Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Prosím nazor na kliniku IVF v KE SPLN
Zdravím.
Dievčatá náhodou Clexane 0.4 na predaj?
@daniela2022 ahoj.Ja sa mám fajn rastieme a kráti sa nám to 🙂 a čo ty?
@daniela2022 ahooooj, začínam 29tt tento týždeň....už som si raz poležala v nemocke kvôli spineniu ale inak je všetko v poriadku (klop klop klop)
@zuzu8511 jej takže sa vám to podarilo 😊 teším sa s Vami.
@naty139 zvládli ste to obe pamätám ako ste ma podporovali obe. No ja by som mala mat v piatok odber. Je to moje 3 ivf a vlastne neviem ako to dopadne keďže mam zlu genetiku pôjde to do ČR na genetiku a verím ze aspoň jedno bude vhodné. Neviem co Vám nato povedať tak neskoro zistili kde je chyba a neviem ci to ma vôbec význam a nemali sme radšej hneď pýtať darcovske vajíčko. Nestretli ste sa nahodou niektorá s tým?
@daniela2022 fuuuuha ja nie, nám vyšlo hneď prvé ivf, prvý vklad z jediného embrijka čo prežilo 🍀 tiež sme chceli posielať na genetiku aj sme to mali zaplatené ale keď prežilo len jedno tak sme to už nechali tak....už to bolo hop alebo trop....
@daniela2022 ja fakt verím tomu že ti to už vyjde ,je fajn že konečne prišli na to kde je problém aj keď im to trvalo :( silno silno držím palce.daj nám potom vedieť ako si dopadla ✊✊✊✊
@daniela2022 No ja som asi jedna z mála ktorej ani druhé IVF nevyšlo...a popravde už ani neverím...z prvého sme mali aspoň dve embryjká...teraz ani jedno...je tomu tri týždne a ja som zlomená... plačem každý deň... už nemám viac čo spraviť...ani lekári v centre nechápu ako sa to mohlo stať... stimulácia ukážková...no aj tak sme po očistení mali iba dve vajíčka...a všetko bohužiaľ tie sa napriek PICSI a MACS nepodarilo oplodniť...😢😢😢...
@zuzu8511
@naty139 no nám už navrhli darované spermie čo môj odmieta pokým sa dajú jeho spermie vytriediť a mne darované vajíčka...lebo nech sa snažia akokoľvek tak moje vajíčka niesú nejak kvalitné... najhoršie je že darované vajíčka sú strašne drahé...je to od 3100e do 6900e...za 3100 e nemám žiadnu garanciu že vôbec budú nejaké vajíčka na oplodnenie...za 4500e mi garantujú 8 vajíčok no nie embryjko a za 6900e mi garantujú minimálne 1 embryjko vhodné na vklad... už teraz sme do toho investovali tisíce eur...ja neviem odkiaľ vziať ďalšie peniaze... skutočne...😢😢😢
@zuzik5891 veď to tie naše hlavy 🙈 ja som tiež povedala,že neviem či zvládnem to sklamanie a znovu ten boj hlavne kvôli psychike.je to fakt strašne náročné a kto si tým neprejde nechápe 🙈 ja som zdravotacka a niekedy mi už bolo fakt tak ťažko ,že mi injekciu musel pichať môj muž( ktorý má paniku z ihiel) takže tá naša psychika je des ,ale nieje jednoduché sa s tým nejak vyrovnať,alebo nabrať dalsiu silu.Ale stále musíme veriť a nestracat nádej.velmi ti držím palce.
@zuzu8511 ja som kôli tomu celému dala v práci výpoveď lebo som pracovala na ambulancii a ani moja šéfka nemala s tým že chceme bábo nejaké pochopenie...teraz som na úrade práce a jediná pracovná ponuka bola na pľúcnej ambulancii ...na druhej strane ak by sme šli zasa do toho nemohla by som si dovoliť ísť na PN...som ako v začarovanom kruhu... neviem čo by bolo lepšie... prácu potrebujem kôli peniazom ale IVF nemôžeme odkladať kôli mojím vajíčkam a priateľovému spermiogramu...
Zuzik5891 ono je to všetko veľmi ťažké a fakt ako začarovaný kruh :(
Joj ako ťažko sa mi to tu číta....😕 držím Vám silno palce, aby všetky tieto ťažké rozhodnutia mali význam a dočkali ste sa malého klbka ❤️
Babule poraďte. Na pravej strane 10 folik. Na ľavej 4-5 je to ok? V piatok mame odber. Koľko vody ste pili bojím sa hyperstimulacneho 😏
To je pekné ciselko.ja som sa snažila dodržiavať tie 3-4 litre.drzim ti v piatok palce.🍀
@danielka2022 ja som pila 5l denne aj tak som ho mala 🤷♀️ A super číslo, radšej menej a kvalitné ako veľa a slabé (ako to bolo u mna) 🍀🍀🍀
Ahojte žienky, dlhsie som sa tu neukazala, bolo trosku terno v praci a raz som aj mala chvilu napisala 2x a ani raz mi nepresiel post. Ako sa mate ako sa vam dari a tehulkuje? Ja konecne pomaly koncim v praci, bola to zase raz zabavna sezona 🤣 ale nejako som sa musela odosobnit a zvladnut to. Teraz uz len nejake ucty doriesit a dufam ze za tyzden - 2 mozem konecne oddychovat. Som akurat v 35tt a zatial vsetko prebiehalo celkom v poriadku, len pred par tyzdnami mi zistili nizsiu hladinu plodovej vody tak ma posledne 3 tyzdne sleduju, a trosku stresik z toho bol ale vyzera ze zatial mala je v poriadku. Uz sa nu moc tesime hlavne ja lebo za poslednych par tyzdnov som zacala pocitovat to prave tehotenstvo 🤣👌🤰🙈 ale asik mozem byt rada ze len par tyzdnov. Trosku mam stres z pohybov lebo nasa mala tvrdohlava bublinka je trosku leniva a moc sa nehybe, k tomu placenta vpredu tak ju mozno malo citim... tak furt sa ma vypytuju na to tak mam z toho trosku stres ze neni taka akcna ale snad je vsetko v poriadku.
Tehulky mam na vas otazocku, niekedy buduci tyzden by som mala mat konzultaciu tuna s OB- Gyn lebo ja mam midwife( porodna asistentka) koli porodu. Lebo ze ked som po IVF tak z nejakych dovodov odporucaju rodit v 38tt, cize by ako vyvolali porod. Dovody sa dozviem na konzultacii, poculi ste o niecom takom u nasebo sa mi to nejako nezda, neviem ako preco by to robili.
Som zvedava ako sa vam dari ako zvladate a kedy mate terminy. ❤❤❤ drzkajte sa

@salonka28 držím palce aby to pomohlo.urcite to už bude dobre.✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