icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

busybumblebee
25. apr 2019

@zuzik5891 ahoj Zuzi, pises ze si 9DPT ale testov je 12, cize som zmatena. To si si za jeden den robila aj viac testov? Ak ano, tak to nerob, budes zbytocne v strese. Opakovanie testu ma zmysel obden, pretoze aj hodnota HCG stupa podobnym tempom. A testy si rob vzdy z prveho ranneho mocu. Ak je ten posledny testik (na ktorom vidim ciarocku), z dnesneho rana, tak si sprav znova dalsi v sobotu rano a uvidis, ci zosilnela 😊 drzim palce, aby bola silnejsia 😊

busybumblebee
25. apr 2019

@zuzu8511 tesim sa s tebou ❤️ pre mna to bol tiez neopisatelny zazitok 😊

zuzik5891
25. apr 2019

@busybumblebee no sú tam tri druhy...preto je ich 12... prvé dva sú z predvčera...potom včera a najsilnejšie sú z dneška...

zuzu8511
25. apr 2019

@zuzik5891 zuziii ale veď to sú pekné testy 👏👏👏 vidíš ,že je to tam nemyslí na silné alebo slabé čiarky.kasli na to je to tam a bude to dobre nestresuj sa zbytočne testami.ja som sa tiež len vystresovala a potom som sa sama na seba hnevala,že načo toľko čítam 🙈 tes sa moja zlatá bude to dobre 🙏🙏🍀

nika849
25. apr 2019

@123elenita 15 bolo z toho počtu zrelých nejaké sa oplodnovali klasikou a nejaké cez ICSI a už si presne nepamätá ako to šlo ale mame 6 zamrazených a v polke mája ma čaká KET 🙂 už sa neviem dočkať a ty pôjdeš na ET? ci KET?

zuzik5891
25. apr 2019

@zuzu8511 ďakujem moja...veľmi mi pomáhajú tvoje slová...viem že porovnávanie je to najhoršie...ja som sa už poodhlasovala aj zo skupín tu na MK lebo som v kuse čítala negatíva...ale verím že nakoniec bude všetko v poriadku 🙏🙏🙏🍀❤️...len čas mi ide neskutočne pomaličky

zuzu8511
25. apr 2019

@zuzik5891 správne čítaj len to čo je pozitívne 😉 čas je hrozný to je fakt ,že tie dni sa hrozne vlečú skús si nájsť niečo s čím sa zabavis 🙂 aj keď je to tazke,ale to vydržíš za chvíľku budeš mať krásne cisielko aj ty 🙏🍀😉

123elenita
25. apr 2019

@nika849 my ideme asi všetko co bude cez ICSI, tak to mame odporučené kvôli spg.
6 zamrazených? To je super 😊 verím, že ledva čakáš. A prečo až KET?
Ja pôjdem na ET ak bude všetko v poriadku.. Dúfam, že tento víkend bude už aj odber 🙄

evaachesa
25. apr 2019

@zuzik5891 wauuu Zuzi, ved ciarky ti krasne silnejuuu 😍😍😍 aj ja som take malaaa 😘 hlavne uz nic necitaj a mysli pozitivne a tes sa 😊

zuzik5891
25. apr 2019

@evaachesa skutočne?...mala si to tak?... bože sa mi uľavilo 🙏🍀❤️... inak zaujímavé je že Digi test je pozitívny a pepina majú ledva tieň...aj to sa musíš sústrediť aby si to videla... rozdiely v testoch sú ozaj neuveriteľné...

busybumblebee
25. apr 2019

@zuzik5891 skus GS mama test, tie su naj podla mna. Mne takto krasne ukazali na 12DPT (spodny)

zuzik5891
25. apr 2019

@busybumblebee rada by dom ale akosi ich v SNV nemajú po lekárňach... nedá sa kúpiť v drogérii?

