Ukončený vývoj embrya v deň oplodnenia
Ahojte
Môže byt ukončenie vývoja embrya už v prvý deň kultivacie teda v deň oplodnenia ? Vidia to už hneď prvých pár hodín po oplodnení že tam nie je niečo v poriadku ?
@halperkas ahoj, to bol náš tretí pokus IVF kde sme skúsili dať darcu spermií a nakoniec bolo jedno vajíčko vhodne na vklad aj to slabšej kvality no a vklad nedopadol úspešne, dalej nám už bolo odporúčané umelé oplodnenie s darovanymi vajíčkami s čím som nebola úplne stotoznena a preto sme si chceli dať pauzu, na premyslenie, nazbieranie nových síl a hlavne našetrenie financií no stal sa zazrak a mesiac po tom neúspešnom vklade som spontánne otehotnela ⭐️ Teraz som už v 15. týždni tehotenstva a zatiaľ je všetko v poriadku takze som asi zacala verit na zázraky a úprimne to prajem každej jednej z vás ktorá bojuje ❤️
@pietrula ahoj, všetky vajicka sa pri všetkých troch pokusoch o IVF oplodnili no nikdy neprežili, vacsina ukončila vývoj medzi 2-3 dnom kultivacie, ostatne neskôr.
Konkrétne ako to bolo s tými bunkami neviem vôbec už si to nepamatam a naozaj sa k tomu tak podrobne vrátiť nechcem 🙏🏼

@sabinami hlavu hore viem ze to je tazke ale stale je moznost darovaneho vajicka/embrya. A bude to vase dietatko. 🙏🏽❤️ Drzim palce