Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@daniela2022 aha, no skús si kúpiť ešte iný. v DM drogéria tam majú tiež alebo v lekárni online.
Zienky mam vysledky... z hematologie potrebujem nejaku dobru dusu ktora do toho vidi lepsie ako ja ktora by mi povedala
O tom viac ci je to ok alebo nie ak sa tu niekto najde prosim vas ozvite sa mi dakujem
@daniela2022 ved je tam ciarkaaaa 😍 ani nemusim velmi stelovat zrak 😊 ja som mala taku slabunku na 7dpt a kazdej inak to hcg narasta 🙂 zajtra rano bude isto silnejsia 😉
@daniela2022 o koľkej ideš na tú krvičku?...budem na teba myslieť 🙏❤️
@evaachesa ďakujem moja ale mne sa fakt zdá ze je to fľak od moču pretože je to úplne krivé. To sa ti už stalo ze čiarka bola krivá?
@zuzik5891 ráno o 8 a sestrička povedala ze potom si mam volať Dr a uvidí sa ci budu výsledky tak nechápem čo tak dlho väčšina má do dvoch hodín 🤔😊
A už to neobišlo ani mňa 😫😫 tiež som začala špiniť 😥nie veľa ale predsa, vôbec neviem čo mám robiť ,či mám ísť na pohotovosť alebo radšej ležať :(
@smrfinka tak som to omrkla. Som ale laik cize ber to len orientacne. To GLU je ze mas mierne zvysenu hladinu cukru v krvi. KREATE je kreatinin a tam to mas tiez zvysene moze to suvisiet s oblickami. TBIL je bilyrubin a moze ist o anemiu z nedostatku zeleza kedze to mas pod normou. Hemoglobin mas ale v pohode. Tak asi nieco ine. Mas ale nad normou CRP co moze znamenat zapal v tele. Nebola si teraz chora? Tiez mas nedostatok kyseliny listovej. Asi neuzivas tabletky ze? Ja beriem femibion 1x denne a mam pekne hodnoty v norme. Ta sa odporuca brat 3mesiace pred otehotnenim. Dostatok kyseliny je velmi dolezity v prvych tyzdnoch kedy sa vyvija dieta aby sa zabranilo defetom a vyvojovym porucham, ako razstep chrbtice napr. No a potom tam mas 4 faktory suvisiace s poruchou zrazanlivosti krvi. Laiden je dedicna porucha zrazanlivosti krvi. Tak asi tolko k tomu. Mozes skusit este skupinu Zdravotnici mk a tam sa opytat alebo len pockaj na termin 🙂
@daniela2022 krive to je asi preto ze to farbivo tam tak sikovne dali :D cize vyfarbilo sa len to co tam bolo. Podla mna je to oki. zajtra skus inu znacku 10tku ale 🙂
@smrfinka ano toto treba urcite pred ivf poriesit ak tam mas nieco zle. Mozno mas tie vychylky len mierne zvysene a znizene ze sa to nebude riesit. Ale hlavne su tie Nalezy FII, FV, MTHFR co suvisia so zrazanlivostou krvi. To vacsinou suvisi s potratmi. Cize asi najdolezitejsie. No a ak beries femibion tak cudne ze mas nedostatok kyseliny listovej lebo po mesiaci by sa mala doplnit.

@susanne08 a s vínkom nič nepokazím?... pichám si aj fraxiparin