Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@simulienka22 ja som mala čakať a aj tak som si po týždni volala a už mali všetko ❤️
@zuzik5891 Ježiš ďakujem!🥰 volala som a že mi dnes zavolá dr.🙏🏼 Nech je len vse dobre
@simulienka22 skvelé...mne ich potom dr.poslal aj do mailu keď som ho poprosila...neviem ako to je v tvojom centre... držím palce ❤️🍀
Ahojte, tak dnes som bola na odber krvy a HCG 1353, zajtra prvý ultrazvuk, dúfam ze všetko bude v poriadku 🙏✊❤️
@zuzik5891 ďakujem 😘 ja som bola v darcovskom programe, až po potvrdení tehu si mam začať pichat, čiže dnes večer začínam. Mňa občas bolia prsia občas nie, tak na striedačku hlavne som zistila, že dosť ma pobolieva brucho keď sedím dlho.... Koordinátora mi na kázala šetriť sa, tak od dnes ležím akurát co chodím vencit hafana inak oddych. Neboj bude všetko v poriadku uvidis❤️🙏✊
@zuzik5891 ďalujem krásne!🙏🏼♥️
Už mám aj výsledky.mam 22rokov a Ťažký syndróm PCOS, liečba IVF. Najskôr mi idu pichnúť agolutine na vyvolávanie m. Keďže naposledy som ju mala pred 8mesicmi. Tak na to aby som mohla začať stimulovať na 3-7DC. A to liekmi, Letrozol a Metformin. Čiže žiadne injekcie čo som prekvapená. Potom má objednajú na ultrazvuk a pak odber vajíčok.
Čo vy na to baby.
@simulienka22 zaujímavé že bez injekcií, tiež by som to brala :D ale tak zvládla som. Do akého centra chodíš ?
@7ovecka7 hej, pretože ja mám nábeh že by má prestimulovali. 🤷🏼♀️ Iscare v Martine
@simulienka22 ja tiež , mám tiež pcos a dali mi injekcie a veru som sa nevyhla ohss. Ale žijem 😂
@simulienka22 tak to je fajn ,že to pôjde bez injekcií ;) je super vedieť,že sa to už hýbe však 🙂
@zuzu8511 hádam to teda pôjde 🙏🏼
VERU! Ja sa normálne teším na ten bolestivý agolutin!🤣
Ahojte. Boleli aj vas vaječníky počas stimulky?? Som 12DC a začínam ich veru cítiť 🙄 na kontrole som bola včera a na dalsiu idem v piatok...
@123elenita ahoj mňa boleli a keď som šla na odber vajíčok som myslela ze mi prasknu 😁
@nika849 hej? No ja neviem ešte kedy bude odber, ale ak sa to bude stupňovať, tak budem mat asi taky istý pocit 😃 a koľko si mala folikulov? Mne Dr včera povedal, že ich mám na oboch stranách vyše 10 🤦♀️ tak teraz stresujem, či z toho nebude OHSS.
@123elenita ja som ich mala okolo 30 😁tie najmenšie mi ani nepočítali lebo ze sa im to nedalo 😁 že dôležité sú veľké 😁 ja som sa tiež bála OHSS ale našťastie ma to obyšlo možno to bolo aj tým ze už počas celej stimulácie a aj po odbere som sa snažila piť čo najviac vody 😉aj keď mi šla už hore krkom
@nika849 no som zvedavá, koľko z nich budem mat dozretych. Aj ja sa snažím piť co najviac plus papám bielkoviny, tak som zvedavá. Ale jto pre mňa strašiak.
A koľko sa ti podarilo správne oplodnit a koľko zostalo na mrazenie?
Baby tiež vám z celého ❤ prajem ,aby ste zažili ten najkrajší pohľad na svete ako ja dnes.ked uvidíte ❤ vašej malinkej najväčšej lásky.je to niečo úžasné.ja sa od dnes už naozaj začínam tešiť a prestávam myslieť na zle 🙂 takže ženy moje verte a dufajte a všetko sa dá zvládnuť 😘
@zuzu8511 tesiiim sa🙂
@zuzu8511 joooj ako sa teším!♥️♥️ Uzivaj si to🙏🏼
@daniela2707
@simulienka22 ďakujem 😍😍😍
Baby...dnes som 9dpt... testíky sú za posledné tri dni...neslabne to pomaly?... úprimne mi napíšte...vy ste tu už také zbehlé...toto je náš prvý vklad a podľa fotiek na nete som už úplne zmagorená...
@zuzu8511 mojaaaa...zo ❤️ blahoželám 🍀...tak veľmi sa teším... slzičky na krajíčku... držte sa obaja😘😘😘😘

@daniela2707 tá pnka je super nápad ... počas stimulácie mi dobre padlo že som nemuslela chodiť do práce a vlastne aj teraz po transfere je to super...síce mám veľa času na premýšľanie ale aspoň sa nestresujem❤️🙏