icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzik5891
27. máj 2019

@evaachesa dobre...sama som zvedavá čo mi povedia

naty139
27. máj 2019

@bodka1234 nevzdávaj to! Veď veľa ľuďom ukazuje neskôr....ja aj keď to nevyjde tak budem skúšať určite další pokus...nevzdám sa 🙏

naty139
27. máj 2019

@zuzik5891 mna nafúklo v piatok zo som bola 4dpt ale fakt mega! Je neskoro aby si mala hyperstimulacny podľa mna 🤷‍♀️ A aj keby bol tak ten sa zhoršuje s hcg takze mohlo by to znamenať že sa niečo deje 🙃✊

zuzu8511
27. máj 2019

@zuzik5891 Zuzik držím palce aby bolo všetko v poriadku.✊✊✊✊🍀🍀

zuzik5891
27. máj 2019

@zuzu8511 krv negatívna...hcg 0,30... takže nič z toho... náš posledný pokus...😭😭😭😭😭😭 ... bože neviem prestať plakať

zuzu8511
27. máj 2019

@zuzik5891 len sa vyplac Zuzi 😥😥 strašne ma to mrzí ,tak veľmi som ti držala palce.trochu si oddychni,daj sa dokopy a o pár mesiacov skúsite znovu 🙏🙏🙏 myslím na teba a cítim s tebou 😭😭

naty139
27. máj 2019

@zuzik5891 jooooj zuzi :( ja som tak dúfala, že to vyjde....vyplač sa mne to vždy pomáha....oddýchni si a nacerpaj novú silu

naty139
27. máj 2019

@juliet86 ahoj, hlavne sa niečim zamestnaj nech na to neustále nemyslíš....mne injekcie až tak nevadili, vaječníky som cítila už takých 4 dňoch ale bolesť to nebola....OPU uplna pohodicka ale ja som dostala ohss tak to som si vytrpela...ale tiež nič čo by aan nedalo zvládnuť keď máš cieľ....najhoršie je volanie či embrijka prežili ako sa delia atd....v akom si centre? Obrň sa trpezlivosťou, je to celkovo dlhy proces a ťažký na psychiku....mne najviac pomohlo to netajit ale verejne o tom rozprávať a byt obkolesená ľudmi ktorí nás v tom podporujú....

weja07
27. máj 2019

@zuzik5891 je mi to veľmi ľúto 😭 vyplač sa, načerpaj novú pozitívnu energiu a veľa síl 🙏 do ďalšieho boja za vytúženým snom 💜🙏
Ja som nedávno prišla o bublinku v 6tt 😭

naty139
27. máj 2019

@weja07 bože je tu vôbec niekto úspešný v tejto skupine 😱😭😭😭

weja07
27. máj 2019

@naty139 budeme úspešní verím že nabudúce 🙏🙏🙏🙏

juliet86
27. máj 2019

@naty139 dakujem krasne za tvoje povzbudive slova. sme v reprofite brno. embrya pokial vieme si budeme vediet pozerat online tak tie telefonaty odpadnu. prosim ta ak ti ti nevadi. mozes mi opisat ten hyperstimulacny syndrom? ze na co si dat pozor ako sa to prejavuje? viem o tom len okrajovo ze velke brucho... a v ramci opu si mala len den volna ci viac? ja si to nechcem privolavat ale obavam sa toho... snazili sme sa "po dobrotky" dlho. a hovorila si to len rodine alebo aj ze kolegom v praci? ja kvazi to hovorim minimu ludi nech jvazi necaka kazdy na report ze uspech/neuspech mam dojem ze to na mna dava taky tlak a nuti ma to hovorit aj ked by som radsej mala ticho... drzim ti palceky

zuzik5891
27. máj 2019

@zuzu8511
@naty139
@weja07 zatiaľ niesú peniaze na ďalšie IVF a po tomto veľmi uvažujem či pri tak vysokej fragmentácii má ďalšie IVF nejaký zmysel...

zuzu8511
27. máj 2019

@zuzik5891 Zuzi nechaj si čas porozprávaj sa s drahým a uvidíte čo bude ďalej.velmi ti držím palce ✊✊

zuzu8511
27. máj 2019

@naty139 ja som tu úspešná a bolo nás tu viac vo februári a marci takže nezúfajte baby aj keď je to ťažké 🙈🙈aj vy raz budete úspešne ✊✊✊🍀🍀🍀

