Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@smrfinka hmm no moze byt veru ze to ma suvis
Uvidis co ti povie doktorka. A k tej kyseline, myslim ze femibion je ok, ten by som nemenila lebo obsahuje aj metafolin a ten dokaze spracovat samotnu kyselinu a vstrebat. Uvidis co ti k to.u povie. Vacsina zien totiz nevie spracovat samotnu kyselinu listovu cize obycajne preparaty s KL by nepomohli.
@evaachesa skúsim hneď ráno ale pripadám si ako idiot je tam duch ktorého tam chcem ja vidieť ale pri silnom svetle nič nevidieť 🤔 Už si pripadám ako psycho
@daniela2022 a ty ju tam nevidis?
@evaachesa tak vidím ale hovorím ze mi to skôr príde divne lebo ta čiarka nieje rovná ale je to akoby chybný test alebo mi fakt už hrabe. Ja uvidím ráno aj tak to už nezmením. 😐 A ďakujem za podporu dúfam ze zajtra bude krv pozitívna.
A ty sa ako cítiš ty si mala kedy pozitívny prvý test?
@7ovecka7 myslíš, lebo včera poobede bola silnejšia čiarka a dnes prvý skoro prázdny a teraz trochu silnejší co som si spravila. Ja som si tak poplakala ja už mám toho dosť za sebou 😔môže takto to ukazovať, raz silnejšie a raz tmavšie? Mne totiž včera prvý krát v živote test ukázal slabú čiarku
@lilly79 držím palce.♥️
Hej tie naše polovičky vždy že nestresuj sa, nemysli na to, však počkaj, veď nemáme sa kam ponáhľať. 😄 aj vy to tak máte holky? A to a len viac rozčúli 🤣
@simulienka22 ja to tak mám urcite 🙂 tie naše polovičky to berú úplne inak.mne môj tiež včera povedal ,že mám ležať oddychovať a nemám sa tým spinenim trápiť ,že to určite prejde.ja nechápem ako môže byť tak v kľude.niekedy by som chcela mať takú kludnu hlavu 🙂
@simulienka22
@zuzu8511 ver tomu, že tie naše polovičky tiež nie sú také v pohode ako to my vidíme.... Ale keby stresovali ako my, tak to by bolo ešte omnoho horšie 😊
Dievčatá tak vybrali mi 17 oocytov a zajtra mame volať, už som doma ale mám teda riadne boelsti :( aj som bola teraz cikat a strašne ma to potom stipalo....dala som si dva novalginy ale zatiaľ nemám pocit že by to v niečom bolo lepšie :(
Ahojte dievčatá nechcem vám kaziť náladu ale len v skratke krv je negatívna. Ja už končím nejdem ani na Ket nemá to význam. Držím vám všetkým prsty a prajem aby ste to všetko v kľude a v šťastí dotiahli dokonca 👣 A ďakujem za podporu keď mi bolo ťažko.

@evaachesa Jeden potrat uz mam za sebou takze to moze suvisiet aj z tym ...
Ze mam “ hustu krv “
Netusim preco mam nedostatok beriem pravidelne kazdy den .