icon

Umelé oplodnenie po operácii

imeich
3. okt 2025

Ahojte
Nakoľko mám problémy a našli mi zehubny nádor na ľavom vajecinku a zrejme mi zoberú aj vaječník 2januara ,tak sme šli s partnerom k odborníkom tam mi povedali že zrejme mám aj nepriechodné vajcovody a že to zistia až keď ma budú operovať pripravujem sa na to že budeme musieť podstúpiť umelé oplodnenie pán doktor mi povedal že mám 16 folikul na pravom vajecniku že ten vyzerá byt úplne zdravý môj vek je 21 rokov….len to znášam o trošku horšie ako by bolo asi treba viete mi poradiť čo ďalej popripadne nejaký kontakt kde by ma vedeli operovať skôr

zelva123
3. okt 2025

@imeich mne v 21 vybrali vajecnik tiež. To je ti povedia ze zrejme mas neznamená ze nemáš. Uvidíš po operácii. Ja som po odstránení vajecnika po prvej menštruácii otehotnela a uz ako 22 ročná som mala dieta 🙂. Držím palce

imeich
autor
3. okt 2025
@zelva123

@imeich mne v 21 vybrali vajecnik tiež. To je ti povedia ze zrejme mas neznamená ze nemáš. Uvidíš po operácii. Ja som po odstránení vajecnika po prvej menštruácii otehotnela a uz ako 22 ročná som mala dieta 🙂. Držím palce

@zelva123 ďakujem každé takéto niečo pozitívne ma dobíja nakoľko máme dosť vekový rozdiel s partnerom a som z toho zúfalá ❤️🍀