icon

Stimuluje niekto v októbri 2016?

alexa1983
9. okt 2016

Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?

Strana
z22
zuzankaa88
15. dec 2016

Tak ani nam to nevyslo :( utorok krv hranicne pozitiv dnes uz negativna

martina333
15. dec 2016

@zuzankaa88 idete bojovat dalej???mate mrazacikov???

zuzankaa88
15. dec 2016

@martina333 ved prave ze nemame :( takze zase vsetko odznova niekedy v aprili

martina333
17. dec 2016

@zuzankaa88 ahoj to mi je luto😑

zuzankaa88
17. dec 2016

@martina333 aaa tak co uz, druhe bude uspesnejsie ;) tebe drzim palce 🙂

martina333
17. dec 2016

@zuzankaa88 dakujem...aj tebe 😉

alexa1983
autor
29. dec 2016

Ahojte babule, no ako pokracujete? Bol u niektorej uspesny vklad oktobrovy? My ideme 5.1. na druhy pokus, ostalo nam este 6 mrazacikov ake nevieme sa rozhodnut ci vlozit 1 al 2 :( Dr nas od dvoch stale odhovara :( vy ako ste dali vkladat?

zuzankaa88
2. jan 2017

@martina333 ahoj vidim ze ket sa vydaril??? Gratulujem 🙂

zuzankaa88
2. jan 2017

@alexa1983 my sme dali dve a nevyslo, nabuduce asi tiez dve dame🙂

martina333
2. jan 2017

Ahojte zienky,tak ja som sa dnes dozvedela ze som potratila😢Uz som sa tesila ze uvidim srdiecko.....v piatok bolest,spinenie,dali mi dve injekcie,zvysili davku tabletiek a lezat....na silvestra cely den krce,bolest krizov a krvacanie....a uz som vedela ze Novy rok nezacnem stastne.Zienkydrzim vam palce....ka musim tak dva mesiace pockast kym sa telo spamata.

alexa1983
autor
2. jan 2017

@martina333 😢 To mi je luto :( v ktorom tyzdni si bola? A bola si aj na pohotovosti ked si zacala krvacat? Kolko si vkladala embrii? Toto musi byt hrozny pocit :( ked uz clovek sa konecne potrsi ze ten sen vysiel a zrazu je prec 😢 Velmi ma to mrzi a moc ti drzim palce aby si vsetko zvladla , hlavne nech sa psychyka da dokopy a ideme dalej! Drz sa!!!

martina333
2. jan 2017

@alexa1983 ahoj no dnes by som uz asi videla srdiecko😕cca 6-7 tt.....vlozene jedno....nechapem najskor mikropotrat,teraz spont.potrat,ale musim iust dalej tuzba po babatku je vacsia...len ma teraz boli cely clovek😕no v piatok rano som bola v centre,tam mi dali injekcie a silvester v bolestiach a krvacani....uz mi bolo jasne.....

zuzankaa88
3. jan 2017

@martina333 jooooj tak to mi je hrozne luto, konecne sa niekomu zadarilo a takto to dopadlo :( vela sil prajem

martina333
3. jan 2017

No baby nemame to ani jedna veru jednoduche.....

alexa1983
autor
3. jan 2017

@martina333 je mi to velmi luto ;( drz sa a vela sily :(

alexa1983
autor
3. jan 2017

Ahojte, tak vo stvrtok ma caka druhy vklad, ideme skusit dat 2 . Drzte palce ☺️ Dufam ze to nebudu 3-4 deticky 😂 Vam sa ako dari? Mame tu vlastne nejaku tehulku z nasej oktobrovej stimulky?

babusik85
16. máj 2017

Ahojte baby! Ako sa mate? Podarilo sa nejakej uz babatko? Nam este zial nie :/

zuzankaa88
3. jún 2017

Ahojte 🙂 tak nam sa podarilo 🙂 este je to cerstve, 2 ivf, 2 vklad , 1 embryjko a sme tehotny 🙂

babusik85
9. jún 2017

@zuzankaa88 gratulujem! ja som tiez po druhom vklade, pocitam dni 🙂 dufam, ze pokracujem po Tebe 🙂

zuzankaa88
9. jún 2017

@babusik85 drzim silno palce 🙂 hlavne mysliet pozitivne ;)

alexa1983
autor
22. jún 2017

ahojte, nám tiež ešte nie :(

petajan
23. jún 2017

ahojte dievčatá, čítala som vás tu stále,držala🙏 aby vám to vyšlo.ale žial ako vidím nedarí sa☹ kam chodíte do centra? a povedia vlastne prečo sa nedarí,neujme,ked embryjko sa pekne delilo....atd.už aj ja patrím medzi vás.nikdy som si nemyslela že budem musieť riešiť ivf,ale čo už.ja som ok,len partner má hrozný spermiogram

alexa1983
autor
26. jún 2017

@petajan Ja som Repromedica BA, ale som z nich veľmi sklamaná, stále by iba vkladali ale príčinu prečo sa to nedarí neriešili...až na moju žiadosť že či sú neni ešte dáke vyšetrenia nás odporučili na imunologiu - tam mi potvrdili že mám protilátky na spermie, , genetiku - tam mi zistili leidemskú mutáciu krvi a hematologiu - tam mi potvrdili že mám poruchu zrážanslivosti . v centre máme posledné dve embrijká , pojdeme asi až nejak koncom roku lebo z tých liekov sa moje telo aj cyklus aj všetko zbláznilo :( a ak to nevyjde tak chceme ísť do Brna... a ty ? kam chodíš?

petajan
26. jún 2017

@alexa1983 ja som bola teraz 1x v Brne. 9 vajka na soft, že super.tak som bola vytešená, vkladali sme 1 exp. blast. a na 6 den som začala krvácať silno a mám riadne kramy. a doktor mi dnes napisal že nevie prečo som začala tak skoro krvacať, že čo mohla byť príčina...takže neviem čo dalej.?! pôjdem na ket a zase to isté bude? Ty si kedy začala krvácať?normálne po dvoch týždnoch?ved je ked je dobrá blast. tak prečo sa neujme?ja som zdravá,akurát partner má zlý spermiogram...

alexa1983
autor
27. jún 2017

@petajan a vieš mi prosím povedať ako to tam je s financovaní?
ja som poprvom vklade začala krvacať asi 37 deň cyklu, urobila sa mi po vklade cysta, potom o týždeň ďalšia. druhý krát to bolo presne na 28. deň a 3 krát som bola chvíľu tehotná , ale fakt iba pár dní, uhniezdilo sa a potom pustilo. takže hcg sa mi potvrdilo prvý krát a potom už mizlo... Na ktorý deň cyklu ti robili vklad? ale zasa keď krvácaš tak to neznamená ženie si tehu ešte...

Strana
z22