Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Baby kolko vajicok ste si davali vlozik 1 ci 2 ?
@bodka1234
@zuzik5891 ja by som to tiež nerobila tak skoro zbytočne sa budete stresovať a sledovať či silnejú alebo nesilneju a či tam je duch alebo nie.vydrzte čo najdlhšie baby zaručujem vám,že vám to spôsobí menej stresu ako testovanie 🙈a aj tak sa budete báť tešiť fakt ja som testovala 7 deň a strašne som si to potom vyčítala,že načo som to hlupana robila a čítala mk.dovtedy som o žiadnom biochemickom tehu nevedela :(
@bodka1234 keď ja sa veľmi bojím sklamania a keby bol test biely na siedmy deň stále by som v sebe živila nádej a trápila sa....na ten cca 10ty budem istejšia že buď to vyšlo alebo nie a nebudem špekulovať....dúfam....pri iui som vyvolávala duchov, mne každý jeden test urobil ducha s hcg 0, raz som mala silnejšiemu pozitívny tak som sú bola ústa že to vyšlo a bola to cysta 🤦♀️🤷♀️ Tak už sa nechcem trápiť
Mňa pichá v pravom boku 😨 a začali má pobolievat prsia obávam sa že je PMS 😱 alebo z toho že celý deň ležím? Kód toto čakanie bude ešte haluz aspoň tých 7 dni
@bodka1234 mna takto pichalo vlavo dole naboku a tiez ma boleli prsia, mala som na nich aj zelene zily viditelne a som tehu 😊 drzim palce
@busybumblebee no bodaj by si mala pravdu, a podarí sa 😉 a gratulujem k trhu 😘
@bodka1234 verim, ze to tak bude aj u teba 😊 a dakujem, my sme uz v 15tt 😘
Ahojte dnes som 7 deň od ketu a test biely (viem že väčšina už mala ducha) . Som hotová neviem ani ako to poviem manželovi 😣 Po laparoskopiu, 2 ivf a nič. Ja neviem čo budem robiť 😶
@daniela2022 Danka nádej tam ešte je.ja viem,že je to ťažké no skús ešte veriť.tak strašne ti držím palce ✊✊✊
@daniela2022 ešte počkaj, naozaj je skoro ❤️ Baby síce majú duchov ale sú aj take čo majú až neskôr 🍀🍀🍀
Inak ja som dnes druhý deň po vklade, nádcha neustupuje ale už sa zajtra strašne teším do roboty...hrozne sa sledujem, až mám pocit, že mi z toho začína šibať 🤦♀️ Príznaky žiadne, len myslim viac negatívne ako pozitívne....🤷♀️ Toto by som na seba v živote nepovedala....

@bodka1234 no to je otázka... ešte sa rozhodujem... možno počkám na nejaký signál môjho tela a možno na 5dpt spravím test... všetko záleží od toho ako sa budem cítiť...a ty?