Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzu8511 tesim sa s tebou ❤️ pre mna to bol tiez neopisatelny zazitok 😊
@busybumblebee no sú tam tri druhy...preto je ich 12... prvé dva sú z predvčera...potom včera a najsilnejšie sú z dneška...
@zuzik5891 zuziii ale veď to sú pekné testy 👏👏👏 vidíš ,že je to tam nemyslí na silné alebo slabé čiarky.kasli na to je to tam a bude to dobre nestresuj sa zbytočne testami.ja som sa tiež len vystresovala a potom som sa sama na seba hnevala,že načo toľko čítam 🙈 tes sa moja zlatá bude to dobre 🙏🙏🍀
@123elenita 15 bolo z toho počtu zrelých nejaké sa oplodnovali klasikou a nejaké cez ICSI a už si presne nepamätá ako to šlo ale mame 6 zamrazených a v polke mája ma čaká KET 🙂 už sa neviem dočkať a ty pôjdeš na ET? ci KET?
@nika849 my ideme asi všetko co bude cez ICSI, tak to mame odporučené kvôli spg.
6 zamrazených? To je super 😊 verím, že ledva čakáš. A prečo až KET?
Ja pôjdem na ET ak bude všetko v poriadku.. Dúfam, že tento víkend bude už aj odber 🙄
@zuzik5891 skus GS mama test, tie su naj podla mna. Mne takto krasne ukazali na 12DPT (spodny)
@busybumblebee rada by dom ale akosi ich v SNV nemajú po lekárňach... nedá sa kúpiť v drogérii?
@zuzik5891 v drogerii zial asi nie, ani u nas ich nemaju vo vsetkych lekariach, ale najdu sa
@busybumblebee skúsim pohľadať na nete... možno sa mi podarí niečo nájsť
@busybumblebee môj včerajší a dnešný...
@123elenita no mne nerobili ET lebo sa báli OHSS mala som veľmi citlivé vaječníky... Tak pôjdem až teraz na KET 🙂
Ahojte žienky, tak už aj ja mam po odbere vajok (včera) z tých 8 čo mi vysali, bolo 7 zrelých ktoré sa oplodnili metódou Masc+Isci a do dnešného rána je ich 5. V nedeľu si mám zavolať. Veľmi sa obávam 🙏 v utorok by sme chceli ísť na vklad, čiže ET.
Je predpoklad že vydrží týchto 5 do utorku? Chceli by sme aj mrazit, verím 🙏 že bude čo. 🙏
@zuzu8511 ďakujem 😘 takú malú dušičku mám, nech bojujú 💜 teraz sa trapim lebo mam silnú tupu bolesť v podbrušku. Vcera mi vysali aj cystu a Dr povedala ze to budem minimálne týždeň cítiť také tlaky. Je to dosť bolestive, musím sa dať do poriadku, nech si v utorok pôjdem pre bublinku 💜 dakujem Ti 💋

@zuzik5891 ahoj Zuzi, pises ze si 9DPT ale testov je 12, cize som zmatena. To si si za jeden den robila aj viac testov? Ak ano, tak to nerob, budes zbytocne v strese. Opakovanie testu ma zmysel obden, pretoze aj hodnota HCG stupa podobnym tempom. A testy si rob vzdy z prveho ranneho mocu. Ak je ten posledny testik (na ktorom vidim ciarocku), z dnesneho rana, tak si sprav znova dalsi v sobotu rano a uvidis, ci zosilnela 😊 drzim palce, aby bola silnejsia 😊