Umelé oplodnenie je len pre boháčov
Ked je len jediny sposob ako mať,,vlastne dieta,,je umele oplodnenie,aby si človek prichystal grču penazí.Doktory len zdieraju,a nahanaju človeka,zbohatlik pride ku doktorovi a je vo vnutri 30minut,a ked ide na vyš,.alebo konzultaciu manželsky par,čo ma spolu na vyplatu600eur(a to neratam za byt a pod.)tak sa smeje lekar do oči a za 5 minut človeka odbije zo slovami že ,,na čo ste na mna čakali,,A vyšetrenia len natahuju a za každym aby človek visolil 50eur,(a to neratam cestovne)za dva tyždne 120eurplus 2x spermiogram po 10eur.Je to sk.....né zdrieračstvo!Radsej si za ušetrene peniaze prerobim byt,a urobim detsku izbu a adoptujem si dietatko z detskeho domova.To jest moje rozhodnutie,Tymto naše navštevy v ISCARE v Bratislave SKONčILI!Ja nebudem platit 50eur len za to že mi zoberu krv.
🙄 Každemu kto tuži po babetku radim si našetrit najmenej 3000eur, 😒 Podla mna aj to je malo. 😢
@olivia31 u nás to bolo: 1100 vkladanie, v cene tri krát..na prvý sa to podarilo...lieky 250 eur....to je všetko....Kontrolné testy krvné preplatené poisťovňou aj ultrazvuk po kontrole, či sa všetko OK ujalo a koľko🙂))) hih...PS: u nás dve🙂)) dievčatko a chlapček.....A mali sme darcovské oocyty a sme radi, šťastní že sa to podarilo...niektoré tie názory čo tu čítam....no neviem....
Ahojte. Som trošku mimo a chcem sa opýtať - ak mi odpoviete budem rada 🙂
Čo potom znamená, že poisťovňa uhrádza 3 cykly? Som ozaj mimo, bola som v tom, že IUI a IVF prepláca poisťovňa. Či oni preplácajú iba časť?
@84matulik dieta ma byt splodene z lasky a vasne, a nahody, kedy ta bytost si sama zvoli, ci chce sem prist, na tento svet, ja to beriem z tejto stranky, jednoducho ja som iba prostrednik, a dieta si vyberie mna, ako za neaky most do nasho sveta,,,, jednoducho mu to iba umoznim,, a jasne, ze urobim vsetko, aby ,ked si ma vybralo, aby som ho dokazala priviest na tento svet a poskytla mu aj dusevne a aj fyzicke prostriedky,,, umele oplodnenie je iba o materialy a chyba tam ta nahoda a vola samotneho dieta sa vobec narodit,,je to mechanicke a umelo riadene.... to sa mi na tom nepaci, ako som uz pisala,je to znasilnovanie prirody a nicim sa nelisi od napr geneticky modifikovanej kukurice, ktoru do europy ani nedovazaju,,, lebo je modifikovana.. alebo klonovania.. ale to je uz o inom... je to moj nazor,,, nemam nic proti ludom co takto deti maju,,, je to ich volba, ja som iba vyjadrila svoj nazor, a som znechutena, akych urazok sa mi dostalo, ale nevadi, ja si za svojim stojim,, 😉
a neviem, ale mat dieta zo skumavky a mysliet si,ze sa o tom nedozvie je troska kratkozrake,,,lebo raz sa to urcite dozvie, to je ako s adopciou....
@anicka1981 Chcela by som vidieť tú vášeň a lásku, s ktorou sú splodené meňavky, delfíny, orangutány a podobná háveď... a ešte by som chcela vidieť toho morského koníka, čo si vybral, že chce za rodičov práve tých dvoch, čo sa práve naháňajú na útese... 😀
@anicka1981 fakt hovoris o veciach o ktorych figu vies..kazdy normalny rodic, povie ze ma adoptovane dieta hned ako tomu rozumie...neviem si predstavit to hovorit dietatu z IVF
@tortelinka Ja som mala pre bábo pripravenú rozprávku o tom, že ocko a maminka sa mali radi, ale bábätko neprichádzalo, lebo ocko mal choré semienka... a tak išli ocko s maminkou k lekárovi a ten im dal zdravé semienko a z neho si vznikol Ty... /bola to rozprávka o darcovskej spermii/
@anicka1981 dieta z ivf neni z lasky... ludia to robia len preto lebo nemajco robit a nevedia co s peniazmi..... ty si iny pacient moja...
