icon

Ukončený vývoj embrya v deň oplodnenia

sabinami
5. júl 2022

Ahojte
Môže byt ukončenie vývoja embrya už v prvý deň kultivacie teda v deň oplodnenia ? Vidia to už hneď prvých pár hodín po oplodnení že tam nie je niečo v poriadku ?

Strana
z2
martinaju
11. júl 2022

@sabinami hlavu hore viem ze to je tazke ale stale je moznost darovaneho vajicka/embrya. A bude to vase dietatko. 🙏🏽❤️ Drzim palce

jarrys
11. júl 2022

@sabinami viem ze intralipidove infuzie davaju na podporu kvality vajicok. tien ti v CaR nenvrhli?

sabinami
autor
11. júl 2022

@jarrys nie lebo od začiatku to vyzeralo že manžel ma zle spermie on mal aj slabší spermiogram no nie najhorsi, preto sme teraz do tretice skúsili aj darcu spermií pol na pol no zo 14tich vajicok mame jedno jedine, našťastie manželove

jarrys
11. júl 2022

@sabinami takze aspon jedno embryjko ostalo. ale aspon prisli na to kde sa zamerat.

gabrielamodrykonik
Autor odpoveď zmazal
halperkas
24. nov 2022

@sabinami ahoj mozem sa ta opytat ako si nakoniec dopadla? Ja mam za sebou tetaz nieco podobne mala som 5 oplodnenych vajicok z 11 co vybrali ale zastavili sa vo vyvoji 4 den… co vam dalej odporucili ako to skoncilo? Ak sa mozem opytat

sabinami
autor
24. nov 2022

@halperkas ahoj, to bol náš tretí pokus IVF kde sme skúsili dať darcu spermií a nakoniec bolo jedno vajíčko vhodne na vklad aj to slabšej kvality no a vklad nedopadol úspešne, dalej nám už bolo odporúčané umelé oplodnenie s darovanymi vajíčkami s čím som nebola úplne stotoznena a preto sme si chceli dať pauzu, na premyslenie, nazbieranie nových síl a hlavne našetrenie financií no stal sa zazrak a mesiac po tom neúspešnom vklade som spontánne otehotnela ⭐️ Teraz som už v 15. týždni tehotenstva a zatiaľ je všetko v poriadku takze som asi zacala verit na zázraky a úprimne to prajem každej jednej z vás ktorá bojuje ❤️

pietrula
13. jan 2023

@sabinami Ahoj, zaujal ma velmi tvoj pribeh. Je vsetko ok? Vsetkych 14 vajicok sa oplodnilo? (Viem, ze sa potom zastavili vo vyvoji, okrem toho vitazneho). To oplodnene manzelom bolo ako pozadu? Mas nejake konkretne info, ze trebas po 72h malo 5 buniek a malo by mat 8 a pod?

sabinami
autor
13. jan 2023

@pietrula ahoj, všetky vajicka sa pri všetkých troch pokusoch o IVF oplodnili no nikdy neprežili, vacsina ukončila vývoj medzi 2-3 dnom kultivacie, ostatne neskôr.
Konkrétne ako to bolo s tými bunkami neviem vôbec už si to nepamatam a naozaj sa k tomu tak podrobne vrátiť nechcem 🙏🏼

Strana
z2