Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@naty139 tiež som si to hovorila...no podarili sa nám iba dve embryjká a kôli zlej fragmentácii bolo to triedenie spermií najdrahšie aké môže byť...na ďalšie už nemáme peniaze...toto je naša druhá vložená bublinka 👶 tak verím že to zvládne a o 9 mesiacov sa s ňou aj osobne zoznámime ❤️🙏🙏🙏🙏🍀🍀
Ja aj presne viem kde som ochorela, boli sme v sobotu na jednej akcii vonku a stále sa zatahovalo zima a vyjasnovalo zase brutálne teplo a takto stále dookola 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A hneď sa to na mna nalepilo....my mame tiež len toto jedno embrijko, ešte 4den kultivacie sme mali 5 a potom všetky vypadli....mame ale to veľké šťastie že financie mame takze nemusím sa pozerať na tuto stránku 🙏 za čo som nesmierne vďačná...a áno určite hra roku aj psychika že sme pod tlakom vystresované a myslíme len na to ako nič neurobiť zle a potom to na nás takto padne...
Tak ja pracujem celý čas ale z domu, mám homeoffice. tiež máme len toto jedno embrijko bolo ich 5 ale po PK ostalo len toto jedno embriolog hovoril že tie 4 zaostávajú resp že sa prestali vyvíjať asi. Ešte na jeden pokus financie máme takže toto ma tak nestresuju. Dúfam že to vyjde.ja už som si dnes aj test robila len tak zo srandy 😂 mam totiž asi 100testov z Aliexpressu a nudím sa sama doma a sú také všelijaké aj mužovi som dala nech si spraví či mu náhodou nevyjde pozitívny 😂 lebo od tých číňanov sa nedá moc toho očakávať keď ich predávali za takú cenu koľko u nás vyjde jeden normálny test.
@zuzik5891 samozrejme dosť dlho vobec trvalo kým sa tam vôbec jedna čiarka ukázala nie ešte tak 2. Aspoň mám zábavku testovať každý deň nech ich pominam že to nie je len tak naprázdno keďže môže motyka vystreliť hocikedy 😂 možno vyjdú aj tri čiarky nakoniec 😂😂😂😂 čo by som a nečudoval. Mám aj normálne testy zopár ale tie si nechápem aspoň tak na 7-8 DPT
Akurát som išla písať či môže byt aj nejaký príznak tehotenstva nemotornosť lebo všetko mi padá, mám na tvári dva skrabance čo sa mi podarili neviem ako, vyliala som cestoviny do drezu keď som ich cedila 🤦♀️ A okrem iného kým som toto stihla dopísať rozbila som pohár 😂🙃
Už píšem aj sama sebe 😂

@zuzik5891 hej stále, už som si dala kúpiť tu morskú soľ do nosa a aj hrdlo má boli ale skôr ráno a cez deň je už lepšie....no paráda, sme sa našli my dve 😂😂😂 ale mám kamosku čo pri umelom mala tiež nádchu a vyšlo to, takže verím, že toto to nemôže ovplyvniť