Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@zuzankaa88 dakujem,no som zvedava co mi povedia rano☺urcite dam vediet
Baby od vcera vecera mam strasidelne bolesti - krce ako ked mate dostat MS ale silnejsie , celu nic som nespala od bolesti :( co to jee :( :( :(
@alexa1983 fuuu tak to neviem co to, skus zavolat do caru ked to bude pokracovat
@alexa1983 skus si naozaj zavolat do centra,mierne bolesti nic naznamenaju,no vravis ze si ani nespala..... 😨
@zuzankaa88 no tak po prvom dni z 10 ostalo zatial 6
@alexa1983 ahoooj ,tak už máš po vklade teda? 🙂 dala si si dve vložiť? Myslím na Teba a držím silno ✊✊✊ verím že sa Ti podarí.... 🙂
@martina333 to je pekne ciselko 👍🏽
@denulka2706 ajoj, vklad bol v sobotu, dve mi vlozit nechceli , lebo ze naposledy z dvoch boli trojicky , a ze aj kvoli tomu ze som chuda , ze by bolo väcsie riziko potratu alebo nedonosenia. Od vcera vecera mam hrozne krce ako ked mas dostat ms , celu noc som nemohla spat :( tak asi nic dobre to nevesti :( Ty sa mas ako?
@alexa1983 ja už lepšie,este tento týždeň som doma a v pondelok už pôjdem do práce... Neboj to bude dobre.... To môže bolieť... Čítala som aj tým babam čo sa podarilo mali taketo bolesti po transfere....tak neboj 🙂 držím palceky :-*
@denulka2706 dakujem 😘 Je mi luto ze vam to nevyslo :( aj sa po case planujete na to este dat?
@martina333 drzim silno palce nech ostanu co najvia a kvalitne ;) kedy mas vklad??
Baby, tak 5dni som pichala gonal, dnes kontrola a mam len dve vajka,
Dnes mi dali menopur na tri dni, a zase kontrola. neviem ci este budem daco pichat..
ale ak teraz mam len dve, tak uz ani nebude viac, vsak?
troska som sklamana, aj mi slzy vysli, nebola som pripravena na toto.
ani to mi nejde do hlavy, ze pichala som pred ms... ms este stale som nedostala
@alexa1983 to moze byt aj tehu bolesti. nevolala si do CAR? uz je ti lepsie?
@babusik85 a hovorila si im ze si zacala pichat aj ked memzes stale nemas??? Ci to nebude tym
@babusik85 ono stimulovat budes este dalsich 5 dni cca takze moze sa to nevysit neboj, mozno dve donunantne a oststne male ale este mozu do vtedy vyrast, zatial nestresuj vydrz do vyberu
@zuzankaa88 ano, hovorila som. ze som mala len spinenie cez estrimax /pred pichanim/, a dr. ze to staci, ze ms teraz ani nedostanem, lebo som brala HAK kvoli cyste, ale len tyzden... tak neviem..
ano, mam aj na druhej strane malicke, ale tiez len 1-2.
@babusik85 no vidis tak uz 4 mas, do vyberu budu aj 6, kedy mas vyber??
@zuzankaa88 dufam,ze budem mas pravdu.
Neviem kedy bude vyber.. Aj injekcie mi postupne davaju,nemam dopredu naplanovane.vo stvrtok idem na kontrolu
Aj dr.bola prekvapena,lebo nemala som male davky,a aj tak mam malo.teraz uz mi nasadila 225,tak dufam,ze pomoze 👐💗
@alexa1983 ja som s tým počítala ,predsa len nás upozornili že na prvý krát vyjsť nemusí.... Ale verila som. Ľúto nám je to,ale tak čo už. Zatiaľ nie,chceli by sme ísť v lete na dovolenku k moru trochu sa rozptýliť a potom uvidíme. Povedala som si že skúsim ešte nejaké vitamínky mužovi pokupovat ,lebo teraz pred ivf nebral nič a teda mal to zhoršené ☹ a ktovie možno s nám podarí aj prirodzene 😀 sú aj také prípady a ja mám také predstavy 😉 chcem sa Ťa niečo spýtať .. napíšem Ti zajtra do spravicky... Drž sa 🙂
@babusik85 neboj, ja som si pichala tiez este pred menzes, asi tyzden aj viac, ono to pride, len ty si zacinas pichat najskor lieky na oddialenie ovolacie a potom hormony, takze cele to budes mat teraz pomylene 🙂 menopur je super aj ja som ho mala 🙂 a ja som mala naprk lavu stranu uplne slabu ze budu vyberat ked tak iba pravu a nakoniec za tri dni mi dorastla tak ze bolo 10 vajok. Neboj nic! Hlavne klud , aj stres posobi na pocet a kvalitu!
A urcite su to u mna tehu priznaky nie su, to by bolo este prilis skoro 😔
@denulka2706 oki budem cakat 😘 Aj ty sa drz!
@zuzankaa88 no predpokladany vklad mam v sobotu alebo nedelu.Uvidim co mi este zajtra povedia
@babusik85 neboj vajka dorastu, im staci par dni a menopur je dobry. Odber sa robi az na nejaky cca 20 den cyklu. Mas este casu neboj 🙂 Teraz uz bolesti len sem tam nejaky krc, bojim sa, pochybujem ze to boli tehu nejake reakcie :( a uhniezdenie nemoze tak boliet a celu noc :( to by sa tam ako musel silno vrtat 🙂
@babusik85 no bodaj by to tak bolo teda 🙂 ze sa silno zavrtal aby ho nic nedostalo pd mamicky ☺️ S tym hladkanim to je u mna uz taka psychoza, sto krat sa v noci zobudim a sto krat mam pravu ruku polozenu na brusku 🙂 Najhorsie je toto cakanie, uvidis sama ako ti tie dni pojdu pomaly 😳
@alexa1983 viem si predstavit ako tie dni pojdu pomaly 🙂 po vklade. Kolky den po vklade si teraz? Budes aj testovat pred krvou??
@zuzankaa88 estelen 5 🙄 Ak ratam aj den vkladu . Urcite budem aby som vedela na com som. Ale este je velmi skoro .
@zuzana211980 ajoj ako sa mate s cervickom? Ja som 5 den od vkladu a strasne sa to vlecie :( prosim ta a mala si aj nejake priznaky tehu? Bolesti alebo vracanie? Na ktory den si mam urobit testik?

@martina333 pekna nadielka tak len nech sa aj vsetky oplodnia a budu sa krasne vyvijat, drzim palce, daj vediet ako sa drzia 🙂