Umelé oplodnenie - podporme sa navzájom
Su tu nejake zeny ako ja ktore sa tak toho boja ako ja ze by sme so poradili a vzajomne sa podrzali
Ja viem ale man cudne pocity
ok
ahojte mne dnes pisali že mi to schvalili,je tu nejakačo ma skusenosti ako to ide dalej?
@tinulienka.t ahoj ja zacnem stimulovat teraz v maji okolo 10 😉
no ja vobec neviem ako to pojde dalej mame 12.5 konzultaciu a že ma zaucia ako si pichat injekcie
alexa933 a kam choodiš?
@tinulienka.t Chodim do Za gin fiv.Predtym som chodila do Ba iscar ale menila som centrum.Ty kam chodis ??
ja BB
ja v Martine ties mi volali ze mam to schvalene
ja zacinam len v juni mohla som ale chceme pockat na geneticke testy
@gretka85 a ako dlho trvaju tie testy?
na vysledky cakas 2 mesiace ale nakoniec nam povedali ze to mozeme zacat aj skor ale my pre istotu pockame lebo koli tomu my v marci sme prisli o babo
@gretka85 ach to mi je velmi luto
nevime to na 100% ale pravde podobne ano a keby aj prezilo bolo by postihnute preto ideme na umele oplodnenie
Môžem sa spýtať koľko vam trvalo kým vam to schválila poistovna? Mám vseobecnu a cakame na schvalenie.
@gretka85 ahoj,aj mňa čaká teraz prvé ivf tak tiež mám zmiešané pocity, ale už sa s tým zmierujem.V Martine Heliose nám žiadosť schválili do troch týždňov, aj sme mali pohovor s koordinátorkou,ale cuvla som pred dlhým protokolom..Teraz ma čaká moje prve Ivf v Brne.Drzim vam všetkým prsty 😉😊
cherrinka11 nam akurat schvalila poistovna ale mi momentalne cakame na geneticke testy ale v maji mame ist na konzultaciu a v juni cakat na lieky a v juli umele nechceme urýchlit lebo pravdepodobne v marci sme prisli koli manzelovým zlým spermiam o babo lebo aj keby sa narodilo pravdepodobne by bolo postihnute doktorka sa cudovala ze sa vobec podarilo
nam do dvoch týznov my
@gretka85 hmmm tak to áno,to vyšetrenie určite je potrebné, tak držím palce nech vám to všetko zistia čo je treba a urobia to tak,že budete cakat zdravé bábätko, veď oni vedia čo robia 😊
aj to dufam a verim s odstupom casu to tak aj ja beriem radsej neh to tkto skoncilo ako malo byt hore babo alebo sa narodi mrtve
@cherrinka11 Ahoj, mozem sa spytat preco si sa rozhodla pre Brno? Kolko krat si tam bola na konzultaciu? My sa uz snazime 2 rok. CHodila som do Gyn Fivu v BA, kde som absolvovala IUI 3x neuspesne este min rok. Teraz sme mali prestavku a rozmyslame ako dalej. Neviem kde pokracovat di Iscare, Brno alebo ostat v Gyn five. Som z BA.
Dievčatá, spracovala som dva skutočné príbehy žien, ktoré podstúpili IVF ako cestu za vytúženým dieťatkom, ak chcete - mrknite, možno trochu povzbudí 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-i-cast-h21sth/
@lia1234 ahoj ☺ my sme sa rozhodli pre Brno lebo majú dobré referencie a ženy,ktorým sa to nepodarilo tu na Sk tak tam áno a poznám nie jednu 😉
Boli sme tam na konzultácii kde nám lekár všetko pekne vysvetlil a dal recepty potom sme komunikovali cez e-mail a ideš už len na výber vajíčok a na vklad,takže väčšinou tri krát.A rozhodla som sa sj pre to lebo tam robia Native alebo minimálnu stimuláciu,keďže som nechcels dlhý protokol s hormónmi,ktoré mi chceli nasadit v Heliose. Ja by som volila Brno ale rozhodnúť sa musíš ty sama 😊

@gretka85 nemas sa coho bat...resp z coho mas strach? Ved samotne ukony nie su nejake bolestive...