icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

lusesita1312
8. mar 2017

@desza17 ahoj moja.tak ako pokracujes???dufam,ze ciarocka pekne zosilnela 👍

desza17
autor
8. mar 2017

@lusesita1312 ahooooj,tak dnes 9.dpt a vyzerame takto

lusesita1312
8. mar 2017

@desza17 juuj parada, tak ty si jasna tehulka 🤰 tak myslim, ze mozem blahozelat a drzim nadalej palce.je to krasne a velmi povzbudzujuce ❤

desza17
autor
8. mar 2017

@lusesita1312 joj dakujem moja.zajtra si idem pre vysledky z genetiky a z hematky mi stale este neprisli,uz som ztoho na nervy.a ty ako pokracujes?

lusesita1312
8. mar 2017

@desza17 ja uz stimulujem dnes 3. den a v piatok prva kontrola 🙂 tak sme zas o nieco blizsie, tesim sa..ty bud hlavne kludna a spokojna, vysledky budu iste dobre a tentokrat si tehu uzijes az do konca..verim tomu a velmi ti to zelam 😍

desza17
autor
8. mar 2017

@lusesita1312 jeeeeej ty uz stimulujes?ani si nespomenula,do kelu...no supeeeer,kratky protokol mas vsak?co pichas?zabudla som.

desza17
autor
8. mar 2017

No...akurat mi volala teta bola,sa mi opytat na,tej hematologii kde mam tie vysledky,tak ze to trva aj tri mesiace😮😮😱😱,a ze potom sestricka hladala v pc a nasla ma,a ze,teta videla ze tam mam nieco vysvietene cervenou..takze asi nieje vsetko ok,ale nepovedala ze co len ze ak pride dnes primar,tak ze mu to da na posudenie...som na nervy z toho.

lusesita1312
8. mar 2017

a nedali ti v CAR nic na riedenie krvi preventivne? sice Krajko nerad daco dava, ked na to nie je podlozeny dovod..hm, tak uvidis co a pripadne nasadis teraz nieco,to bude stacit.ale nech povie teta, ze si tehu a ze potrebujes rychlo vysledky,Hm???
No stimulujem hej, mam decapeptyl a gonal v kratkom protokole 🙂

desza17
autor
8. mar 2017

@lusesita1312 zajtra idem na genetiku a potom sa zastavim aj tam,som z toho na prasky.fraxik mam este doma

lusesita1312
8. mar 2017

@desza17 tak tak chod urcite a povedz, ze si tehu a potrebujes surne vysledky.a ten fraxik pichas?? ja som tiez bola teraz na hemato v pondelok po 1.5 roku,ci mi nebude trebat zvýšiť davku.

desza17
autor
8. mar 2017

@lusesita1312 nepicham,on mi ostal po opu som pichala kvoli ohss

desza17
autor
9. mar 2017

@lusesita1312 ahojko,dnes 10.dpt

lusesita1312
9. mar 2017

naaaadhera 🙂 juj velmi sa tesim s tebou, zasluzis si to ❤ len tak dalej moja.

katatko351
9. mar 2017

@desza17 krasne silnie je to tam. Ja dnes krv o 14 budu vysledky ale ranny test negativ tak u mna je to v haji

desza17
autor
9. mar 2017

@katatko351 este pockaj,mozno sa nieco ztoho vykluje,a ak nie,mate este mrazacikov?

desza17
autor
9. mar 2017

@lusesita1312 dakujeeem,aj tebe to velmi prajem.zajtra drzim palceky na kontrole.ja vysledky z genetiky super,z hematky co sa tyka dakych dvoch mutacii tiez ok,zistovala mi to geneticka..a dr zvysok vysledkov kukne pondelok ked pride.tak sa tesiiiim.

lusesita1312
9. mar 2017

@desza17 no vidiiis, tak to sa velmi tesim..neboj sa nic, uz bude len vsetko v najlepsom poriadku..a v pondelok ides na krv do Heliosu ci ku svojmu gyn.? mozno uz aj utz daco ukaze.sice je to este skoro, ale ciarocku mas veeelmi peknu, tak myslim, ze aj hcg bude dost vysoke 😍

desza17
autor
9. mar 2017

@lusesita1312 som aj ja z tej ciarky prekvapenaaaa,pri prvom som taku nemala.tesim sa.pondelok idem do mt na krv.

desza17
autor
10. mar 2017

@lusesita1312 ahooojko ako dopadla kontrola?uz som v ocakavani.

lusesita1312
10. mar 2017

@desza17 ahojky.dopadlo to celkom fajn,zatial 9 ks.tak uvidime,ci este daco pribudne, lebo dnes som len akoby 4. den stimulacie. zatial som mala stale okolo 12 vajicok, tak dufam, ze aspon tolko bude aj teraz 🙂
a ty sa ako citis?dufam, ze vsetko fajn ❤

desza17
autor
10. mar 2017

@lusesita1312 jasne ze to dobre dopadne,to na 4.den stimulky je super.kedy ides zas?poobede ked ti budu volat,daj vediet.kolko jednotiek teraz pichas?ja som celu stimulku mala 225merionalu.ale to zalezi asi aj podla vahy.u koho si bola?

lusesita1312
10. mar 2017

@desza17 budu mi poobede volat, kedy je dalsia kontrola, ale asi utorok - streda.ja som bola dnes v KE v ich pobocke, ale na dalsiu uz musim do MT 🙂 ja picham 225 gonal.ja mam zas trocha lenive vajecniky 🙂

desza17
autor
10. mar 2017

@lusesita1312 oni maju v Ke pobocku?no super.ale martin je martin,vsak?drziiim palce

lusesita1312
10. mar 2017

@desza17 maju a je to fajn, lebo z vychodu sa trepat 4 h do MT a kontrola trva 10 min. a potom spat 4h je fakt zabijak. v KE je velmi zlatý lekar, ale ako pises, MT je proste jednotka, su uz zabehnutí a profici.
a ty moja ako, testit si dnes nerobila?

desza17
autor
10. mar 2017

@lusesita1312 robila som aj dnes😉,este mam 1,a ten necham na nedelu.ty si az tak z daleka?fuuu,som nevedela.ja to mam 40km.ale drzim ti silno palceky,aj na nohach.o chvilu mi budes ty posielat taketo testikyyyyyy💗👍👶😍

lusesita1312
10. mar 2017

@desza17 no veru som z daleka 🙂 ale stoji mo ta cesta za to.dalsia kontrola v utorok znova v KE.az tretia v MT.
Kiez by si mala pravdu s tym testikom 😆 ale dakujem za podporu,dobre to padne. A ty moja ked urobis testik v nedelu,tak ciarky uz budu urcite rovnake a hcg bude vysokanske.juuj tesim sa s tebou ❤

desza17
autor
10. mar 2017

@lusesita1312 a davku ti ponechali?aj ja dakujem za povzbudive slova,od sameho zaciatku👍👍👍💗💗💗

desza17
autor
11. mar 2017

@lusesita1312 este sa ta chcem opytat ci nahodou nevies,zabudla som dat prefotit vysledky z genetiky,a pondelok to chcem v mt odovzdat,maju si to oni ako prefotit?nechcem tam nechat original,lebo aj pre moju gyn potrebujem.

lusesita1312
11. mar 2017

@desza17 jasne, oni si prefotia co potrebuju aj ja som tak niesla a vsetko mi vratili po prefoteni 🙂

desza17
autor
11. mar 2017

@lusesita1312 na recepcii mam poprosit?