Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Ahoj baby...neviete ako sa darí lostris151?... všimla som si že je už na koníku neaktívna...
Ahojte, tak neviem ci si pamätáte, ale ja som mala v máji et a následne spontánny potrat..Posunuli sme sa ďalej 🔛 A zrovna DNES sme boli na KET 💜 náš Herkules je vložený 💕 💕 🙏💜
@weja07 to sa ti moja pri darcovstve nezistí...mne to dokonca nezistili ani na hematológii až na reproimuno...ale už mám liečbu a uľavilo sa mi ❤️🍀🙏
@naty139 prvý kopanček...to je zlaté ❤️🍀... úžasný pocit ... však?... síce ťa už s @weja07 nedobehneme ale veľmi radi ťa budeme nasledovať... už čoskoro 😍🍀🙏
@zuzu8511 juuuuj moja...tak to už ozaj o kopančekoch nemôže byť reč... sú to už určite poriadne kopance 👶❤️... vieš...po každom jednom vyšetrení sme si mysleli že už našli príčinu ale zakaždým prišlo niečo nové...ale teraz mám v sebe taký zvláštny pocit radosti že sa pohýňame ďalej 😍🙏🍀
Ahojte po dlhšom čase som tú zavitala, neviem či si ma pamatate. Mám rezervovaný termín 9.9 alebo 2.9 musím pozrieť presne na reprodukčnú imunologiu, ale keďže ho už nebudem potrebovať môžem ho niektorej z vás posunúť . Je to v Bratislave.
@busybumblebee moje pekné kočky...to už spolu ťaháte 30tt.?... neuveriteľné ako ten čas letí... veľmi veľa zdravíčka želám obom... onedlho už budete spolu live ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@busybumblebee jeej to teda uteká 💜 veľa zdravíčka obom prajem 😍 🙏 My Ťa síce nedobehneme ale budeme Ťa nasledovať 🙏 🙏 užívaj si tehulkovanie 🙏 😍
@busybumblebee jej gratulujem, to už len chvilka a ste spolu. Mňa čaká tiež zajtra trimestrialny TNscreening tak sa bojím ale aj teším že uvidím zasa bábo a možno aj pohlavie sa už dozviem. V stredu už začínam 4. Mesiac. Strašne rýchlo to letí, ešte som to ani nikomu nepovedala aj mužovi zakázala ( teda okrem kozmeticky a kadernícky) to vie len muž. Takže ak bude všetko po screeningu v poriadku tak tento týždeň oznamujeme novinku.

@mims1520 neboj 🙏 naozaj je to individuálne, každá sme iná a máme, resp. mali sme iné hodnoty. Ty máš krásne // koľajníce,počkaj pekne na sono a bude dobre, uvidíš 🙏 držím palce 👊 🙏 🍀 chápem že máš obavy ale teš sa a mysli pozitívne 🙏 držím palce silno 🙏🙏🙏🙏🙏