Uhniezdenia embrya - rady
Babenky, tak ma napadlo, zhromaždite sem svoje rady a skúsenosti, resp. čo ste sa dočítali na iných zahraničných fórach, čo pomáha a podporuje uhniezdenie embrya.
nie to zelezo a tu listovku
baby na uhniezdenie embryjka by ste mali mat najprv vysetrenia porobene ci ste ok a ci nic nebrani uhniezdeniu ..az potom su druhorade doplnky
Ahojte, neviete mi prosim poradit, ked sa ako KET vklada blastocysta, kolko trva uhniezdovanie? Dakujem!
@martinazvo Blastocysta sa zacina uhniezdovat 1. až 2. den po KET (neratajuc den KET).
http://www.pluska.sk/zena/poradna/sladky-zazrak... zdravim dievčata,mna by zaujimalo kde ste zobrali že ananas podporuje uhniezdenie embrya ? Toto o ananase je zname ,ale ostatne si asi niekto vymyslel a zbytočne si robite nadeje....Myslim že hlavne treba pozitívne mysliet,pretože všetko začina v hlave..mam to z vlastnej skusenosti,verte že budete tehulky a budete a netreba sa cpat všeličím 😉 feferonky,čili papričky a kajenske korenie sa odporúča na prekrvenie sliznice,ja som ho tiež papala ale na uhniezdenie neexistuje nič....o tom rozhoduje bohužial ten hore a čo ma byt bude,len treba verit a priat si to.. 😉 držím vam všetkym palčeky aby ste sa dočkali ako aj my sme sa dočkali 🙂 u nas to bol 13 pokus ale až pri nom som verila že to vyjde,predtým som si v podvedomi stale hovorila že to zase nevyjde a fakt nevyšlo 😒 tak hlavu hore a ste tehulky 😀
@martinazvo najdoležitejšie su prve štyri dni kedy sa vajko uhniezduje,netreba prepínat svalstvo maternice,nedvihat nič tažke,nekúpat sa,len sprchovat,ale pri tom normalne žit svoj život 😉
@netilka
@stastenka42 dakujem vam. Pytam sa preto, lebo mam syna ktory ma teraz 13 kg, v case vkladu bude mat mozno uz aj 14 kg a je narocne sa "nenatahovat" s nim, ale pojdem k mame na tyzden a pomoze mi s nim. Len som chcela vediet kedy su tie "najdolezitejsie" dni...
@stastenka42 prosim ta a aky ste mali problem? Mala si nejake dolnky ci len to stasticko. Prip napis ip. Dakujem
mala ale to ešte vtedy ked my odobrali vajíčka mali sme 5dnovu predlženu ale teraz my ju neponukly iba povedali ze sa rozmrazili v poriadku a ze ich sledovali to my volali v utorok a v stredu som sla 🙂
@bubbbulik a toto je tvoj druhy vklad? Ked mas 2 a 4 bunkove to znamena ze niesu po PK.kolko mas vajok este? Oni ti to uz neponuknu no treba si ju pytat bo ked su nekvalitne a na 4 den sa prestanu vyvijat aspon si usetris nervy .no drzim palce.ja som si dala na PK 8 vajok stoho prezili 3.2vlozili jedno zamrazili.no keby som si nedala pk tak zbytocne 3 vklady.treba ich hned pretriedit a vkladat tie naj.ak mas dake otazky kludne pis aj IP rada pomozem ;) inak myslela som nateba cely cas ze kedy budes mat vklad a som rada ze si sa ozvala.moc ti drzim palce
@mirka135 no mojenko počuj,hned po odbere vajíčok my povedali že sa my oplodilo 9 dve dali hned zamrazit a ostatne boli na predlženej 5dni.stoho zostalo 5 jedno vkladali hned na piaty den tušim a 4 plus tie dve čo boli bez tej predlženej sa my dalo zamraziť teraz my dve rozmrazili a 4ešte mam.takže tak
a možem sa spítat ty si mala predlženu aj vtedy ked sa oplodnili vajká??aj vtedy ked ti rozmrazovali??kolko bunkove ti vkladali???a na krv idem 22.10 dakujem ti pekne zavšetko moc to premna znamená fakt a ty už vieš čo budete mat??kedy máš termín?
@bubbbulik no termin mam 24.2 co to bude zatial nevieme sono mam 20.10 tak snad .akurat som v 21 tyzdni.no ja som toto mala 3 vklad 1 som mala s PK vlozene jedno no neuspesne ,druhy pokus bol bez predlzenej to mi vkladali 2a4bunkove.treti pokus som si dala rozmrazit vaja ktore boli bez PK a tu som si dala spravit navise a podarilo sa boli to myslim 100 bunkove sami aspon zda .vkladali 2 no uchitilo sa 1druhe sa vyplavilo krvou.cize som krvacala.to ti chcem povedat ze nie vzdy ked zacnes krvacat musi to znamenat neuspech.hlavu hore a ver tomu ze sa to podari i ked umna som uz ani nedufala kedze to je narocne na psychiku ved sama vidis ako to je ..a to pri tomto vklade som bola chora mala som nadchu a hrdlo som si necitila
kočky ktorá ste brala kajanské korenie alebo chilly papričky v akej forme? prírodnej alebo tablety a aké je dávkovanie? Ja mám totižto dosť nízku sliznicu a estrogeny brať nemožem.
@mirka135 takže ak my to teraz nevyde a dam si rozmrazit tie štiry a dam ich na pk tak tam sa uvidi ktore su ok však?,aj to tak sprawím a ty si sa odkial dozvedela že sa to tak da??aj podla mna je to super lebo čo vraziš do tych transferou to rovno možem dat aj toton no nie??ze 100bunkove to je jake dobree 🙂to som ešte nemala najviac tušim 6bunkove

@mirka135 ahá ok zapamätám si inak kyselinu listovú už papám 2 mesiace aj čajík sypaný pijem pred IVF