Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@parvinka0001 cez jednu stimulku?? to je riadne vela.
ja som dnes zacala gonal. inak to mam cez ms pichat, nie? lebo mne nedosla...
mas dlhy protokol, ci preco tolko vela?
Baby co moja otazka k tomu pregnylu?
@zuzana211980 zuzi ja ani neviem co to je.. neviem pomoct v tom.. 😒
@alexa933 neboj pichnes 🙂 rychlo si zvyknes 🙂 ja som si pichala sama a mala som taky svoj styl 🙂 manzel sa mi smial 🙂 ze nie rychle bodnutie, ale pomalinky som tlacila , jedine co trosku stipne je ten vpich ale to zasunutie ihly do brucha ide lahko a bezbolestne , tiez som najskor pozerala ze ako tam tu injekciu celu dostanem ake uplne lahko a aj 4 cm ihla tam vosla 🙂 a ja som naoriklad niektore pichy ani cetila a niektore zas stipali, zistila som ze podla toho v ktorej casti brucha si to picham, nizsie pod pupkom po stranach uplne super 🙂 nezlakni sa lebo niektore injekcie trochu stipu, doporucuje ti nechat si ich aspon pol hodku vonku zohriat, lebo cim je studensia tym viac stipe. A ak ti daju take pera injekcne, tak to iba prilozis a stacis, to je uplne nic 🙂 neboj, ja som tiez typ ktory sa boji ma injekciu pozriet a dala som to 🙂 je lepsie ked si to pichas sama lebo si vies regulovat stlacenie podka toho ako ta to stipka 🙂 a na ten pohlad zasunutia ihly do bruska si rychlo zvyknes 🙂 mne to aj chyba tusim teraz 😂
@zuzana211980 keďže pregnyl je hCG, mal by stúpať alebo klesať. Môj názor je, že keď zmizne, už sa nemôže znova objaviť 🙂
5000jednotiek na 12 den po et by uz nemalo byt v tele ked na 4 den tesovania tam nebol.Ze?A stale silnie ciarka a neslabne.
@zuzana211980 na krv si nebola? tento pocit neistoty... hrozné 🙂
Zajtra idem.Vcera som si robila dig.test a ukazal + 2-3, a skusala som uz aj na 8 den pi et a bolo tam +1-2,takze hcg stupa.Uf
no ked stupa hcg, to je dobre. hcg je pri tehotenstve.
na 4den este je skoro, zato ti neukazalo.
Preto som testovala ak by na 4 den ukazalo je to pregnyl nie teh.hcg.A kedze potom uz zacalo stuoat od 6 dna až zdodnes usudzujem ze pregnyl to uz nemoze byt.
@zuzana211980 tak zajtra Ti budem držať palce a nech hcg pekne stúpa 😉
@zuzana211980 zajtra kazdopadne napis co ti povedali, ale ja si myslim, ze je to jasne 😵 drzime palce 🙂
Dik,napisem
@zuzana211980 blahoželám , teším sa s Tebou ... Želám Ti krásne tehulkovanie ,nech všetko prebieha tak ako má 😍😍 😊😊
Dievčence moje prajem vám zo srdca ❤ všetkým aby sa vám podarilo mať v sebe to malé srdiečko aby sa vám podarilo to ,po čom tak strašne túžite ,aby vo vás ten malý človiečik rástol... 👶👶👶 A chcem vám teda dať aj vedieť že ja som sa žiaľ dnes dozvedela že vo mne to malé srdiečko nieje... ☹ som smutná veľmi ... 😥😥😥 Poplakala som si,ale život ide ďalej... Ale nebojte ja vás tu budem sledovať a nebudem vám závidieť ale tešiť sa s vami ako sa vám bude dariť a budete sem dávať samé dobré spravicky a budem mať úsmev na tvári že sa vám darí a že ste šťastné .... Budem vám držať palce silno...aj na nohách ✊✊✊ 😂😂 😉😘
@denulka2706 joj, ozaj? mrzi ma to ☹ ale este mas pokusy, nie?
@daniela1401 ty ako pokracujes?uz isto si mala ET,nie?
@denulka2706 to mi je strasne luto ... 😢 Drz sa ❤️
@babusik85 tak sa podarilo som tehotna😃
@zuzana211980 ozaj??? jeeeej, gratulujem!!!! 🙂 🙂 🙂 tesim sa s Tebou, musi to byt uzasny pocit 🙂 tak sa drzkaj, a vela oddychuj 🙂
@zuzana211980 gratulujem 😀 😀 😀 😀
@martina333 Ďakujem😃
@zuzana211980 jupiii 👍🏽 gratulujem 😘 Na kolky pokus ? Ja idem zajtra pre nasho cervika ☺️
@daniela1401 a kam idete??? ja mam ešte posledne sono pred výberom :D prídem Vás povzbudiť :D
@daniela1401
@alexa1983 no super, budem mysliet na Vas!! dufam, ze vsetko bude v poriadku 🙂, drzim palceky!
@daniela1401 ale Ty si uz stimulovala v oktobri, nie? preco len teraz mas ET?

@nikki18 mne ine nezostava 🙂 keby priatelovy nezobrali hned krv na konzultacke mala by som problem ho tam dotiahnut ;) ten vidi ihlu a by som ho musela kriesit 🙂 🙂 cize jedine sama.