icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzu8511
31. okt 2019

@salonka28 držím palce aby to pomohlo.urcite to už bude dobre.✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀

petinka30
4. nov 2019

Prosím nazor na kliniku IVF v KE SPLN

micha444
6. nov 2019

Ahojte dievčata, ostali mi lieky a inekcie, ak by ste mala niektorá záujem, píšte mi do správy.

mims1520
9. nov 2019

Zdravím.
Dievčatá náhodou Clexane 0.4 na predaj?

daniela2022
10. nov 2019

@zuzik5891
@zuzu8511
@naty139 dievčatá ako sa máte nebola som tu asi par mesiacov 😏

zuzu8511
10. nov 2019

@daniela2022 ahoj.Ja sa mám fajn rastieme a kráti sa nám to 🙂 a čo ty?

naty139
10. nov 2019

@daniela2022 ahooooj, začínam 29tt tento týždeň....už som si raz poležala v nemocke kvôli spineniu ale inak je všetko v poriadku (klop klop klop)

zuzu8511
10. nov 2019

@naty139 no paaani ty už si na Tom tiež pekne 🙂 vieš čo budete mať? Tiež máš také živé zlatíčko ako ja ta naša bambulka je strašná vrtulka 😂

daniela2022
10. nov 2019

@zuzu8511 jej takže sa vám to podarilo 😊 teším sa s Vami.
@naty139 zvládli ste to obe pamätám ako ste ma podporovali obe. No ja by som mala mat v piatok odber. Je to moje 3 ivf a vlastne neviem ako to dopadne keďže mam zlu genetiku pôjde to do ČR na genetiku a verím ze aspoň jedno bude vhodné. Neviem co Vám nato povedať tak neskoro zistili kde je chyba a neviem ci to ma vôbec význam a nemali sme radšej hneď pýtať darcovske vajíčko. Nestretli ste sa nahodou niektorá s tým?

naty139
10. nov 2019

@zuzu8511 dievčatko ❤️ Ale ak bude taká akčná ako je v bruchu tak idem už teraz spat pre istotu, lebo to je istota, že po pôrode sa už nevyspíme 😂 ako sa cítiš na take pokročilé tehotenstvo?

naty139
10. nov 2019

@daniela2022 fuuuuha ja nie, nám vyšlo hneď prvé ivf, prvý vklad z jediného embrijka čo prežilo 🍀 tiež sme chceli posielať na genetiku aj sme to mali zaplatené ale keď prežilo len jedno tak sme to už nechali tak....už to bolo hop alebo trop....

zuzu8511
10. nov 2019

@naty139 my sme na Tom úplne rovnako tiež mi vyšlo prvé ivf jediného embryjka a tiež si vravím,že ak bude taká akčná aj po narodení tak budeme mať veselo 😂😂😂 ti dám potom vedieť aby si sa vedela pripraviť ;)

zuzu8511
10. nov 2019

@daniela2022 ja fakt verím tomu že ti to už vyjde ,je fajn že konečne prišli na to kde je problém aj keď im to trvalo :( silno silno držím palce.daj nám potom vedieť ako si dopadla ✊✊✊✊

zuzik5891
10. nov 2019

@daniela2022 No ja som asi jedna z mála ktorej ani druhé IVF nevyšlo...a popravde už ani neverím...z prvého sme mali aspoň dve embryjká...teraz ani jedno...je tomu tri týždne a ja som zlomená... plačem každý deň... už nemám viac čo spraviť...ani lekári v centre nechápu ako sa to mohlo stať... stimulácia ukážková...no aj tak sme po očistení mali iba dve vajíčka...a všetko bohužiaľ tie sa napriek PICSI a MACS nepodarilo oplodniť...😢😢😢...

zuzu8511
10. nov 2019

@zuzik5891 to ma mrzí 😥 verím ti,že je to ťažké ,skús sa vyplakať a ísť ďalej za svojím snom🍀

zuzik5891
10. nov 2019

@zuzu8511 Mne plač vôbec nepomáha...neviem čo bude ďalej no vzdať sa nechceme...len momentálne je to úplne nanič

naty139
10. nov 2019

@zuzik5891 och moja 😣

zuzu8511
10. nov 2019

@zuzik5891 nebudem ti písať,ze ti rozumiem lebo ja sama som po prvom pokuse povedala,že ak to nevyjde tak druhý krát do toho nejdem.su to strašne pecky na psychiku.skus nabrať novú silu a bojovať ďalej, stojí to za to všetko 🙈😘

naty139
10. nov 2019

@zuzik5891
Ja som bola na ivf veľmi nabudená a rozhodnutá podstúpiť hneď aj ďalšie ak bude treba...verila som, že raz sa musíme dočkať úspechu

