Ahojte baby,
vitam tu vsetky, ktore sa chystaju na umele oplodnenie alebo IUI od septembra ... ja by som chcela zacat a ak mi vyjde vsetko podla planu tak cca od 4.9. by som mohla zacat uzivat Proveru, ak nevzniknu nejake necakane posuny kvoli zdravotnemu stavu alebo vycerpanym kapacitam v Heliose.
Tesim sa na Vas a na rady a pomoc pri mojej tretej a poslednej stimulke. 😵
wolfi
ahojte 🙂
wolfi hotelik vyzera super 😵 velmi ti prajem aby si si svojho "cierneho" pasazierika spravne prepasovala.
to uz idete coskorro myslim, ze si spominala 29 ze? teda budes tu chybat 😉
ahoj alicao 🙂
vanesska veru aj ja sa casto zamyslam, ze tych parov ktore podstupuje ivf je coraz viac 😕
baby vcera som si bola ista, ze ms dorazi do rana. bolesti o sto sest este vecer a dnes uz nic ms nikde 😕 a uz som si aj termin spravila na stvrtok na HP. 😠 tak som hned po praci zasla do hypermarketu a kupila flasu cerveneho, neverim sice na tieto stare "medicinske pokusy", ale za pokus to stoji 😕
ak viete nieco na ms poradte ... ? 😨
ale asi aj to ze stale na to myslim zohrava svoju rolu 😕
Zuzka prešpárať dierku, u mňa to pomáha 😀 😉
zuuuzana... noooo ak snecka mysli to co aj ja... ehm... 😵 tak jej mozem dat zapravdu... u mna to funguje na 100%.
fakt vzdy po sexiku keksiku tak nejako pred MS ju mam na druhy den zarucenu... 😀
ale cervene vinko k tomu... nemoze uskodit ... 😉
to fakt baby? ok tak idem cinknut manzelovi kedy pride z prace 😀 ... 😎
caute babenky 🙂 tak vcera som bola v 12.DC na HP a poobede mi doky volal vysledky, zevraj mam vyborne hormonalne hodnoty!!! jupiii, som bola z toho cela hotova 😀 Sice mi rano na UZ iny doky trosku zo zaciatku nahnal strach, lebo sa mu nieco v maternici nezdalo, ale potom pozrel folikul a znova maternicu zo vstkych stan - tada vysetroval ma nejako poriadne dlho 😉 a vyhlasil, ze vraj je to predsa le OK...no neviem, dufam ze nemal z toho nejaku pasiu. Pritom mi predtym robil stery bekterii a na rakovinu, tak som si s nim "uzila" dost...mimochodom straaasne pekny a mlady sympatak 😀 😝 Shit, nejako som sa tu rozohnila, ale fakt som sa tam trochu hanbila.
Dobré ráno kočuldy 😵
vstávať a cvičiť, šup šup, zachvíľu je september a vy spíte 🙂
Zuzka pomohlo ? 😉
Rosi sa teším že výsledky sú OK, radšej pekný a mladý ako starý škaredý slintoš 😉. Ja mám dakedy pocit po toľkých sonách, že sa mi to normálne páči 😅 a teraz mi to bude polroka chýbať 😕
bre ranko 🙂
snecka hmmm zatial nie 😀 uvidime pocas dna mozno sa lady pohnu 😀
rosienka no uzastne vyzera to skvele 😵
a aj ja hovorim radsej mlady ako stary. snecka az tak dlho chcete cakat? pol roka?
zuuzana idem az 31.8. o polnoci
😵 😵 baby poslite mi Vase emaily do IP poslem Vam postup ako na to aby ste otehotneli .... 😵 😵 😵
mam recept 😵 😵 😵
Zuzi ľady sa pohnú určite, vieš globálne otepľovanie 😀
Zuzi polroka sa budeme snažiť prirodzene a bez akýchkoľvek hormonov, potrebujem si oddýchnuť a to hlavne psychicky, no a potrebujem aj schudnúť. ☹
Wolfi čakám 😉
ahojte, tak ja dnes nálada ráno o 4 na bode mrazu. BT aj napriek utrošu išla zas dole na 36,8. no comment
Afrika viem ako sa cítiš ☹ , ale raz to príde, musí 😉 . Ja som bola tiež na dvoch IUI a nič, ale musíme stále dúfať. 😵 a veriť.
snecka pekne si nám tu rozpísala stimulku 😉 . už sa teším 16.9. na prvú konzultáciu
dobre ranko kocky🙂
no svet je v posledom case na hovno a tak isto vyzeraju aj spermie 😀
vanesss, presne tak ostava nam len icsi, ale zas sa bojim, ze ked tam narvu nejaku capatu,tak z toho tiez nic nebude...
