Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 krasna doktorka a hrozny clovek naozaj lepsie takto, by si zbytocne stresovala. A co je to amh?
Strasna* nie krasna
@lostris151 mňa už na zlosť prešla...😁...amh vyšetrujú z krvi a zisťujú akú máš ešte zásobu vajíčok vzhľadom na tvoj vek...ja mám tento rok 34 takže tabuľkovo som na tom dobre 😉
Tak dnes sme mali dalsi update 3 dnovy zatial vsetkych 13 je v poriadku 😍
@lostris151 to je úžasné...ako sa cítiš?😍😍😍
@zuzik5891 ano som aj cakala ze nejake odpadnu ale ze zajtrajsok je kriticky takze uvidime kolko ich bude v utorok. Citim sa fajn, vcera som uz aj zvladla prechadzku asik hodku, celkom rezko a v pohode. Len prsia ma bolia dost a asik je to lymfaticka uzlina pod pazuchou nalavo, tak neviem ze ci to je ok. Snad hej ale mimo to v pohodke 🙂
@lostris151 tak super... pánečku ... čakám na tvoje výsledky ako na vlastné 😁😁😁...no máš poriadnych bojovníkov... určite ich bude dosť 🍀❤️
@zoja82 ak 4 je super cislo, budem drzat palce urcite mas tiez bojovnikov a na soft je to uplne parada. Mne sa pocet oplodnenych a pocet na 3 den nezmenil, ale dnes mi povedali ze 4 den he kriticky tak uvidim. Dufam ze mi vyjde vklad. Len som trosku nervozna z toho ze som nemala ziadnu kontrolu a az v ten utorok sa mi vsetko rozhodne ze ci som ok a ci budu nejake vhodne na ET. Tak ale uz su to len 2 dni .... toto cakanie je najhorsie 🙄 zuzik5891 to je super ze mam taku podporu ja som len rada heheh som zvedava aj na teba ako dopadnes 🙂
@lostris151 super 4 je fajn my máme 3 ale dali sme zamraziť na KET
@lostris151 ja som nikdy nečakala na ms takto ako teraz... už aj bazalka sa mi drží nižšie aj podbruško cítim...prsia začínajú pobolievať...pevne verím že sa spustí tak ako má... nevieš či ten Decapeptyl ovplyvňuje ms?
@sassa15 testovala si este? Ci uz cakas len na krv. zuzik5891 mne to posunulo len o den. Cakali ze ms dojde kolo 12-14.2 ale dosla uz 11.2 ale ja som brala nejake tabletky duha xxxxx... cosika 😂 a to myslim ze posunulo.
@lostris151 to bol posledny test co som sem davala, to bolo 10 dni po transfere. Potom mi dosli testy 😂. Resp. robila som este jeden test dalsi den vecer, ale to bol Pepino, ina znacka, a bola tam priblizne taka ciarka ako den predtym na tom co som robila rano. Ja ani neviem naco som to robila, vlastne asi som len chcela vidiet ci tam ta ciarka stale je. Ty si ako na tom? Ako sa mas?
@sassa15
@lostris151 tak u mňa je predpoklad že ms by mala prísť 6-8.3...predtým som zvykla dva dni krvácať len ráno silno a potom celý deň nič...nikdy som nevedela kedy mám rátať prvý DC... hádam sa mi to už upravilo...ale aj PMS mi už včera začal a dnes zosilnel...bolo by fajn dostať ms aspoň deň dva skôr...moje zbožné prianie
@zuzik5891 mne to lekarka vysvetlovala tak, ze ked sa ti pusti Ms do obeda, tak 1. Dc je ten den, a ked poobede, tak 1.dc je nasledujuci den. Ale krv musi mat jasne cervenu farbu, hnede spinenie sa nerata. Inac pri decapeptyle ked som zacala citit PMS, tak do jedneho dna som to aj dostala, takze drzim ti palce 🙂
@sassa15 juuuj bodaj by to bol aj môj prípad...inak k tomu môjmu ms...dva dni silné ranné krvácanie a do večera už ani stopa...ani len obyčajné špinenie...moja dr.na to skúšala Duphaston ale ani ten mi nezaberal...možno teraz po tom totálnom vyčistení sa to umúdri a konečne dostanem ms tak ako sa to má...ja dom pred potratom mala dlhodobo endometrium min.14 MM...ja nechápem ako sa mi s takou slyznicou podarilo otehotnieť.. a keď som potrácala malo endometrium cez 30mm...a ten potrat tak aj vyzeral...bolo to strašné...psychicky aj fyzicky...
@zuzik5891 to mi je luto, muselo to byt strasne 😕. Ja MS mavam relativne v pohode, aj som mala, aj ked trosku dlhsie cykly, ale nic strasne, krvacanie 5-6 dni, ale napriek tomu ziadna ovulacia. Takze ja s tym nemam skusenosti, ale drzim ti palce aby sa ti to tentokrat podarilo dobojovat do uspesneho konca 😊.
@zuzik5891 bude to dobre, uvidis 🙂 . Ja momentalne cakam, okolo obeda mi budu volat, ze ake su vysledky krvi. Bola som aj u lekarky na kontrole, a ta mi vravela ze nevidi ziadnu prekazku, preco by to nemalo byt pozitivne, ze podla nej bude 🙂 . Tak uvidime, uz sa neviem dockat telefonatu.
@lostris151
@zuzik5891 baby som veeeeelmi stastna 🙂 . Mam pozitivny krvny test 😍😍😍
@sassa15 je to taaaaaam supeeeeeeeer!😍😍😍😍😊🤗👶 gratulujem a tesim sa moc 🙂 to bude doma oslava💕 fest sa tesim hehe myslim ze aj za teba budem slavit hehehe jupiii tak nech ti krpec krasne a zdravo rastie😍
@susangha ja som mavala tie kontroly kvoli tomu ze mi hrozilo OHSS, takze vlastne len to pozerala, ci je voda v bruchu. No tu hodnotu neviem, sestricka mi volala a povedala mi ze som tehotna, a ze mam nadalej uzivat lieky , a prist o 14 dni na kontrolu. Ja som bola z tej spravy tak mimo, ze som sa skoro rozrevala v telefone. A na hodnotu hcg som sa uplne zabudla opytat. Ale kedze nemusim ist na konrolny odber, tak to bude asi v norme.
@lostris151 tomu ver 🙂 . Kedze cela rodina vedela o tom ze idem dnes na krv, tak ma bombardovali spravami z kazdej strany...no masaker 😂. Juuuj, ten pocit je nadherny ked dostanes taku spravu, vsektym babam strasne drzim palce.

@sassa15 už to nechám na stredu.. V podstate mi je to už jedno. Dnes bol test silnejší. Takže verím ze to vyšlo 😀