icon

Umelé oplodnenie - podporme sa navzájom

gretka85
24. apr 2017

Su tu nejake zeny ako ja ktore sa tak toho boja ako ja ze by sme so poradili a vzajomne sa podrzali

Strana
z2
lilyianka
24. apr 2017

@gretka85 nemas sa coho bat...resp z coho mas strach? Ved samotne ukony nie su nejake bolestive...

gretka85
autor
24. apr 2017

Ja viem ale man cudne pocity

libawet
24. apr 2017

@gretka85 tu sú hlavne takéto témy, pohľadaj v archíve.

gretka85
autor
24. apr 2017

ok

alexa933
24. apr 2017

@gretka85 Poslala som ti pozvanku do skupiny Ivf ak chces potvrdi si to 😉

lia1234
28. apr 2017

@alexa933 mozem poprosit aj ja pozvanku? dakujem 🙂

nikushka8
2. máj 2017

@alexa933 môžem poprosiť aj aj pozvánku? ďakujem..

alexa933
2. máj 2017

@nikushka8 Poslala som ti 😉

alexa933
2. máj 2017

@lia1234 Ty si uz v skupine 😉

tinulienka.t
3. máj 2017

ahojte mne dnes pisali že mi to schvalili,je tu nejakačo ma skusenosti ako to ide dalej?

alexa933
3. máj 2017

@tinulienka.t ahoj ja zacnem stimulovat teraz v maji okolo 10 😉

tinulienka.t
3. máj 2017

no ja vobec neviem ako to pojde dalej mame 12.5 konzultaciu a že ma zaucia ako si pichat injekcie

tinulienka.t
3. máj 2017

alexa933 a kam choodiš?

alexa933
3. máj 2017

@tinulienka.t Chodim do Za gin fiv.Predtym som chodila do Ba iscar ale menila som centrum.Ty kam chodis ??

tinulienka.t
3. máj 2017

ja BB

gretka85
autor
4. máj 2017

ja v Martine ties mi volali ze mam to schvalene

gretka85
autor
4. máj 2017

ja zacinam len v juni mohla som ale chceme pockat na geneticke testy

tinulienka.t
4. máj 2017

@gretka85 a ako dlho trvaju tie testy?

gretka85
autor
4. máj 2017

na vysledky cakas 2 mesiace ale nakoniec nam povedali ze to mozeme zacat aj skor ale my pre istotu pockame lebo koli tomu my v marci sme prisli o babo

tinulienka.t
4. máj 2017

@gretka85 ach to mi je velmi luto

gretka85
autor
4. máj 2017

nevime to na 100% ale pravde podobne ano a keby aj prezilo bolo by postihnute preto ideme na umele oplodnenie

winnky1
4. máj 2017

Môžem sa spýtať koľko vam trvalo kým vam to schválila poistovna? Mám vseobecnu a cakame na schvalenie.

cherrinka11
4. máj 2017

@gretka85 ahoj,aj mňa čaká teraz prvé ivf tak tiež mám zmiešané pocity, ale už sa s tým zmierujem.V Martine Heliose nám žiadosť schválili do troch týždňov, aj sme mali pohovor s koordinátorkou,ale cuvla som pred dlhým protokolom..Teraz ma čaká moje prve Ivf v Brne.Drzim vam všetkým prsty 😉😊

gretka85
autor
4. máj 2017

cherrinka11 nam akurat schvalila poistovna ale mi momentalne cakame na geneticke testy ale v maji mame ist na konzultaciu a v juni cakat na lieky a v juli umele nechceme urýchlit lebo pravdepodobne v marci sme prisli koli manzelovým zlým spermiam o babo lebo aj keby sa narodilo pravdepodobne by bolo postihnute doktorka sa cudovala ze sa vobec podarilo

gretka85
autor
4. máj 2017

nam do dvoch týznov my

cherrinka11
4. máj 2017

@gretka85 hmmm tak to áno,to vyšetrenie určite je potrebné, tak držím palce nech vám to všetko zistia čo je treba a urobia to tak,že budete cakat zdravé bábätko, veď oni vedia čo robia 😊

gretka85
autor
4. máj 2017

aj to dufam a verim s odstupom casu to tak aj ja beriem radsej neh to tkto skoncilo ako malo byt hore babo alebo sa narodi mrtve

lia1234
16. máj 2017

@cherrinka11 Ahoj, mozem sa spytat preco si sa rozhodla pre Brno? Kolko krat si tam bola na konzultaciu? My sa uz snazime 2 rok. CHodila som do Gyn Fivu v BA, kde som absolvovala IUI 3x neuspesne este min rok. Teraz sme mali prestavku a rozmyslame ako dalej. Neviem kde pokracovat di Iscare, Brno alebo ostat v Gyn five. Som z BA.

laurakrauz
16. máj 2017

Dievčatá, spracovala som dva skutočné príbehy žien, ktoré podstúpili IVF ako cestu za vytúženým dieťatkom, ak chcete - mrknite, možno trochu povzbudí 🙂

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-i-cast-h21sth/

cherrinka11
16. máj 2017

@lia1234 ahoj ☺ my sme sa rozhodli pre Brno lebo majú dobré referencie a ženy,ktorým sa to nepodarilo tu na Sk tak tam áno a poznám nie jednu 😉
Boli sme tam na konzultácii kde nám lekár všetko pekne vysvetlil a dal recepty potom sme komunikovali cez e-mail a ideš už len na výber vajíčok a na vklad,takže väčšinou tri krát.A rozhodla som sa sj pre to lebo tam robia Native alebo minimálnu stimuláciu,keďže som nechcels dlhý protokol s hormónmi,ktoré mi chceli nasadit v Heliose. Ja by som volila Brno ale rozhodnúť sa musíš ty sama 😊

Strana
z2