Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@nika849 och bieda, tak nakoniec len jedno je na tom super a už ho dnes mrazili a ostatne, nechávajú ešte ostatne do zajtra lebo boli medzi nimi dnes na 5.den včasné blastocysty a že sa môžu ešte potiahnuť, ale nerobím si nádeje :( tak to jedno som ani neposielala na genetiku keď nebude ani z čoho vyberať a budem sa modliť aby to bol riadny bojovník 🙏🙏🙏 bola som z toho hotová keď som ráno volala embriologicke....už som sa viac-menej ukludnila a idem bojovať, veď čo iné mi zostava....dúfam, že už zajtra má pustia z nemocnice a budem aspoň doma ❤️
@naty139 ale presne ti rozumiem ja som od embryologicky stále dostávala len zle správy a keď mi zavolala,že jedno to nakoniec zvládlo a na poslednú chvíľu sa spamätalo tak som plakala od radosti a verila som,že to zvládne aj keď som sa hrozne bála.a keď sme čakali ráno pred vkladom na telefonát či to prežilo -ach to bolo nekonečné čakanie.ale je to bojovník a verím,že aj naďalej bude až do chvíle kým ho nebudem mať v náručí 👶💞
Baby niekto meriofert na predaj ?
Držím vám všetkým od srdca palce! Ste bojovníčky. Mňa to čaká za dva mesiace. Vždy sa poteším, keď sa niektorej z vás zadarí.
@daniela2707 moja... ideš až o dva mesiace?... dávaš si mesiac pauzu?
@zuzik5891 ja idem na prvé IVF... Naplánovala som si to na obdobie, keď mám v práci kľud. Tak začiatok júla, keď mám mať menštruáciu. Idem do Brna Reprofitu. Ale zoberiem si Pnku, nech som v kľude, lebo čo tu čítam, tak je to náročné.
@naty139 musíš mu veriť 😉 presne viem ake to je ťažké ale dá sa to.ja som 10 rokov nemohla otehotnieť prešla som si 2x operáciami a už som bola fakt zúfalá.Moj manžel nechcel o ivf ani počuť a nakoniec na to pristúpil.2 x neúspešné iui ,jedno embryjko a aha 🙂 stále sa bojím a verím,že sa už nič nepokazí ale bojujem za nášho drobca každý deň 🙂 🙏🙏 stačí to jedno najsilnejšie ✊✊👶
Baby, je to už 2 týždne čo čakám na výsledky z krvi. Myslite že tak mám zavolať alebo počkam kým mi sami zavolajú. Zatiaľ sme mali len vstupnú konzultáciu.

@lilly79 bodaj by si mala pravdu... bola by som najšťastnejšia osoba na svete🙏❤️🍀... skutočne...