icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

weja07
30. apr 2019

@naty139 áno 💜 bublinka je dnu 🙏💜🍀 a zajtra budú mrazit 1,ktoré zostalo 🙏

weja07
30. apr 2019

Ahojte ženičky 😍 tak dnes sme odhodlaní vycestovali pre bublinku na čerstvý transfer 💜🙏🍀 oddychujem, spokojne šťastná že je dnu, nech sa uhniezdi zdravo a krásne vyvíja a rastie vo mne 💜.
Ostalo nám jedno embryjko na mrazenie 🙏.
Žienky, ktorá máte po transfere, poraďte čo napomáha, čomu sa vyhnúť a pod. Ďakujem 🙏👏

busybumblebee
30. apr 2019

@weja07 vela vody, pozitivne myslenie a nenamahanie sa 😊 drzim palce ❤️

weja07
30. apr 2019

@busybumblebee ďakujem 😘 aj Tebe držím palce 💜🙏

evaachesa
1. máj 2019

@zuzik5891 tak ale vies niekomu vyjde prvy, niekomu az dalsi. To su take veci medzi nebom a zdmou niekedy. Kedy vam vychadza dalsi?

zuzik5891
1. máj 2019

@evaachesa no ja ešte stále nemám ms...lieky som už včera nepichala tak poctivo čakám... keď ms dostanem mám si zavolať do centra ... objednajú ma na kontrolu a na cca 20dc by mal byť vklad

evaachesa
1. máj 2019

@zuzik5891 joj tak tebe tie hormony narobili sarapatu...tak dufam zs to uz uz pride 😘

zuzik5891
1. máj 2019

@evaachesa no ja som nejak stále mimo tabuliek...budem šťastná keď sa to už všetko pekne ustáli... premýšľam či zajtra nezájdem k mojej gynekologičke nech mi skontroluje endometrium

simulienka22
1. máj 2019

Ja Vám toto musím zdeliť!
Po 8mesiaxoch som dostala krámy a konečne idem stimulovať!😍🙏🏼

naty139
2. máj 2019

@simulienka22 supeeeeer 👍❤️🍀

smrfinka
4. máj 2019

Dnes uz pomalicky zacinam spinit tak som volala sestricky ze .. ak pride ms dnes kedy mam
Zacat pichat injekcie ze vraj ak dnes tak zajtra zacnem ak zajtra tak az mozno utorok alebo stredu lebo ze by mi potom odber vajicok vysiel
Na vikend ... takze ak dostanem ms zajtra budem mat dlhy protokol a ak dnes tak kratky alebo len som
To zle pochopila ?? A ako si to teda vypocitala ze odber by bol sobotu ak zacnem pichat pondelok
Vraj nezacinaju pondelkami a utorkami lebo potom
To vychadza na vikend ... vie mi niekto vysvetlit ako to teda funguje ? Stresujem 🤦‍♀️ Ale hlavne preto lebo manzel pracuje v zahranici na odber vajicok na svk urcite bude ..si myslim len sa bojim ze budeme od seba na to oplodnenie da sa to nejako priblizne vypocitat ??

naty139
5. máj 2019

@smrfinka ja byť tebou im zavolám a všetko sa spýtam lebo to nie je len tak že buď dlhy alebo krátky...tak to určite nebude....1 deň cyklu sa počíta : ak dostaneš menštruáciu po 14:00hod tak sa za prvý deň považuje až nasledujúci deň.......ak menštruáciu dostaneš ráno alebo doobeda tak je to normálne 1.den cyklu......a oni určite nemôžu dopredu vedieť koľko budeš stimulovať lebo to je individuálne a až podľa kontrol sa to uvidí aby boli vajíčka dozrete.....kam chodíš do centra?

