Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Tak aj ja už to mám za sebou. Vložili mi 120 bunkovú blastocytu. Teraz už len čakať.
Co ja mam za stastie? K lavemu vajecniku sa nevedeli ani len dostat lebo bol velmi vysoko z praveho odobrali 8 z toho lekar povedal
Ze len cca 3 dobre .. vajicka uz ani
Nepocitam ze to vyjde ani zmrazit nemam
Co ak vsetke 3 nepreziju 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
@smrfinka ver im! Ja som mala cez 20 folikulov na utz a nakoniec len jedno embrio, nie je to o počte....čítala som o stovkách báb tu nás konikovi ako mali len dve vajíčka a z nich dve krásne blasto, z nich jedno babo a jednu ešte mrazili pre súrodenca...stále nie je nič prehraté 🍀🍀🍀
Dievčatá ktoré ste po vklade ako sa cítite?
@smrfinka nezufaj aj keď je to ťažké ja som mala odobratých 8 vajíčok a len jedno bolo dobré a už ho mám 11 tt v brušku.a som trošku smutná,že sme nemali čo mrazit no už som sa stotožnila s tým ,že bude jedináčik a aj tak sa teším.takze ver im a posielajte im silu stačí aj jedno 😉 ja som toho dôkazom.hlavu hore 🍀🍀🍀🍀🙏🙏
@zuzik5891 @bodka123 mna ešte pred vkladom trosku chytila nádcha ale nič extra, včera po vklade som sa cítila normálne na teplotu ale bazalku si nemeriam a normálny teplomer mi žiadnu neukazoval....v noci som strašne zle spala pichá má na pravej strane od pupka a na wc má na minútu chytili talent bolesti že som sa krútila ako paragraf ale skôr v podbrušku 🤷♀️ Nádcha sa mi oveľa zhoršila tak len ležím a pijem čaje....vždy keď idem okolo fotky bublinky tak sa jej príhovorím ale inak sa cítim normálne....musím si často pripomínať že som bola na vklade....ja si myslím že to popichavanie v oblasti brucha je z toho progesteronu

@naty139
@zuzik5891 tak pekne oddychuje baby.dufam,že o pár dní sa budeme všetky tešiť s vami 🍀🍀✊✊🙏🙏