icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

lostris151
autor
19. apr 2019

@zuzik5891 som si ista zr vsetko bude v poriadku. Drzim palcoke 🍀🍀🍀Ja som sa stale nedopracovala nikam co sa tyka doktorov :( bola som u svojej a ta ze ma teda odporuci ku gynekologicke a vcera mi volali ze ma odporucila do CAR v Halifaxe a ze mi budu volat s terminom. Len bohvie kedy :( a zacinam byt trosku nervozna ze som este nebola u nikoho. :(

naty139
19. apr 2019

@nika849 ahoj tak nakoniec dnes v noci sme bežali na pohotovosť a skončila som v nemocnici na infuzke plus mám fraxiparin a niečo ešte od bolesti...už sa to nedalo vydržať a bolesť nijak neustupovala....už mám aj nejakú tekutinu v bruchu a veľké vaječníky takze OHSS ako vyšitý :( začínam byt negatívne naladené a bojím sa aby mi ešte zajtra nepovedali zle správy o embrijkach....budem sa báť aj zavolať

zuzik5891
19. apr 2019

@lostris151 no tam to chodí úplne inak ako tu...len sa kôli tomu neznepokojuj...len nechápem prečo do CAR?... veď aj tu by ťa už preberal gynekológ...
Ja už tretí deň ležím len podbruško ma ťahá... občas pichne na striedačku pravý a ľavý vaječník...🙏nech je hlavne všetko v poriadku ❤️🍀... verím že bude

lostris151
autor
19. apr 2019

@zuzik5891 aj ja verim ze to bude ok, a este krvacas ci to prestalo? Ja tiez neviem ale oni tu robia sono klasicky az 8-12 tyzden tak asik kedze som poziadala ze chcem to sono skorej tak preto ma na tu kliniku ako neviem. Snad na potom zase prehodia sem lebo cestovam 1.5 h a 20 min je celkom rozdiel. Ale tak hlavne nech dosiahnem nejaku starostlivost, len teraz aj keby cosi tak neviem kam ist komu volat :( snad sa to rychlo poriesi.

zuzik5891
19. apr 2019

@lostris151 tak to veru je rozdiel...no určite ťa potom dajú k normálnemu gynekológovi... určite majú iné postupy ako tu na SVK...
Zakrvácala som len včera jednorázovo a od vtedy to už úplne prestalo...len vaječníky cítim a podbruško...čo je zvláštne tak prsia aj napriek konskej dávke progesterónu vôbec necítim... vôbec ma nebolia

lostris151
autor
19. apr 2019

@zuzik5891 tak to moze byt dobre znamenie, mna vacsinou strasne bolia prsia kolo ms a teraz aj napriek hormonom, progesteronua tak uplna pohoda, vobec ich necitim.

zuzik5891
19. apr 2019

@lostris151 spomínam si že vždy pred ms prsia bolia aj mňa...a po stimulke no nehovorím...to bolo strašné...ani fúknuť som na neho nemohla

lostris151
autor
19. apr 2019

@zuzik5891 ja to mam presne tak isto, a teraz si ich aj fackat mozem 😁🤣

zuzik5891
19. apr 2019

@lostris151 presne 😂😂😂...aj fackať ich môžem 😂😂😂

zuzu8511
19. apr 2019

@zuzik5891 lostris151 buďte rady baby mňa tie moje bolia na zblaznenie 🙈 aj tepláky má už tlačia na bruchu už teraz som nafúknutá ako balon 😂😂

lostris151
autor
19. apr 2019

@zuzu8511 mi ani nevrav s tym nafukovanim, pripadam si ako totalny balon a mam pocit ze nic nerobim ale len s prepacenim chodim prdkat 🤣🤣🤣 a to ani nejem take z coho ma normalne naduva tak nechapem...

lostris151
autor
19. apr 2019

Inak dievcata ktore to uz uspesne mame za sebou spravila som nam novu skupinku tehotna po ivf zajtra by mala byt live. Pevne verim ze sa tam vsetky stretneme a budeme riesit tehotenske radosti 💕

zuzu8511
19. apr 2019

@lostris151 tak ja tam budem určite 🙂 ale už chcem aby bol štvrtok a mala som na usg 💞 stále sa bojím,že to nieje pravda 🙂

lostris151
autor
19. apr 2019

@zuzu8511 mi vrav, ja este ani len to prve sono nemam za sebou ale berem to proste tak ze to tak je a hotovo. Som sa rozhodla 😊😍😁

zuzik5891
20. apr 2019

@zuzu8511 no ja by som s radosťou prijala nejaký príznak tehu...len nech viem že sa to podarilo 🙏

zuzu8511
20. apr 2019

@lostris151 veď to ,že ja mám tiež v štvrtok prvé sono potom už budem hádam kludnejsia a uverim tomu 🙂

nika849
20. apr 2019

@naty139 och to mi je ľúto ze si takto dopadla 😞prajem aby si sa čím skôr dala dokopy 😉 a hlavne nemysli negatívne 😉a tebe nedali fraxiparin po odbere? Mne ho predpísali hneď po odbere a pichala som si ho 10 dní včera sme pichali konečne poslednú ☺️

naty139
20. apr 2019

@nika849 Tri pokračujú ako majú, tri sú trochu pomalšie ale v pohode a jedno sa začalo tiež deliť tak zatiaľ je to fajn 🙂..nedali mi 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Už je mi lepšie aj fyzickej aj psychickej stránke...dakujem si zlata ❤️

lostris151
autor
20. apr 2019

Babenky ja dnes uplne citim maternicu mali ste to tak niektora som ako 5tt+2 ale uz od zobudenia citim, neni to nejake krcovite alebo urputna bolest ale take len neprijemne. Je to normalne? 🤷‍♀️ ja sa stale bojim inak, beham stale ja wc kukam ci nahodou nekrvacam. Uz aby som mala nejake sono lebo ma svihne.