zuzik5891
10. nov 2019

@zuzu8511
@naty139 no nám už navrhli darované spermie čo môj odmieta pokým sa dajú jeho spermie vytriediť a mne darované vajíčka...lebo nech sa snažia akokoľvek tak moje vajíčka niesú nejak kvalitné... najhoršie je že darované vajíčka sú strašne drahé...je to od 3100e do 6900e...za 3100 e nemám žiadnu garanciu že vôbec budú nejaké vajíčka na oplodnenie...za 4500e mi garantujú 8 vajíčok no nie embryjko a za 6900e mi garantujú minimálne 1 embryjko vhodné na vklad... už teraz sme do toho investovali tisíce eur...ja neviem odkiaľ vziať ďalšie peniaze... skutočne...😢😢😢

zuzu8511
11. nov 2019

@zuzik5891 moje nervy 😱😭😭 to je hrozné .Je to fakt strašne nefér 😭😭 fakt ma to strašne mrzí

zuzik5891
11. nov 2019

@zuzu8511 Najhoršie t je na psichyku...keby som bola po tom všetkom ok bolo by to oveľa ľahšie...no to sa asi ani nedá...treba veriť...ja viem...len po toľkých sklamaniach je to fakt dosť ťažké

zuzu8511
11. nov 2019

@zuzik5891 veď to tie naše hlavy 🙈 ja som tiež povedala,že neviem či zvládnem to sklamanie a znovu ten boj hlavne kvôli psychike.je to fakt strašne náročné a kto si tým neprejde nechápe 🙈 ja som zdravotacka a niekedy mi už bolo fakt tak ťažko ,že mi injekciu musel pichať môj muž( ktorý má paniku z ihiel) takže tá naša psychika je des ,ale nieje jednoduché sa s tým nejak vyrovnať,alebo nabrať dalsiu silu.Ale stále musíme veriť a nestracat nádej.velmi ti držím palce.

zuzik5891
11. nov 2019

@zuzu8511 ja som kôli tomu celému dala v práci výpoveď lebo som pracovala na ambulancii a ani moja šéfka nemala s tým že chceme bábo nejaké pochopenie...teraz som na úrade práce a jediná pracovná ponuka bola na pľúcnej ambulancii ...na druhej strane ak by sme šli zasa do toho nemohla by som si dovoliť ísť na PN...som ako v začarovanom kruhu... neviem čo by bolo lepšie... prácu potrebujem kôli peniazom ale IVF nemôžeme odkladať kôli mojím vajíčkam a priateľovému spermiogramu...

zuzu8511
11. nov 2019

Zuzik5891 ono je to všetko veľmi ťažké a fakt ako začarovaný kruh :(

naty139
11. nov 2019

Joj ako ťažko sa mi to tu číta....😕 držím Vám silno palce, aby všetky tieto ťažké rozhodnutia mali význam a dočkali ste sa malého klbka ❤️

daniela2022
11. nov 2019

Babule poraďte. Na pravej strane 10 folik. Na ľavej 4-5 je to ok? V piatok mame odber. Koľko vody ste pili bojím sa hyperstimulacneho 😏

zuzu8511
11. nov 2019

To je pekné ciselko.ja som sa snažila dodržiavať tie 3-4 litre.drzim ti v piatok palce.🍀

naty139
11. nov 2019

@danielka2022 ja som pila 5l denne aj tak som ho mala 🤷‍♀️ A super číslo, radšej menej a kvalitné ako veľa a slabé (ako to bolo u mna) 🍀🍀🍀

lostris151
autor
13. nov 2019

Ahojte žienky, dlhsie som sa tu neukazala, bolo trosku terno v praci a raz som aj mala chvilu napisala 2x a ani raz mi nepresiel post. Ako sa mate ako sa vam dari a tehulkuje? Ja konecne pomaly koncim v praci, bola to zase raz zabavna sezona 🤣 ale nejako som sa musela odosobnit a zvladnut to. Teraz uz len nejake ucty doriesit a dufam ze za tyzden - 2 mozem konecne oddychovat. Som akurat v 35tt a zatial vsetko prebiehalo celkom v poriadku, len pred par tyzdnami mi zistili nizsiu hladinu plodovej vody tak ma posledne 3 tyzdne sleduju, a trosku stresik z toho bol ale vyzera ze zatial mala je v poriadku. Uz sa nu moc tesime hlavne ja lebo za poslednych par tyzdnov som zacala pocitovat to prave tehotenstvo 🤣👌🤰🙈 ale asik mozem byt rada ze len par tyzdnov. Trosku mam stres z pohybov lebo nasa mala tvrdohlava bublinka je trosku leniva a moc sa nehybe, k tomu placenta vpredu tak ju mozno malo citim... tak furt sa ma vypytuju na to tak mam z toho trosku stres ze neni taka akcna ale snad je vsetko v poriadku.

Tehulky mam na vas otazocku, niekedy buduci tyzden by som mala mat konzultaciu tuna s OB- Gyn lebo ja mam midwife( porodna asistentka) koli porodu. Lebo ze ked som po IVF tak z nejakych dovodov odporucaju rodit v 38tt, cize by ako vyvolali porod. Dovody sa dozviem na konzultacii, poculi ste o niecom takom u nasebo sa mi to nejako nezda, neviem ako preco by to robili.
Som zvedava ako sa vam dari ako zvladate a kedy mate terminy. ❤❤❤ drzkajte sa