icon

Úspechy žien s endometriózou po umelom oplodnení

mikema
22. jan 2016

Ahojte! Kto z vas ma endometriozu a uspesnu IVF za sebou?

casperka1980
22. jan 2016

Ja....i vyslo nam hned 1. Ivf..

mikema
autor
22. jan 2016

@casperka1980 Jej to je super!!! My to mame pred sebou a stale pocuvam, ze s endo je sanca mensia. Ale ja tomu odmietam verit 😀 Mala si tazku endo?

mimihany
22. jan 2016

Ja sa pridávam tiež to vyšlo na prvý raz. ..

ivec16
22. jan 2016

@mikema endometrioza je choroba s mnohymi otaznikmi, mnohym zenam vravia ze prirodzene nemaju sancu ale je to pripad od pripadu, ak sa na to das treba tomu verit a ono sa to podari ;) drzim palce

mikema
autor
22. jan 2016

@mimihany To mi dava velku nadej!!!
@ivec16 Dakujem, my tomu velmi verime obaja a preto sa aj velmi tesime a ratame dni do ivf (este 12 do prvej injekcie 😀 ) ja viem, ze je to velmi individualne, ale ked vidim take, ze to vyslo, tak som este viac optimisticka 😀

sosovica
22. jan 2016

@mikema ahoj ja som.sice nieje pred ani po ivf....ale chorobu som mala...objavila po prvej sekci...a dnes?Sa tešíme 2 dieťatku ktore ide mat 2 mesiace.....nevzdávaj sa všetko vyjde len musíš v to veriť a cely.vesmír sa v to spoji aby ti zoslalo babatko ;)...držím palce

mikema
autor
22. jan 2016

@sosovica Dakujem za povzbudenie! Ano velmi verim! Keby tehu zaviselo len od optimizmu, mala by som uz krdel deti 😀

sosovica
22. jan 2016

@mikema ja viem nie vždy sa to da ale budem verit s vami ;)....nech vas život obklopi malým šťastím ;)

mikema
autor
22. jan 2016

@sosovica DAKUJEM!!!

ivec16
22. jan 2016

@mikema v tom pripade aj nam to vyslo na 1. Krat ;)

bobulazelena
23. jan 2016

Kamoska tiez na prvykrat a vsetko v poriadku.

mikema
autor
23. jan 2016

@ivec16
@bobulazelena ďakujem baby veľmi na motivujete

bobulazelena
23. jan 2016

@mikema no ved ale je to pravda...fakt na prvy sup a dieta jej uz chodi do skoly...takze vsetko v poriadku...drzim palce. 🙂

gagik
23. jan 2016

mne na 3.pokus ivf, trvalo to 5 rokov a musela som ist do Brna.

mimihany
23. jan 2016

@mikena hlavne sa treba obrnit psychicky a vemi držím palce

mikema
autor
23. jan 2016

@bobulazelena To je super, dufam, ze raz to bude u nas tiez tak.

@gagik Ale vyslo to!!! 🙂

@mimihany Zatial som psychicky na tom dobre 🙂 snad to tak ostane 😀

macicka52
23. jan 2016

@mikema ahoj, mne na 1 ivf ale 3 vklad. Zatiaľ som len 8tt ale je všetko v poriadku. Držím palce aby sa aj tebe podarilo 🙂

malabiba
23. jan 2016

@mikema mám deti napriek endometrióze, prirodzene....držím palce, veľa šťastia 🙂

mikema
autor
25. jan 2016

@macicka52 Dakujem a aj tebe vsetko dobre!

@malabiba Vdaka!!!

szivacs
25. jan 2016

@mikema Ja tiež na 1.pokus, takze nádej určite je! A to som mala k tomu ďalšie diagnózy. Drzim palce!!!😉

mikema
autor
26. jan 2016

@szivacs Dakujem velmi pekne, necakala som, ze sa niekto ozve a aha kolko je tu zien, co naozaj otehotneli a este aj na 1. krat! Velmi sa z toho tesim!!!