@naty139 som rada ze je ti uz lepsie a takto pekne pokracujete, drzim palceky 🍀💕

@zuzu8511 a v ktorom tyzdni si teraz? Presne viem co myslis, chvilku som bola na vlne blaha ale zase stresujem teraz. Hlavne koli tomu ze tu maternicu a vajecniky citim tak teraz rozmyslam ci som nieco zle nespravila :(

zuzu8511
20. apr 2019

@lostris151 ja som 6+1 a je mi tiež tak vselijak občas ma pobolieva podbrusko,občas mi je zle a tak 1 x denne mám svetlucko hnedý výtok a som už na nervy no snažím sa ležať a nemyslieť na nič zle.uz som aj rozmýšľala ,že si zabehnem kúpiť tehu test či je všetko v poriadku no potom si vždy poviem,že sa nechcem zbytocne stresovať.

lilly79
Autor odpoveď zmazal
zuzu8511
20. apr 2019

@lilly79 jeeej to je paráda 👏👏👏👏 tak už nech je utorok a máš istotu 🙂 ale testik je krásny 🙂

lilly79
20. apr 2019

@zuzu8511 myslíš, ja ze ci to nie je duch ako sa tu veľa krát spomina. A ty ako moja to všetko zvládaš.. Tieto stresy okolo toho a čakanie..... Ale verím, že všetkým to vide 🙏❤️

zuzik5891
20. apr 2019

@lilly79 tak toto nemá s duchom nič spoločné... testík je krásny...zo ❤️ blahoželám 🍀

lostris151
autor
20. apr 2019

@lilly79 suhlasim, to je uz pekny testik 🙂 drzim palce na utorok.

Ozaj uz je ta nova skupinka live 🙂

lilly79
20. apr 2019

Ste zlaté ukludnili ste ma, ja ze už mám vidiny a ze si naho aram to co cítim včera bol 11den od kedy my vložili našu bublinku. Dnes viac menej ležím, som akási unavená lebo v noci som moc nevedela spat. Aši ten spln 😉 vy ako trávite čas, tiež sa vám to tak vlečie ako mne?

zuzu8511
20. apr 2019

@lilly79 no čas sa vlečie každej z nás :( ja stále dúfam,že má ten stres z toho čakania prejde no nejak neprechadza.ale tak čo spravíme fakt je to boj plný čakania.no zvládneme to 🙂

lostris151
autor
20. apr 2019

@lilly79 ano strasne sa to vlecie, tie prve 2 tyzdne cakania su otrasne, mne prisla sestra na navstevu aj so synovcom 2 rocnym tak mi ten cas zbehol popri nich rychlejsie tak to bolo fajn. Potom som sa vracala do Kanady, tu sa zabehnut a samozrejme hory papierov v robote. Tak asik tak. Od kedy som ale tu uz sa mi nedari moc oddychovat, este minuly tyzden ako tak sa to pomalinky rozbiehalo ale od tohto tyzdna uz na plne obratky musim fungovat..vediem maly hotel 4.5* sezonny takze som uz otvorila, pohovory, najimanie a trening personalu, hostia, ranajky, zasoby, financie... do toho manzel bol 2 mesiace sam doma tak si viete ten dom predstavit 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ do toho kurenie potrebujeme menit, ceny a robotnikov potrebujem zhanat a inak sa mi to cele vobec nechce, naradsej by som lezala cely den no a do toho som este strasne unavena a spim asik od 9 vecer bezne :D co normalne tak az od 11-12. Takze ja tak 🤣😂 na a samozrejme zaciatok sezony taham od pondelka do nedele lebo nema kto iny, lebo sak najimam. Kludne si to s niekym vymenim 😁🤣😂😊😳

lilly79
20. apr 2019

@zuzu8511 tak sme na tom rovnako tiež zapasim zo stresom len teraz keď som cely deň sa a... Tak čo budem len rozmýšľam a stresujem...... Musíme sa dat do kľudu, všetko dobre dopadne😉❤️🙏

lilly79
20. apr 2019

@lostris151 fuuu no ty ideš ako píla, ja dnes akurát iba vencim hafana boli sme 3x vonku zatiaľ inak ležím v postely....... Ostatne dni som moc ne ležala skôr vonku posedavaka zo susedka mi a ich deťmi, lepšie ako doma aj ten čas zbehol aj myšlienky boli trocha inde. Ako to vlastne je teraz bude krv a ak sa potvrdí tak potom opäť čakanie na ultrazvuk ci? Aké vysoké ma byt HCG nevieš náhodou?