Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Dobre ranko dievčatá, o štvrtej ráno sa mi dalo ísť na wc tak som urobila test a išla zase spat a ráno takéto pohladenie na duši 🙂...je to stále lacný pepino, a dúfam že Vám nevadí ako to sem každý deň dávam ale robím to aj preto, že určite sem zablúdil niekto ako ja, kto bude cez ivf hľadať všetky dostupné informácie cenne rady a skúsenosti....a možno to aj ja takto budem mat uchováne ako pamiatku....zaujímavé je že teraz má začalo pichat v druhom vaječníku 🤷♀️ Takze už na pobolieva celé brucho 🥰 ale upokojuje ma to...testy robím každý deň takze keď každý druhý vynechám krásne vidieť ako silnie....🍀🍀🍀
@zuzu8511 dakujem moja veľmi sa teším 🥰🥰 na živo je to riadne vidieť ❤️
@ceklis dnes som 9dpt (5dnova expandovana blastocysta) a od siedmeho dňa som mala dušika a stále každým dnom silnie....už si ale nejdem robiť tie drahé testy, budem pokračovať v týchto pepino 🙂 a v deň krvi si urobím ešte nejaký kvalitnejší....som normálne v robote ale snažím sa viac sedieť, keď prídem domov tak si aj pospím...ale inak som bola doma prvé tri dni ak s vkladom a potom normálne do prace ešte som aj ochorela a v sobotu ešte po jednom kopci behala lebo som si myslela že to nevyšlo 😇
Od poobedia ma pichá v pravom vajecniku ale až tak že to stipe, a práve som začala krvácať. Zatiaľ len taka slabá ružová krv ale predpokladám že do rána sa to púšti viac, takto mi vždy začína MS. 😥 Už som to vzdala, nemá význam to viac riesit asi 😭😭
Ahojte dnes ráno krasne 2 // v pondelok hcg 2522,79 a teraz je po všetkom 😥😥😥😥😥
@naty139 hej z ničoho nič 😥😥😥celý deň som ležala okolo obeda ma začalo bolieť bruško a o 18:00 som šla na vc a šla zo mňa krv a zrazeniny tak sme bežali na pohotovosť a bábätko na utzv nevideli tak bud to bol potrat alebo mimomaternicové výsledky budú až ráno 😥😥😥a nechali ma tu ležať
@bodka1234 kľud, nestresuj, nemusí to nič znamenať. Aj špinenie aj krvácanie sú prítomné v začiatkoch tehu. Ale pre istotu by som išla na pohotovost určite, nech Ti to krvácanie co najskôr zastavia. Doporučujem Ti kľudovy režim, hovorím za seba. A držím ti silno palce nech je všetko v najlepšom poriadku 🙏 🙏 🙏 🙏
@nika849 preto sa pýtam, nechcem Ťa spovedať, viem ako sa cítiš.Ja som si týmto prešla pred pár dňami 😭 s nepríjemným koncom. Ale ak Ti robili utzv cez brucho, tak nemuseli vidieť bublinku. V koľkom tt si? Bude lepšie keď pozrú cez posvu,ale keď Ti zastavia krvácanie a zoberú krv na hcg.
@smrfinka ja mam 33, v case vkladu 32 a 2 embrya na vklad mi neodporucali. Ze je vyssia sanca ak sa jedno neujme ze stiahne so sebou aj druhe. A neskor komplikacie aj pocas tehotenstva. Zalezi aj ako si stavana. Ja som nizka a chuda (teraz uz ani nie 😅) a teda ze 2jky by boli velkou zatazou. Takze ja som nad 2ma ani nikdy neuvazovala. A ak uz mate len 2 tak si zvysis sancu ak si das len jedno. Drzim palce ;)

@zuzik5891 to bude uhniezdovanie ✊🍀💞 oddychni si. Dobre to bude.