Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@daniela2022 to ma veľmi mrzi. 😥 Skús si dať možno chvíľku pauzu a uvidíš čo bude ďalej :(
@daniela2022 ťažko sa hľadajú slová, vieš čo, opi sa poriadne, vyplac, spravte si výlet alebo dovolenku. prídeš na iné myšlienky a dodá ti to silu znovu bojovať a skúsiť to. Je veľa báb čo im vyšiel KET a nie ET. 😘✊🍀
@daniela2022 mrzí ma to, ale ako píšu baby vyššie , skúsila by som KET , lebo ma väčšiu úspešnosť. Aj známej ET nevyšiel a mala iba 1 mrazené embryjko a to sa ujalo 🍀
@daniela2022 moja... štatisticky je KET úspešnejší ... možno aj preto lebo telo je po tých vyčerpávajúcich hormónoch vyšťavené... viem že musíš všetko spracovať ale verím že sa z tohto sklamania veľmi rýchlo dostaneš...v mrazáčiku ťa čaká bublinka ktorá sa určite chce uchytiť aby ti o pár mesiacov vynahradila celé toto úmorné čakanie ❤️🍀🙏... myslím na teba a verím že to bude dobré ❤️
@daniela2022 velmi ma to mrzi, tak som verila ze to vyslo 😔. Teraz si daj pauzu, odreagujte sa, najlepsie na nejakom wellnese a ked budes pripravena, pojdes si po zmrzlinku 😊
@daniela2022 velmi ma to mrzi ze to nevyslo.😔 Ale suhlasim so zvyskom, pri KET je vzdy vacsia sanca. Daj si teraz cas, pauzu, uplne rozumiem tomu ako sa citis. Vykasli sa na to vsetko sustred sa na domcek na zariadovanie, dovolenku si spravte, vyplac sa, opi sa, cokolvek potrebujes a cit co potrebujes citit. Nacerpaj energiu a uvidis o par mesiacov mozno do toho zase pojdes plnymi silami, alebo aj nie ak sa tak rozhodnes. Prajem ti vsetko dobre a plno sil a energie na cokolvek si zaumienis 💕❤💕🍀
@nika849 ja idem až na Ket takze dosť času sa zotaviť....už mám v sebe dva novalginy, dvakrát po 30 kvapiek algifenu a teraz mi lekár cez telefón kázal ešte Ibalgin tak sa mi trosku uľavilo ale mna paradoxne boli akoby mechúr 🤦♀️🤷♀️Zatiaľ jem, pijem a veľa cikam tak hádam to nebude ten hyperstimulak ale bolesť teda riadna :(
@nika849 pevne verím, že máš pravdu...v hlave mám už scénare ako pôjdem na pohotovosť 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Tak závidím všetkým, čo ani nevedeli, že na nejakom OPU boli....toto je pre mna naozaj najhoršie z celého ivf ale na druhú stranu ani nemám šancu myslieť ako sa oplodnuju naše vajíčka ❤️ Koľko máš zmrazených?
@naty139 ja som to mala tak ze v stredu bolo OPU v štvrtok a piatok už bolo dobre ale potom v sobotu mi ostalo strašne zle príšera bolesť hlavy a pocit na vracanie tak som volala do centra že čo mám robiť a mi povedali ze keď pôjdem na pohotovosť že mi hrozí hospitalizácia v nemocnici tak to som nechcela tak som vydržala do nedele a v nedeľu mi v centre dali infuziu a nejaké lieky a potom bolo zas dobre 🙂 ale tým ta nechcem strašiť proste kazda sme iná a každej telo reaguje inak 😉 a včera nám volali ze nám zamrazili 6 ☺️☺️☺️
Čo je OPU DPO? To asi nie sú medicínske skratky?
@zuzik5891 ako sa ti dari?
@lostris151 ahoj... no dnes som 2 DPT... pomaličky mi to ide... veľmi...ale cítim sa dobre...ty ako?...❤️🙏
@lilly79
@zuzu8511
@susanne08
@7ovecka7
@zuzik5891
@callisia
@evaachesa
@lostris151
Táto noc bola hrozna. Myslela som si ze keď som už potratila a keď nevyšlo to prvé ivf tak toto bude brat lepšie ale je to ešte horšie. Nič som nespala mam výčitky manžel včera až plakal keď som mu povedala ze nič. Boli sme kúpiť včera dlažbu ale vôbec mi to nepomáha pretože len vojdem na stavbu mam výčitky že tam pôjdeme samy bez baba kvôli mne. Možno to prejde ale teraz to nejde a ešte prišla kamoška zo zahraničia s malým drobcom včera mi volala nemôžem jej ani dvihnut ja tam nedokážem ísť. Prišla aj druhá kamoška s dcérkou k nej. Ja som asi fakt blbá ale nemôžem 😶
Ďakujem vám z celého srdca a budem vás tu sledovať a držať vám silno prsty viem co to pre vás znamená ❤️👣🍀
Tak už som volala a z tých 17 🥚, bolo zrelých 13 a metódou isci a macs sa správne oplodnilo 6 a siedme ešte bojuje....bodaj by vydržali 🙏🙏🙏
@daniela2022 Zlatko... vôbec niesi blbá... také ani nepíš...❤️je normálne že potrebuješ čas...a aj bábo bude lebo mrazáčikov máte... neboj...teraz je dôležité aby si sa dala do poriadku a uvidíš že už čoskoro si pôjdete pre bublinku...🙏❤️...

@daniela2022 juuuj to ma veľmi mrzí 😔drz sa