wolfi nazdaaaaaaaaaaaaar 🙂
Ali neboj v Heliku určite vydolujú tie najsprávnejšie 😉 a to máš pravdu svet je na hovno 😖
To tu na Vianoce už budete všetky tehule, bože že zachvíľu Vianoce 😒 😨
snecka kto vie kedy sa dostaneme narad ked schvalia ziadost, takze mozno pojdem az z tebou na novy rok...
ty si bola na pn pri ivf? mozno si to uz pisala, ale nechce sa mi to hladat🙂
ahojte baby 🙂 tak mam vysledky z krvi z HP ale musim ist dnes k svojmu gyne.lebo chce somnou porozpravata,mam nejake hodnoty zvysene,vsetko je na vine ta stitna zlaza ☹ som zvedava co povie
zuzi ty nevies ake mas hodnoty z HP?ci mas zvysene,kedze aj ty mas stitnu zlazu?
wolfi co to tu ty vies recept na otehotnenie? 😀 ty si nebodaj tehotna? 😵
wolfi ak to pomôže kľudne ti dám aj moju adresu bydliska 😀
lusi ahoj na stitku som bola v pondelok na krv tak mam hodnotu tsh 0,20 zevraj ok!
ale moj car lekar s tym neni stotozneni, ze si mam este spravit celkovy HP a mam prist z vysledkami za nim.
baby citim brusko asi ms fakt pride juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀
(tento mesiac a na buduci sa tesim na ms) potom si moze dat na devat mesiacov pohov 😀
zuzi 0,20?to nieje malo?alebo ako to je?tak aj som mala naposledy 4,2 a teraz pojdem na kontrolu tak uvidim kolko budem mat
uvidim co mi povie dr.dnes ako je vlastne ten moj HP
bre ranko babule... 🙂
rosienka... tak to je fakt super spravicka ze mas take dobre hodnoty hormonov... to fakt potesi...!
zuuuzana... tak zeby babsky recept zabral??? 😉 veru aj ja som tento mesiac ocakavala ms co je tiez dost nezvykle... 😅 ale uz ma hrozne bolelo brusko a krize...
alicao... neboj urcite sa najde jedna ta spravna... ! verim tomu ze si v heliku na tom daju zalezat a ze ju vydoluju aj spod zeme... 😀
afrika... aj ked je to blbe ale nevadi... ziadost na IVF uz mas schvalenu takze mas pred sebou dalsie svetielko nadeje... 😵 IUI som absolvovala aj ja a vysledok nic.... ale tam je fakt velmi male % uspesnosti...
wolfi... vam sa to fakt podarilo??? no ty smailikovia su dost vystizni... tak hovor a nenapinaj... podla mna recept na uspesne tehu stoji za zverejnenie aj priamo na MK... 😵
vanes 😀 😀 😀 ked ju nevydoluju oni, vydolujem si ju sama 😀 😀
wolfinka len caka na ovulku, takze urcite tehotna nie je..neviem kde trci, je uz myslou na dovolenke🙂
mali by sme tu urobit nejaky zosnam, ze ktora ma co za sebou a aky maju problem, lebo sa straaaaaaacam🙂
alicao dobrý nápad. berieš si to na starosť?
afrika, mohla by kazda napisat len jednou vetou, ze co a ako, napr takto toto som ja...
31 r. teratozoospermie, 1x IUI - neuspesne, IVF - Oktober/november
Roky nemusi pisat kazda, ak nechce🙂
Potom ked to kazda napise, tak to dame do jedneho...
hm? Co vy nato ?
ok
afrika-24 r.- teratozoospermia,u mňa je toho viac 3xIUI-2 neúspešné,3?, IVF-asi október.
tak u mna...1ivf-uspesne/2mes.potrat, Ket-neuspesne
v tomto case-sa chystam na 2 ivf...(ktore bude urcite uspesne 😵 )
ali... ahaa... no s tou wolfi to vyzeralo fakt nadejne 😵
no tak ja sa tiez pridam...
34 r. endometrioza 😠 😠 , 1xIUI neuspesne, IVF oktober/november...
doplňujem-10,2008 tehu 12,2008 MA
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ali... to si pekne napisala ze su captave... 😀 tak vy vlastne ani inu moznost ako ICSI nemate...
inak ale je to sila ze kolko parov ma tolko roznych problemov preco sa im nedari... fakt niekedy z toho nechapem... 😕
na helios tu pocut dost vela dobrych ohlasov... tak to je super... snad aj my vsetky raz budeme pocut do telefonu tu dobru spravicku... asi pri tom telefone hned odpadnem... 😀 😀