naty139
27. máj 2019

@juliet86 prečítaj si na nete príznaky ohss ale ono keď to prídem tak to spoznáš hneď....mna nafúklo ale nie extrémne ale ja som skratka mala bolesti na nevydržanie a dva dni to neustupovalo tak som išla na pohotovost....niekto zvracia, je to dosť individuálne ale aj som celu stimuláciu pila denne 4-5l, jedla bielkoviny tak aj tak som tomu nezabránila....ja som bola Pn ako som si začala pichat gonal lebo ja mám polycysticke vaječníky takze som počítala s tým že folikulov bude veľa a nechcela som ani ochorieť a ani aby mi popraskali....aj v robote o tom vedia lebo ja pracujem v škôlke a keď sa vyhýbam dvíhaniu deti atd radšej nech vedia akoby si mysleli že som lenivá 🙃 a bolo aj chrípkove obdobie takze som chcela byt doma...ak budeme musieť podstúpiť druhé tak si trúfnete byt v práci aj cez gonal ale šetriť sa....no po OPU má aj tak dva týždne doma neminuli takze som bola vyliezaná až až...

naty139
27. máj 2019

@zuzu8511 Verím, stále spinim na hnedo aj cítim bruško tak sa s ňou rozprávam nech sa len pekne zavrtava...dnes sme mali besiedku pre maminky tak domami hovorila že aj ja už som taká malilinká mamina 😂🥰 aj som nakúpila ďalšie testy, tak som zvedavá na zajtra čo nám ukáže....

naty139
27. máj 2019

@zuzik5891 prečítaj si fóra kde majú ženy podobne problémy, ja som čítala veľa prípadov čo ich tlačili do darovaných či už vajíčok alebo spermií a vyšlo to...neraz aj prirodzene ❤️ Zázraky sa deju

zuzik5891
27. máj 2019

@zuzu8511 určite máš pravdu... všetkému treba čas...len škoda že sme spolu tak strašne málo
@naty139 veď práve že som veľa čítala... keď mal niekto fragmentáciu 38% to ešte šlo...ale nad 50% ťažko...len jedna tam písala že že sa podarilo na 4ivf cyklus...ale my sme ledva naškrabali na tento jeden...

evaachesa
27. máj 2019

@zuzik5891 ach mojaaa 😢 strasne ma to mrziii 😔 tak som verila ... teraz sa vyplac, uvolni to vsetko zo seba, oddychni si a dajte si cas nez to spracujete co dalej 😘 verim ze sa vam to podari, len treba verit 🍀♥️

juliet86
27. máj 2019

@naty139 vau. sila. a preco po opu dva tyzdne lezania ak sa smiem spytat? jedla si len bielkoviny cize keto dietu alebo si leb zvysila prijem bielkovin? ako presne to s ohss suvisi?

naty139
28. máj 2019

Tak dievčatá môžem potvrdiť že ten pepino je slabý fakt...aj dnes 8dpt mám slabého ducha tak som urobila drahší test značky Livsane a krásna čiarka 🥰🥰🥰

bodka1234
28. máj 2019

Včera 7dpt večer robený test z Ali ktorý trebalo ocikat nie namočiť bol najprv celý červený a pasik červený pásik išiel vodorovné, nechala som ho položený a ráno som t našla takýto výsledok, dnes ráno robený iný test a nič. Ja už neviem čo si mám o tom mysliet. Stalo sa to niekomu?

zuzik5891
28. máj 2019

@bodka1234 moja...a ten druhý test bol aká značka?... neskúsila by si radšej mamatest alebo baby top test?...

susangha
28. máj 2019

@naty139 teším a gratulujem 🙂 bude z toho niečo 🙂 😍

susangha
28. máj 2019

@bodka1234 ja som mala o malinko silnejšiu čiarku až na 10dpt.. a to som mala predlženú kultiváciu... takže máš ešte čas 🙂

bodka1234
28. máj 2019

@zuzik5891 jeden bol tiež Ali taký obyčajný a druhý z lekáreň plus taký obyčajný za 2.5€ dva testy tam boli, mamtest nemali. Dnes mám dostať MS strašne ma už od vcera paradoxne bolí hlava nie brucho

zuzik5891
28. máj 2019

@bodka1234 a nejaké iné pocity?... nejaká zmena?... bolesť hlavy na začiatku trhu je úplne normálny jav... mamatesty som našla len v dr.max.lekárni

bodka1234
28. máj 2019

@susangha vážne? To si ma potesila. no tieto 2 dní si pre mňa rozhodujúce asi už. Dnes mám deň MS a všetky testy čo mám doma sa majú robiť 1 deň meškania MS tak streda štvrtok ak sa tam nič neobjaví tak už neviem

bodka1234
28. máj 2019

@zuzik5891 vôbec nič trochu zlé mi je ale to z tej migrény, inak ma sem tam pichne ale skôr vo vajcovodoch, prsia od nedele už vôbec nebolia, ani brucho, dokonca aj zimnica už prestala. Žiadne priznaky proste