Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@zuzankaa88 dakujem ked teda som dobre pochopila do vianoc by som to teoreticky mohla aj stihnut?
@denulka2706 Denulka ty ako? Nejake nive pocity? Dufam ze netestujes este !! Ja mam v pondelok vyber uz konecne 🙂
@henika14 no ano mohla by si stihnut do vianoc.... Zalezi kedy dostanes mrchu..... Uz je ziadost v poistovni ci ako???
@alexa1983 no tak si sa dočkala... Konečne... 🙂 ja tak všelijako... Chvilami si rozprávam ,,ja viem že tam si ,, a chvilami zase ,,ktovie či sa to podarilo,, ach je to nekonečna doba... Ešte je len piatok ☹ a až na budúci štvrtok idem na krvicku 😕 neviem či sa dovtedy nezblaznim 🙂 🙂
@babusik85 ja tiez mam zacat brat tabletky od 2.11 do 11.11 ale to len preto aby mi mrcha neprisla 12-13 ale az 14-15 aby vsetko vychadzalo tak ako ma... Norethisteron na oddialenie mrchy
ano vcera sme ju podali...v gynfiv mi povedali,ze cca mesiac kým ju schvalia,takže koniec novembra a mrchu mam dostat 9.12...ale mam nepravidelnú,takže môže byť aj skor...aj neskor ☹
len teda neviem ci dostanem krátky alebo dlhý protokol...
@zuzankaa88 ano vcera sme ju podali...v gynfiv mi povedali,ze cca mesiac kým ju schvalia,takže koniec novembra a mrchu mam dostat 9.12...ale mam nepravidelnú,takže môže byť aj skor...aj neskor ☹
len teda neviem ci dostanem krátky alebo dlhý protokol...
@henika14 no neviem ci budu chciet este pred sviatkami.... Ked tam potom v januari, ved uvidis ;)
@denulka2706 zlatik urcite tam je ! Hladkaj si brusko a ked nikto nepozera tak mu aj nieco mile hovor 😂 Aby vedela bublinka ze ma vydrzat ze ju caka najlepsia maminka 😘 Aj mas nejake bolesti ? A po tom vybere vajok si mala nejake ? Aby som potom nestresovala ked ma zasa nieco zacne boliet 🙂 ja som taky stresak 😂
@zuzankaa88 tak podla mna tento estrimax je podobne.
no ved uvidime.
Ty pojdes potom na PN? Ci len par dni pohoda po OPU a ET?
@babusik85 po vklade urcite ostavam doma a potom uvidim po krvi...
@alexa1983 tak bolelo bruško po výbere,ale to je normálne , keďže to je zákrok..ale tak nieje to nič co by si neprežila 😂😂😂 nemáš sa čoho báť,naozaj 🙂 😉 a po ET občas ma pichne v brušku,obcas zabolí ako pred ms ale ja sa moc radšej nesledujem 🙂 prvé príznaky tehu aj tak bývajú cca až od 4 tt 😀 Tak teraz by to aj tak nič neznamenalo 😀 😉
@denulka2706 aj sa planujes testovat?
Takze baby,uz som doma konecne 😀 takze do tretice vsetko dobre,zatial vzali najviac vajicok,6 😀 tesim sa strasne,teraz cakat do zajtra kolko bolo zrelych a kolko sa oplodnilo.bolesti nemam vobec ziadne,ani neviem,ze mi nieco robili,takze parada 😀
Aaaaaa som zabudla,dakujem,ze ste mi drzali palceky 😘😘😘
@alexa1983 áno... 1.novembra na moje meninky.... Želám si // čiaročky 😂😂😂😘😘
@denulka2706 to bude ten najkrajsi darcek 🙂 mne to bude vychadzat na muzove meniny testovat sa, 11.11. Martin 🙂 a velmi by som mu chcela zabalit darcekovo testik s // ☺️
Ahojte babenky,pripajam sa ku vam☺dnes mam presne 8.den co si picham menopur,zdvihli mi ale davku😕dufam ze to neznamena nic zle....zatial ze mam cca 10 malych folikul.....dufam ze este narastu a bude to ok.ako ste na tom boli vy???inak chcem sa opytat na pregnyl,viem ze sa picha do sedacieho svalu,ale ked mi nema kto,moze sa aj do brucha????krasny vecer a dufam ze vsetky na tomto fore budeme coskoro tehulky😄
@martina333ahoj🙂 vitaj medzi nami.. pregnyl by Ti mali pichnúť na pohotovosti .ja som mala aj ziadanku z centra aby mi to večer na pohotovosti pichli. Ale viem isto že pregnyl Ti musí pichnúť zdravotná sestra tak sa nemusíš obávať 🙂 😉
@martina333 ajoj ja ho davam do brucha . Kam chodis? Davku ti zdvihli aby ti stihli dorast 🙂 neboj , preto sa chodi na kontroly a na krv stale aby to upravovali podla potreby. Kolko si pichas? Ja som mala menopur 112,5
Baby a vy ste pregnil nepichali do brucha? Mne pri inseminacii pochali tam a aj teraz si ho mam dat do brucha .
Teraz citam na tom pregnyle ze moze sa pichnut intramuskularne - to je do svalu alebo subkutanne - to je do brucha 🙂 tak ja dam do brucha 🙂
@martina333 pregnyl sa moze pichnut tak ako menopur pod kozu do brucha. a ked zvladnes menopur, zvladnes aj pregnyl. 🙂
@majba joooj si ma potesila

@mataa123 držím palce... A daj vedieť koľko si vynosila 🙂 😀