@anicka1981 Množenie je biologický fakt. Deti sa rodia aj bez lásky, na základe znásilnení, bodnutia nožom do brucha budúcej matky, na ktorom boli spermie a podobne... To je Tvoja ilúzia, že na množenie je potrebná láska a vášeň. Napríklad u opíc sa dá podporiť ovulácia bolesťou pri styku... Toľko malé odbočenie do biológie. Špeciálne pre Teba. 😉
@anicka1981 Impotent? 😀 Nemám silu Ťa stále vzdelávať. Skús si niečo už prečítať aj sama...
@kveta no doplnit vzdelanie by si potrebovala ty, a tie tvoje opice, ale to je tvoj problem 😉 prajem vela stastia s vymyslanim novych bajok pre male... snad tomu aj uveri, a vyrovna sa s tym...
@tortelinka a preco by si mala mat ?nema zmysel to skryvat, lebo deti rastu, je pekne, co ste urobili, mozes byt na seba pysna 😉 drzim palce...
@mysiatko iba odrazam udery, to sa uz nepaci? , to ze ste mna nazvali hnusobolu, len preto, ze som napisala svoj nazor, ze UO by som nepostupila, bolo pekne ?????
@anicka1981 Takže preto, že Ťa tu ktosi nazval hnusobou, tak "odrážaš údery" na mňa? Aha, to má logiku... síce zvrátenú... ale má.
@anicka1981 pokial si nebola v kozi zeny ktora nemôze otehotniet asi by som sa ani k tejto teme nevyjadrovala UO by som nikdy neabsolvovala je velmi odvazne vyjadrenie...pred par rokmi som si to myslela aj ja a dnes mam dietatko po IVF...tuzba po dietati je silnejsia ako nejake presvedcenie o spontannom pocati. neberiem ti tvoj nazor ale je to naozaj velmi neobjektivne pokial si si neprezila to co zena ktora tuzi po dietati
@anicka1981 ach jaj ja ťa fakt nechapem. Prideš do temy len aby si ubližovala. Nechapem prečo to robiš... Pytal sa tu v tejto teme niekto otazku či je moralne alebo normalne umele oplodnenie. PRoste tema diskutuje o niečo inom, tak nechapem prečo maš potrebu uražať. Nič v zlom ale podla mna si velmi nevyrovnana a vnutorne nešťastna osoba, ked sa potrebuješ takto prezentovať. Neviem či si to pochopila, ak nie tak ti to poviem takto : Nikto tu nestoji a tvoje reči, chod rozdavať rozumy niekde inde, tu babam už ozaj lezeš na nervy, a len ukazuješ aka si sebecka a neemotivna osoba.
@kveta ty si napisala o menavkach a opiciach, ze vsetko je fyzicke a vysmievala sa mne, lebo som sa odvazila napisat nieco o tom, ze splodenie dietata nie je iba chemicky a fyzicky proces, ale je tam aj nieco duchovneho, a teraz sa tu hras na citlivku,, kde je ten orangutan ????
@wifina ja nestastna urcite nie som, a ublizujem tak ako iny ublizuju mne.....
@vejula tak co furt odpisujete????? a snazite sa ma presvedcit o svojej pravde ???? neodpisujete a dajte mi pokoj,,, mna tu tiez nebavi sa vypisovat s vami,,,
a este, ked ste chceli pisat nerusene mohli ste si zalozit sukromnu skupinu, pokial sukromny nie ste, tak pisat budem tak kde chcem

@anicka1981 jasné, každý má iný názor, ale tým pádom by si sa mala na všetko v tomto svete pozerať, že je umelo dopestované....čo ješ, ...všetko úplne všetko...Nehovoriac, že nechápem prečo by som mala dieťa zaťažovať tým že bolo "umelo vytvorené"....fúha...a akože na čo????