Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@parvinka0001 cez jednu stimulku?? to je riadne vela.
ja som dnes zacala gonal. inak to mam cez ms pichat, nie? lebo mne nedosla...
mas dlhy protokol, ci preco tolko vela?
@alexa933 neboj pichnes 🙂 rychlo si zvyknes 🙂 ja som si pichala sama a mala som taky svoj styl 🙂 manzel sa mi smial 🙂 ze nie rychle bodnutie, ale pomalinky som tlacila , jedine co trosku stipne je ten vpich ale to zasunutie ihly do brucha ide lahko a bezbolestne , tiez som najskor pozerala ze ako tam tu injekciu celu dostanem ake uplne lahko a aj 4 cm ihla tam vosla 🙂 a ja som naoriklad niektore pichy ani cetila a niektore zas stipali, zistila som ze podla toho v ktorej casti brucha si to picham, nizsie pod pupkom po stranach uplne super 🙂 nezlakni sa lebo niektore injekcie trochu stipu, doporucuje ti nechat si ich aspon pol hodku vonku zohriat, lebo cim je studensia tym viac stipe. A ak ti daju take pera injekcne, tak to iba prilozis a stacis, to je uplne nic 🙂 neboj, ja som tiez typ ktory sa boji ma injekciu pozriet a dala som to 🙂 je lepsie ked si to pichas sama lebo si vies regulovat stlacenie podka toho ako ta to stipka 🙂 a na ten pohlad zasunutia ihly do bruska si rychlo zvyknes 🙂 mne to aj chyba tusim teraz 😂
@zuzana211980 keďže pregnyl je hCG, mal by stúpať alebo klesať. Môj názor je, že keď zmizne, už sa nemôže znova objaviť 🙂
5000jednotiek na 12 den po et by uz nemalo byt v tele ked na 4 den tesovania tam nebol.Ze?A stale silnie ciarka a neslabne.
Zajtra idem.Vcera som si robila dig.test a ukazal + 2-3, a skusala som uz aj na 8 den pi et a bolo tam +1-2,takze hcg stupa.Uf
no ked stupa hcg, to je dobre. hcg je pri tehotenstve.
na 4den este je skoro, zato ti neukazalo.
Preto som testovala ak by na 4 den ukazalo je to pregnyl nie teh.hcg.A kedze potom uz zacalo stuoat od 6 dna až zdodnes usudzujem ze pregnyl to uz nemoze byt.
@zuzana211980 zajtra kazdopadne napis co ti povedali, ale ja si myslim, ze je to jasne 😵 drzime palce 🙂
@zuzana211980 blahoželám , teším sa s Tebou ... Želám Ti krásne tehulkovanie ,nech všetko prebieha tak ako má 😍😍 😊😊
Dievčence moje prajem vám zo srdca ❤ všetkým aby sa vám podarilo mať v sebe to malé srdiečko aby sa vám podarilo to ,po čom tak strašne túžite ,aby vo vás ten malý človiečik rástol... 👶👶👶 A chcem vám teda dať aj vedieť že ja som sa žiaľ dnes dozvedela že vo mne to malé srdiečko nieje... ☹ som smutná veľmi ... 😥😥😥 Poplakala som si,ale život ide ďalej... Ale nebojte ja vás tu budem sledovať a nebudem vám závidieť ale tešiť sa s vami ako sa vám bude dariť a budete sem dávať samé dobré spravicky a budem mať úsmev na tvári že sa vám darí a že ste šťastné .... Budem vám držať palce silno...aj na nohách ✊✊✊ 😂😂 😉😘
@zuzana211980 ozaj??? jeeeej, gratulujem!!!! 🙂 🙂 🙂 tesim sa s Tebou, musi to byt uzasny pocit 🙂 tak sa drzkaj, a vela oddychuj 🙂
@zuzana211980 jupiii 👍🏽 gratulujem 😘 Na kolky pokus ? Ja idem zajtra pre nasho cervika ☺️
@daniela1401 a kam idete??? ja mam ešte posledne sono pred výberom :D prídem Vás povzbudiť :D
@daniela1401
@alexa1983 no super, budem mysliet na Vas!! dufam, ze vsetko bude v poriadku 🙂, drzim palceky!
@daniela1401 ale Ty si uz stimulovala v oktobri, nie? preco len teraz mas ET?

@nikki18 mne ine nezostava 🙂 keby priatelovy nezobrali hned krv na konzultacke mala by som problem ho tam dotiahnut ;) ten vidi ihlu a by som ho musela kriesit 🙂 🙂 cize jedine sama.