smrfinka
5. máj 2019

@naty139 spln kosice

zuzu8511
5. máj 2019

@smrfinka je to veľmi ťažko naplánovať úplne presne.ale viem ako to je ,keď nemáš manžela stále k dispozícií.my sme to mali tiež tak,že som sa bála aby to nevyšlo práve na čas ,keď bude manžel v Ba.zobral si tyzdnen dovolenku mali sme ísť na odber zhruba od pondelka do stredy a nakoniec sa nám to posunulo až o týždeň v pondelok :( fakt žiadna z nás nevieme ako to naše telo zareaguje 😫

evaachesa
5. máj 2019

Je hrozne ze pri tych strasnych palkach co v centrach nechavame, niektore CAR nie su schopne fungovat cez vikend a sviatky. Ved toto sa neda uplne naplanovat a verim tomu ze vela krat robia opu/vklady len kvoli vikendu bud skoro alebo neskoro 😒 a to by som uz ocakavala ze v KE budu tiez centra na rovnakej urovni ako v BA ktore funguju nonstop.

zuzik5891
5. máj 2019

@evaachesa Helios v Košiciach funguje každý deň...ja som si vyberala centrum hlavne kôli tomu...pri mojom šťastí by mi OPU aj vklad vyšli určite na víkend...mne tam veľmi vychádzali v ústrety lebo ani na OPU sme s priateľom nemohli prísť naraz...po OPU aj po vklade som mala číslo na lekára ktorému som mohla v prípade nutnosti volať kedykoľvek...za mňa skvelé centrum

evaachesa
5. máj 2019

@zuzik5891 a je to jedine centrum co tak funguje? Napr gyncare sa mi pozdaval ale vraj aj oni tak funguju ze vikendy nerobia. Ja som Kosicanka no momentalne zijem v BA a som rada ze som ivf absolvovala v Repromedice. Tam mi rovno doktor povedal ze ak mi vyjde odber/vklad na vianoce alebo novy rok, tak vtedy bude. Mne vysiel v beznu sobotu. Fakt by mali vsetky centra takto fungovat. A mrzi ma ze u nas doma, v 2hom najvacsom meste mame aj take na nic centra 😒

zuzik5891
5. máj 2019

@evaachesa myslím že spln a gyncare robia len pracovné dni... smutné lebo fakt do toho ide kopec financií... stimulácie sú náročné...
Keď sme boli na prvom pohovore v Heliose tak nám doktor povedal že pre čo najlepšiu úspešnosť musia byť zabezpečené všetky dni či už na OPU alebo vklad...

evaachesa
5. máj 2019

@zuzik5891 tak aspon ze to jedno car v KE - Helios je na vysokej urovni. Vela krat sa mi rozum zastavuje ako to v niektorych ne/funguje a vytahuju len peniaze.
A ako si na tom teraz? Ako sa ti dari?

zuzik5891
5. máj 2019

@evaachesa tak dnes mi končí ms... dostala som ju dva dni po vysadení Prolutexu... zajtra budem volať do centra...mala by som ísť na kontrolu medzi 10-12 DC...12 DC bude v pondelok o týždeň... takže ráno na siedmu do Košíc a na desiatu do SNV... máme aj genetiku...

evaachesa
5. máj 2019

@zuzik5891 tak super, o chvilku sa mozwte vrhnut na dalsi a teraz uz urcite uspesny ket 🙂 genetiku vam.budu robit v snv?

zuzik5891
5. máj 2019

@evaachesa áno...v SNV to robí dr.Mistrík...
No veríme našej poslednej bublinke 👶...❤️🙏🍀

zuzu8511
5. máj 2019

@zuzik5891 budem ti silno držať palce teraz to už určite výjde ✊✊🍀

evaachesa
5. máj 2019

@zuzik5891drzim silno palce 😊😍

zuzik5891
5. máj 2019

@zuzu8511 ďakujem... veľmi som zvedavá čo mi povedia teraz v centre... či bude nejaká zmena... myslíš si že keď mi už ms končí môžem už zasa brať femibion?...mala som tieto 4 dni pauzu...

zuzu8511
5. máj 2019

@zuzik5891 ja si myslím ,že áno.ved on nemôže poškodiť ;)

zuzik5891
5. máj 2019

@evaachesa ďakujem moja ❤️

zuzik5891
5. máj 2019

@zuzu8511 tak si ho už ráno nasadím...aspoň budem mať opäť pocit že sa to blíži ❤️❤️❤️

zuzu8511
5. máj 2019

@zuzik5891 presne tak 💞💞

evaachesa
5. máj 2019

@zuzik5891 ja som brala femibion bez prestavky 2 roky .. kedze som nevedela kedy budem tehu..3mesiace pred je dobre zacat 🙂