Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@zuzankaa88 idete bojovat dalej???mate mrazacikov???
@martina333 ved prave ze nemame :( takze zase vsetko odznova niekedy v aprili
@zuzankaa88 ahoj to mi je luto😑
@martina333 aaa tak co uz, druhe bude uspesnejsie ;) tebe drzim palce 🙂
@zuzankaa88 dakujem...aj tebe 😉
Ahojte babule, no ako pokracujete? Bol u niektorej uspesny vklad oktobrovy? My ideme 5.1. na druhy pokus, ostalo nam este 6 mrazacikov ake nevieme sa rozhodnut ci vlozit 1 al 2 :( Dr nas od dvoch stale odhovara :( vy ako ste dali vkladat?
@martina333 ahoj vidim ze ket sa vydaril??? Gratulujem 🙂
@alexa1983 my sme dali dve a nevyslo, nabuduce asi tiez dve dame🙂
Ahojte zienky,tak ja som sa dnes dozvedela ze som potratila😢Uz som sa tesila ze uvidim srdiecko.....v piatok bolest,spinenie,dali mi dve injekcie,zvysili davku tabletiek a lezat....na silvestra cely den krce,bolest krizov a krvacanie....a uz som vedela ze Novy rok nezacnem stastne.Zienkydrzim vam palce....ka musim tak dva mesiace pockast kym sa telo spamata.
@martina333 😢 To mi je luto :( v ktorom tyzdni si bola? A bola si aj na pohotovosti ked si zacala krvacat? Kolko si vkladala embrii? Toto musi byt hrozny pocit :( ked uz clovek sa konecne potrsi ze ten sen vysiel a zrazu je prec 😢 Velmi ma to mrzi a moc ti drzim palce aby si vsetko zvladla , hlavne nech sa psychyka da dokopy a ideme dalej! Drz sa!!!
@alexa1983 ahoj no dnes by som uz asi videla srdiecko😕cca 6-7 tt.....vlozene jedno....nechapem najskor mikropotrat,teraz spont.potrat,ale musim iust dalej tuzba po babatku je vacsia...len ma teraz boli cely clovek😕no v piatok rano som bola v centre,tam mi dali injekcie a silvester v bolestiach a krvacani....uz mi bolo jasne.....
@martina333 jooooj tak to mi je hrozne luto, konecne sa niekomu zadarilo a takto to dopadlo :( vela sil prajem
No baby nemame to ani jedna veru jednoduche.....
@martina333 je mi to velmi luto ;( drz sa a vela sily :(
Ahojte, tak vo stvrtok ma caka druhy vklad, ideme skusit dat 2 . Drzte palce ☺️ Dufam ze to nebudu 3-4 deticky 😂 Vam sa ako dari? Mame tu vlastne nejaku tehulku z nasej oktobrovej stimulky?
Ahojte baby! Ako sa mate? Podarilo sa nejakej uz babatko? Nam este zial nie :/
Ahojte 🙂 tak nam sa podarilo 🙂 este je to cerstve, 2 ivf, 2 vklad , 1 embryjko a sme tehotny 🙂
@zuzankaa88 gratulujem! ja som tiez po druhom vklade, pocitam dni 🙂 dufam, ze pokracujem po Tebe 🙂
@babusik85 drzim silno palce 🙂 hlavne mysliet pozitivne ;)
ahojte, nám tiež ešte nie :(
ahojte dievčatá, čítala som vás tu stále,držala🙏 aby vám to vyšlo.ale žial ako vidím nedarí sa☹ kam chodíte do centra? a povedia vlastne prečo sa nedarí,neujme,ked embryjko sa pekne delilo....atd.už aj ja patrím medzi vás.nikdy som si nemyslela že budem musieť riešiť ivf,ale čo už.ja som ok,len partner má hrozný spermiogram
@petajan Ja som Repromedica BA, ale som z nich veľmi sklamaná, stále by iba vkladali ale príčinu prečo sa to nedarí neriešili...až na moju žiadosť že či sú neni ešte dáke vyšetrenia nás odporučili na imunologiu - tam mi potvrdili že mám protilátky na spermie, , genetiku - tam mi zistili leidemskú mutáciu krvi a hematologiu - tam mi potvrdili že mám poruchu zrážanslivosti . v centre máme posledné dve embrijká , pojdeme asi až nejak koncom roku lebo z tých liekov sa moje telo aj cyklus aj všetko zbláznilo :( a ak to nevyjde tak chceme ísť do Brna... a ty ? kam chodíš?
@alexa1983 ja som bola teraz 1x v Brne. 9 vajka na soft, že super.tak som bola vytešená, vkladali sme 1 exp. blast. a na 6 den som začala krvácať silno a mám riadne kramy. a doktor mi dnes napisal že nevie prečo som začala tak skoro krvacať, že čo mohla byť príčina...takže neviem čo dalej.?! pôjdem na ket a zase to isté bude? Ty si kedy začala krvácať?normálne po dvoch týždnoch?ved je ked je dobrá blast. tak prečo sa neujme?ja som zdravá,akurát partner má zlý spermiogram...
@petajan a vieš mi prosím povedať ako to tam je s financovaní?
ja som poprvom vklade začala krvacať asi 37 deň cyklu, urobila sa mi po vklade cysta, potom o týždeň ďalšia. druhý krát to bolo presne na 28. deň a 3 krát som bola chvíľu tehotná , ale fakt iba pár dní, uhniezdilo sa a potom pustilo. takže hcg sa mi potvrdilo prvý krát a potom už mizlo... Na ktorý deň cyklu ti robili vklad? ale zasa keď krvácaš tak to neznamená ženie si tehu ešte...

Tak ani nam to nevyslo :( utorok krv hranicne pozitiv dnes uz negativna