busybumblebee
25. apr 2019

@zuzik5891 v drogerii zial asi nie, ani u nas ich nemaju vo vsetkych lekariach, ale najdu sa

busybumblebee
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
25. apr 2019

@busybumblebee skúsim pohľadať na nete... možno sa mi podarí niečo nájsť

zuzik5891
25. apr 2019

@busybumblebee môj včerajší a dnešný...

evaachesa
25. apr 2019

@zuzik5891 anooo presnee, take slabunke ale postupne silneli. Tiez som mala 3 druhy :D a na jednej znacke boli vzdy rovnake, ale to som kupila z ciny 😂 a tie silnejsie su z dm baby top test

zuzik5891
25. apr 2019

@evaachesa ty si testovala až od 9dpt?

evaachesa
25. apr 2019

@zuzik5891 testovala som od 7dpt tycinkovym ci ako sa vola 🙂 a od 9dpt tymi pasikmi. Najlepsie na tych plastovych vidiet a to mam tiez z ciny. Asi by som uz nechala majland za testy kebyze nekupim v cine 😂

zuzik5891
25. apr 2019

@evaachesa tie plastové vyzerajú ako baby top test tyčinkové😍...ja som už za testy dala kooopec peňazí ale čo je to proti IVF...hlavne nech je všetko v poriadku...🙏❤️🍀...na tých peniazoch nezáleží

evaachesa
25. apr 2019

@zuzik5891 ano presne, len neporovnatelne lacnejsie 🙂 som sa smiala ze ja som uz tolko penazi precurkala 😂

nika849
25. apr 2019

@123elenita no mne nerobili ET lebo sa báli OHSS mala som veľmi citlivé vaječníky... Tak pôjdem až teraz na KET 🙂

weja07
26. apr 2019

Ahojte žienky, tak už aj ja mam po odbere vajok (včera) z tých 8 čo mi vysali, bolo 7 zrelých ktoré sa oplodnili metódou Masc+Isci a do dnešného rána je ich 5. V nedeľu si mám zavolať. Veľmi sa obávam 🙏 v utorok by sme chceli ísť na vklad, čiže ET.
Je predpoklad že vydrží týchto 5 do utorku? Chceli by sme aj mrazit, verím 🙏 že bude čo. 🙏

zuzu8511
26. apr 2019

@weja07 predpoklad je 🙂 ale asi skôr rátaj s tým ,že to nezvládnu vsetky ,ale len tie najsilnejšie.skus nad tým nerozmyslat, daj sa do poriadku a pripravuj sa na to že si pôjdeš pre bublinku a na nič iné nemyslí 😉🙏🍀

weja07
26. apr 2019

@zuzu8511 ďakujem 😘 takú malú dušičku mám, nech bojujú 💜 teraz sa trapim lebo mam silnú tupu bolesť v podbrušku. Vcera mi vysali aj cystu a Dr povedala ze to budem minimálne týždeň cítiť také tlaky. Je to dosť bolestive, musím sa dať do poriadku, nech si v utorok pôjdem pre bublinku 💜 dakujem Ti 💋

zuzu8511
26. apr 2019

@weja07 tak to ma mrzí,že máš také bolesti 😥 a viem,že je ťažké nemyslieť teraz na embryjka no skús im len posielať silu a energiu a naozaj sa netráp ale nastavuj na vklad 😉😘

zuzik5891
26. apr 2019

Baby... prečo tie testy nesilnejú...kde robím chybu 😢😢😢😢.. už sa neviem nijako utešiť... keď od 5dpt tam bol duch tak dnes mali byť už pekné čiaročky 😢😢😢

naty139
26. apr 2019

@zuzik5891 koľko dňové bolo embrijko pri vklade a kolky deň po transfere si? 🍀🍀🍀

bodka1234
26. apr 2019

@zuzik5891 to máš testy z aliho?

zuzik5891
26. apr 2019

@naty139 som 10 dpt a vkladali mi 5-dňovú hatchujúcu blastocystu
@bodka1234 testy tie prvé sú od lauritky ... stredné nejaké kiwi a červené baby top test