik5891 drzim palceky oddychuj pekne ;) 💕
@lilly79 je to ma tebe ale ak sa bojis ze bude negativny tak by som nerobila. Ja som si robila napr 6ty den ale robila som to tak ze ani moze byt negativny a je to len pre porovnanie ze ked vyjde neskor pozitivny tak budem vidiet rozdiel, tak som to skor tak z vedeckeho hladiska brala. Ak si pripravena na to ze moze byt negativny ale nic to nemusi znamenat tak si sprav sle ak sa bojis vysledku tak nie. Moj nazor ale ako vravim je to na tebe ❤💕
@zuzu8511
@lostris151 ďakujem ste zlaté, za povzbudivé slova❤️✊🙏 ešte ten duch co tu stále spomínate, to co znamená?
@lilly79 @lostris151 ti to napísala presne ,tak som do toho testusla aj ja 🙂
@zuzik5891
Ale kde to je fľak od moču normálne je krivý vieš len obrys nedá sa to dobre od fotiť. Ja women secret iný nemali. A skúšala som druhý ren je úplne biely 😣
@lostris151 mne všetko dajak divne ukazuje. Zajtra idem na krv ale uz ma dajak prešla nádej. Vidím ze sú to obrysy moču 😶
@zuzu8511
@lilly79
@evaachesa
@zuzik5891
kočky tak už som doma od gynekológa. to bol stres🙈, tak bilo už srdiečko ❤🙏 plakala som od šťastia!
mám mať kľudový režim, že ani psa nemám venčiť, utrogestan 4-0-4 ,ale ak mi zvýšia v CAR tak nech zmením dávkovanie a mám ísť v utorok na kontrolu či drobec rastie. viac urobiť neviem, už nekrvácam chvalabohu aj keď ma vyšetroval tak nič nebolo. Drobec, že sa tam zavrtáva a asi praskla tá cievka čo ste spomínali.😘 ďakujem za rady.
@lostris151 máme taký test... domáci krvný testík a ukazuje ozaj pekne... mám ho odskúšaný 😘
@daniela2022 počkaj ešte do zajtra a z ranného moču sprav... mimochodom...keď som čakala syna test mi ukázal čiarku až začiatkom 5tt...neviem ako je to možné...aj hcg som mala nejakých 580 či viac už neviem...a syn má 12 rokov... nevzdávaj to...❤️🙏🍀
@daniela2022 ahoj ten test nemá byť celý modrý ten krúžok dole? Ze je poriadne nasiaknuty močom, neviem ako to napísať zrozumiteľne. Lebo ako keby nebol...
@zuzik5891 áno mala si pravdu. Veď mužovi som tvoj príbeh cestou rozprávala.
Bolo to krásne😍 také malé a už bije 💝 tak podľa ultrazvuku som 5+6tt. Ďakujem už ležím a aj ty oddychuj a večer si daj deci červeného 😉 a ananás I keď viem, že niekto to tu spomínal ako sa doktor na to pousmial ale však čo by sme neurobili pre bábätko.

@zuzik5891 jeeeeej uzasneee tak uz mas bublinku pri sebe 😍 opatruj si ju 😊 dnes uz vodu ani nebudes chciet vidiet ze?😂