icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

susanne08
26. apr 2019

@weja07 ahoj ja som mala tiež tak ako ty 8 vajok, tiež tie metódy ostalo nám 5 z toho 4 hatchback. Blastocysty. Je to dobré e, len sa daj dokopy aj z narkózy, treba veľa piť. Dnes som 7+3 tt. Rátaj, že troch mušketierov budeš mať 😘 držím palce🍀

susanne08
26. apr 2019

@weja07 a asistovany hatching to nám robili na 4den len 6 tou metódou

zuzu8511
26. apr 2019

@zuzik5891 Zuzik nestresuj sa si len 10 deň od ket .kašli na testy zbytočne ti to robí nervy.pockaj už do krvi a bude to dobre.mne tiež nesilneli pamätáš a nemala som ani rovnakú značku tak som sa na to vykašľala a dobre bolo.

zuzik5891
26. apr 2019

@zuzu8511 tak rada by som sa ukľudnila...ale keď pozerám po nete ako pekne testy silnejú a mojím sa nechce je mi nanič...od rána mám návaly plaču...ani príznaky nemám...dokonca stále mi chutí káva...viem že som možno trápna no čo by som dala za krásny testík a za dobré správy u lekára...🙏🙏🙏🙏🍀

daniela2022
26. apr 2019

Ahojte dievčatá. Sledujem a čítam ako sa máte.
@zuzik5891 zuzi netráp sa všetko bude v poriadku len to nesleduj lebo si to pri voláš ako ja. Uvidíš ze tam bude drobček.
Idem si k vám dievčatá po radu lebo som zúfalá. Už týždeň špinim. 3 dní do zadu sa konečne spustila krv ale veľmi slabucko. Potom zase nič a krv je len keď idem na WC. Lenže mam stále bolesti. Tlaky v pravom vaječníku už som z toho žúr ala dosť sa bojím co sa stalo po neúspešnom Et. V centre mi povedali ze treba počkať na riadnu MS lenže ja už mám taký strach ze neviem fakt. Keby som nemala bolesti tlaky kašlem nato neriešim. Lenže ja sa bojím ze to ivf a neúspešne et mi nejako ublížilo. Alebo ma tu nejaká zlata duša ukludni a napíše mi ze tiež dlho spininala a mala bolesti 😣

zuzik5891
26. apr 2019

@daniela2022 moja... myslím že je to ako klasický potrat alebo biochemické tehu...mala som to dosť podobne v decembri...pred spustením krvácania som takto špinila ja...pozri na grafe tie hviezdičky...ono telo pokým sa trošku spamätá z tých hormónov chvíľu to trvá ... 🍀...skoro sa uzdravenie moja... stále na teba myslím 🙏

7ovecka7
26. apr 2019

@daniela2022 a krv ti vzali, máš hcg 0? Aby si náhodou nemala mimomaternicove 😒 viem, o čom hovorím.... Malo to podobné priznaky

daniela2022
26. apr 2019

@zuzik5891 chvíľu som si dala pokoj s koníčkom aby som vás tu nedepkovala 😊 cítim sa už lepšie po psychickej stránke len keby sa už ťa ms umudrila. Ďakujem pekne a tebe silno držím prsty len sa nestresuj.

@7ovecka7 môj gyn mi povedal že hcg bolo negatívne takže myslím žeby to nemalo byt z toho či? Ty si mala aké hcg? A teraz čo mám robiť? Mam z toho dosť strach ale tak predsa by ma tak nenechali keby bolo hcg nie?

zuzu8511
26. apr 2019

@zuzik5891 bude to dobre uvidíš len sa snaž trošku vypnúť hlavu a nečítajú už nič ;)

zuzik5891
26. apr 2019

@daniela2022 Ak si mala hcg negatívne mmt to nebude...to sa práve vyznačuje tým že klesá a potom zasa stúpa a tak dookola...potom sú pri tom silné bolesti buď na pravo alebo na ľavo...neboj sa...no ak si niesi istá choď na pohotovosť... radšej nech ťa pozrú ..u mňa v decembri najprv pomaličky stúpalo a potom pomaličky klesalo a nevedeli nájsť gestačný vak tak sa tiež obávali mmt...ale nepotvrdilo sa to...len sa moje telo pomaličky spamätávalo...

daniela2022
26. apr 2019

@zuzik5891 volala som do caru že či vydržím do pondelka. Akože nieje to také žeby som nevydržala ale miestami mam tlaky strašne potom nič. Fakt neviem a bojím sa že zase budem traposit na pohovosti už mi to je trápne fakt. A zase si myslím žeby tak neriskovali a zavolali by ma hneď na kontrolu do caru nie?

