icon

Treba priznať IVF?

21. máj 2023

Chcem sa opýtať na váš názor. Vyšiel nám 1.vklad a teraz neviem, nechcem sa veľmi priznať mojej gym.doktorke k IVF. Myslíte, že bude sprostosť zavolať a objednať sa na potvrdenie tehotenstva akoby to bolo prirodzené otehotnenie? Samozrejme kontrolu v CAR absolvujem. Je nutné mať v dokumentácii zaznačené že sa jedná o IVF?

Strana
z8
kaitlin3
22. máj 2023

No okej, @autorka, prajem ti bezproblémové a šťastne tehotenstvo a porod a keďže si prišla na MK zistiť ako to je, tak ti nenapíšem názor ale fakt, pokial si šla cez zdravotnú poisťovňu tak tvoj gynekológ tvoje záznamy uvidi, darmo jej to budeš tajiť 👍

juliet86
22. máj 2023

@monsterablue je to vysoko pravdepodobne.

ljzozv
22. máj 2023

Baby vy fakt neviete uznať aj iný názor bez toho, aby ste ho zhadzovali.
Veď medicína ide míľovými krokmi vpred, to čo platilo včera , zajtra už vôbec nemusí. Tak načo hneď človeka urážať, ak má názor , ktorý sa nestotožňuje s vaším?
Trúba? Môžeš sa schovať? A tak ďalej? 😶

simca06022011
22. máj 2023

To co ty povieš svojej l3karke do karty sa nedostane do záznamu deťom ani mužovi. Detskej lekárke budeš diktovať údaje tiež ty. Svojej lekárke urcite nezatajuj nič, abybtq vedela primerane sledovať a riešiť

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
jj298
Odpoveď bola odstránená
dorothy13
22. máj 2023

@kaitlin3 pravda,ale pre mňa by bol aj mega pocit trápnosti,keby sa to gynekológ dozvedel a ja by som mu to zatajovala, to by mi už potom neveril absolútne v ničom.

lienka.7
22. máj 2023

@autorka mimochodom, budeš klamat aj v tehotenskej knižke? Keďže tam sa uvádza ci je to cez ivf alebo nie...

dancul1207
26. máj 2023

@jj298 ja to napríklad v prepúšťacej správe mam. Je to asi rôzne.

larra15
Autor odpoveď zmazal
Strana
z8