icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

smrfinka
16. apr 2019

@evaachesa Jeden potrat uz mam za sebou takze to moze suvisiet aj z tym ...
Ze mam “ hustu krv “
Netusim preco mam nedostatok beriem pravidelne kazdy den .

e1i
16. apr 2019

@evaachesa bil je bilirubin a ma suvis s pecenou a zlcovymi cestami. S anemiou je hemoglobin ak je menej ako 120. Citala som iba odpoved a nie cele ale iba opravit som chcela,bilirubin nema s anemiou nic

zuzu8511
16. apr 2019

@susanne08 som v 6 gt a beriem estrimax a prolutex.asi počkám do zajtra a uvidím.

susanne08
16. apr 2019

@smrfinka skús užívať inofolic čo je kyselina listová. 2 vrecká ( ráno a večer.) Viem že je aj combi a to odporúčajú pre silnejšie ženy lebo zvláštne že ho máš málo. V tom inofolic je aj niečo iné co pomáha lepšie vstrebávanie. A ja užívam aj maca peruanska.

susanne08
16. apr 2019

@zuzu8511 uvidíš, verím že to nič nie. Keď pôjdeš doktorovi tak sa zajtra ozvi.😘🍀✊

evaachesa
16. apr 2019

@e1i to som cekovala na nete a ano aj s tou pecenou tam bolo popisane a potom s anemiou...moze to isto suvisiet s roznymi vecami

zuzu8511
16. apr 2019

@susanne08 dakujem

evaachesa
16. apr 2019

@smrfinka hmm no moze byt veru ze to ma suvis
Uvidis co ti povie doktorka. A k tej kyseline, myslim ze femibion je ok, ten by som nemenila lebo obsahuje aj metafolin a ten dokaze spracovat samotnu kyselinu a vstrebat. Uvidis co ti k to.u povie. Vacsina zien totiz nevie spracovat samotnu kyselinu listovu cize obycajne preparaty s KL by nepomohli.

daniela2022
16. apr 2019

@evaachesa skúsim hneď ráno ale pripadám si ako idiot je tam duch ktorého tam chcem ja vidieť ale pri silnom svetle nič nevidieť 🤔 Už si pripadám ako psycho

zuzik5891
16. apr 2019

@lilly79 tiež mám heterozigotnú mutáciu krvi a pichala som si ho počas celej stimulácie...potom som cez ms mala pauzu a od piatku si to pichám zas...

evaachesa
16. apr 2019

@daniela2022 a ty ju tam nevidis?

lilly79
16. apr 2019

@zuzik5891 tiež do brucha si pichas?

daniela2022
16. apr 2019

@evaachesa tak vidím ale hovorím ze mi to skôr príde divne lebo ta čiarka nieje rovná ale je to akoby chybný test alebo mi fakt už hrabe. Ja uvidím ráno aj tak to už nezmením. 😐 A ďakujem za podporu dúfam ze zajtra bude krv pozitívna.
A ty sa ako cítiš ty si mala kedy pozitívny prvý test?

zuzik5891
16. apr 2019

@lilly79 áno...

lilly79
Autor odpoveď zmazal
lilly79
Autor odpoveď zmazal
7ovecka7
17. apr 2019

@lilly79 prečo!? Veď krásne čiarky máš dnes ! Hlavu hore, drobček sa isto zakusol a krásne sa zabyvava

lilly79
17. apr 2019

@7ovecka7 myslíš, lebo včera poobede bola silnejšia čiarka a dnes prvý skoro prázdny a teraz trochu silnejší co som si spravila. Ja som si tak poplakala ja už mám toho dosť za sebou 😔môže takto to ukazovať, raz silnejšie a raz tmavšie? Mne totiž včera prvý krát v živote test ukázal slabú čiarku

lilly79
Autor odpoveď zmazal
zuzu8511
17. apr 2019

@lilly79 nezufaj je to krásny testik všetky sú.bude to dobre uvidíš.mne tiež veľmi nesilneli a bola som z toho hotová úplne a krv bola krásne pozitívna.nestresuj sa je pozitívny tes sa z toho a viac si ich nerob ;)

lilly79
17. apr 2019

@zuzu8511 ja užívam utrogestan a estrimax, to nemá vplyv na HCG? Asi sa pýtam totálnu somarinu, ale už všeličo mi ide hlavou

zuzu8511
17. apr 2019

@lilly79 estrimax užívam aj ja a na 8 deň by už v krvi nemalo byť nič čo by ovplyvnilo hcg.

lilly79
17. apr 2019

@zuzu8511
@zuzu8511 ďakujem, idem sa dat do kľudu lebo som sa vysokovala... Nech sa naša bublinka ma dobre ako v bavlnke 🙏✊🍀

zuzu8511
17. apr 2019

@lilly79 presne tak 🙂 presne to čo tebe sa stalo aj mne som bola šťastná no zároveň som mala nervy či bude všetko v poriadku a či silnejú testy.tak si ich fakt viac nerob a pekne oddychuj 🙂

lilly79
17. apr 2019

@zuzu8511 dobre aj moja polovička, že načo si to robím len sa stresujem, mam byt v kľude. Ste zlaté, že ma tak povzbudzujete. Držím všetkým palce 🙏✊🍀

simulienka22
17. apr 2019

@lilly79 držím palce.♥️
Hej tie naše polovičky vždy že nestresuj sa, nemysli na to, však počkaj, veď nemáme sa kam ponáhľať. 😄 aj vy to tak máte holky? A to a len viac rozčúli 🤣

zuzu8511
17. apr 2019

@simulienka22 ja to tak mám urcite 🙂 tie naše polovičky to berú úplne inak.mne môj tiež včera povedal ,že mám ležať oddychovať a nemám sa tým spinenim trápiť ,že to určite prejde.ja nechápem ako môže byť tak v kľude.niekedy by som chcela mať takú kludnu hlavu 🙂

lilly79
17. apr 2019

@simulienka22
@zuzu8511 ver tomu, že tie naše polovičky tiež nie sú také v pohode ako to my vidíme.... Ale keby stresovali ako my, tak to by bolo ešte omnoho horšie 😊

naty139
17. apr 2019

Dievčatá tak vybrali mi 17 oocytov a zajtra mame volať, už som doma ale mám teda riadne boelsti :( aj som bola teraz cikat a strašne ma to potom stipalo....dala som si dva novalginy ale zatiaľ nemám pocit že by to v niečom bolo lepšie :(

daniela2022
17. apr 2019

Ahojte dievčatá nechcem vám kaziť náladu ale len v skratke krv je negatívna. Ja už končím nejdem ani na Ket nemá to význam. Držím vám všetkým prsty a prajem aby ste to všetko v kľude a v šťastí dotiahli dokonca 👣 A ďakujem za podporu keď mi bolo ťažko.