weja07
Autor odpoveď zmazal
zuzu8511
26. apr 2019

@daniela2022 som rada ,že ti je už lepšie 😉a asi sa len potrebuje dať telo dokopy po toľkých dávkach hormónov.no ak to neprejde tiež by som šla na gyndu.drzim palce aby bolo všetko v poriadku

weja07
26. apr 2019

@susanne08 dakujem za podporu 💋😘 prajem Ti,nech všetko dobre dopadne 💜 👼

zuzik5891
26. apr 2019

@daniela2022 tiež si to myslím...no na pohotovosti ti môžu pichnúť niečo na sťahovanie maternice a všetko sa urýchli...

weja07
26. apr 2019

@zuzu8511 veľmi pekne ďakujem🙏 aj Tebe veľa šťastia a zdravíčka 😍

daniela2022
26. apr 2019

@zuzu8511
@zuzik5891 a myslíte že to môže byť tým ze som začala pi negatívnom hcg normálne fungovať? Však mi povedali ze mam všetko vysadiť a čakať na MS lenže ta robí problémy. 🤷🏼‍♂️ Keď to do zajtra neprejde skočím na pohovotost však čo už no 😶
A ďakujem pekne za odpovede tešila som sa na Ket len sa to nejak komplikuje

zuzik5891
26. apr 2019

@daniela2022 tým to nebude...je to hormónmi...ja som si dala pohárik vínka...spravila sa m brušáky... proste všetko čo robíš ak chceš dostať ms... ďalší mesiac sa mi to zopakovalo...ms nie a nie prísť...moja dr.mi dala Noretistheron a po 7 tabletke keď som ho vysadila ms prišla hneď na druhý deň

susanne08
26. apr 2019

@zuzik5891 zuzi ako píše Zuzka, daj si pokoj s testami. Ja som si presne pre toto robila až na 13 DPT. Káva rozumej Cappuccino mi stále chutí a som tehu. Stres neprospieva ani tebe ani bublinke. No ty by si chcela byť vo vystresovanom tele? ( raz na Akupunktúre mi vravel lekár, že dieťa embryo nechce byť v takom prostredí, to je na dlho) daj si čajík a pozri komédiu. Teraz sa mi pletie ten Zuzky ty si ta co má 12 ročného chlapca?

daniela2022
26. apr 2019

@zuzik5891 ďakujem Zuzka toto som potrebovala počuť že tie tlaky/kŕče sú od tých riadnych davok a že to prejde. A možno ma aj pustia na Ket. Veľmi ma to ukludnilo snáď sa dnes konečne vyspím a v pondelok skočím ku gyn na kontrolu nech to radšej pozru.

zuzik5891
26. apr 2019

@susanne08 áno..to som presne ja...niesom v strese...len ma všetko rozľútostí...do toho priateľ je od pondelka do piatku v kasárňach a to že si večer zavoláme je mi málo teraz v tomto období... všetko vnímam tak intenzívne... netestovať je ťažko... keď som už začala... možno keby tie testy boli také aké majú byť tak by som sa na to ozaj vykašľala...

zuzik5891
26. apr 2019

@daniela2022 nech už sa ms spustí kedykoľvek tak ak sa správne vyčistíš tak KET budeš mať už čoskoro... verím že všetko bude v najlepšom poriadku ❤️🙏🍀

lostris151
autor
26. apr 2019

@daniela2022 a bezne mavas pravidelny cyklus bez problemov?

daniela2022
26. apr 2019

@zuzik5891 ďakujem Zuzi verím že áno potom sa opäť budeme spolu tešiť 😊
@lostris151 no väčšinou 28 deň lenže stimulovať som začala 13 deň MS a vklad som mala deň pred očakávanou MS. Ale oni mi to hormónmi nejak po posúvali? Máš nejakú skúsenosť?

susanne08
26. apr 2019

@zuzik5891 to budú aj tie hormóny, že si citlivá. Človeku je smutno jasné keď je sám. Každá to má inak, iné druhy testov, v iný deň a iné hcg. Uvidíš dobre bude 🍀💞

zuzik5891
26. apr 2019

@susanne08
@daniela2022 ďakujem baby za podporu ❤️❤️❤️❤️❤️

7ovecka7
27. apr 2019

@daniela2022 aha, tak to je super že krv je negatívna! Potom ozaj čakaj len na ms... No mne hcg stúpalo od 30 do 100, raz bolo viac, raz menej, medzitým spinenie, krvácanie , takže preto mala dr. Podozrenie, lebo nekleslo na 0, aj keď bolo to veľmi malicke, ale bolo pozitívne ...
Ale u teba to určite není mmt. Drž sa, ďalší vklad bude určite úspešny 🍀🍀🍀🍀🍀

zuzik5891
27. apr 2019

Takže skutočne sa mi to nezdalo...môj pocit sa mi potvrdil...dnes sú už testy takmer úplne biele...😢😢😢

zuzu8511
27. apr 2019

@zuzik5891 mrzí ma to 😥😥🙈

zuzik5891
27. apr 2019

@zuzu8511 poviem ti pravdu že ani do Košíc sa mi v utorok nechce ísť