icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
15. mar 2017

@lusesita1312 dnes mi je od rana cudne,zjedla som len activiu.a ty ako sa citis?uz asivaj dost plno vsak?

lusesita1312
15. mar 2017

@desza17 tsk to ti uz bude cudne teraz mozno dlhsiu dobu😎
Ja sa citim plno ale da sa to vydrzat,snad do tyzdna uz budu von.uvidim v piatok.

desza17
autor
15. mar 2017

@lusesita1312 davka ti ostala?uz budes mat o chvilu po tom.skoda ze nejdes pondelok,vtedy idem aj ja👍😘,o chvilu tehulkujeme spoluuuu

lusesita1312
16. mar 2017

@desza17 davka mi ostala ano, takze este mi ostalo na 3 pichnutia..to je do soboty..no mozno to skratime, uvidim zajtra..kazdopadne sa tesim uz na koniec 🙂 a aj na to tehulkovanie..kiez by si mala pravdu.no mozno aj v pondelok ma este zavolaju, ktovie 😉 to ty sa uz budes vytesovat zo ❤

desza17
autor
16. mar 2017

@lusesita1312 este asi pondelok nebude srdiecko,myslim ze az na ten dalsi tyzden,aj pri prvom som to tak mala.tak zajtra ta caka cesta do Mt?snad to uz ukoncite,ved uvidis.pohovor s embryologickou ste uz mali?

lusesita1312
16. mar 2017

@desza17 pohovor mame zajtra a dufam, ze mi este nesupnu jednu kontrolu 🙂 tak to budem drzat silno palce, nech je vseko v najlepsom poriadku v pobdelok

desza17
autor
16. mar 2017

@lusesita1312 aj ja tebe drzim palce silnooo.dnes mam zas take bolesti v podbrusku,az sa ohnut niekedy musim ked zakaslem.

desza17
autor
17. mar 2017

@lusesita1312 ahojkooo tak ako dnes?

lusesita1312
18. mar 2017

@desza17 ahojky,všetko ok,odber bude v utorok,tak sa teším veľmi..Už len oddychujem,lebo to dosť tlačí 🙂 a ty ako tehulka?😍

desza17
autor
18. mar 2017

@lusesita1312 tak super.kto ta vysetroval?kolko bolo folikov?mna,taha podbrusko😕

lusesita1312
19. mar 2017

@desza17 vyšetrovala ma Culbova a topoľov bolo asi 12.uvidi e,koľko vajíčok z toho bude..Dnes picham pregnyl 😉
Tebe zajtra držím silno palce na kontrolu, čakám novinky ❤

desza17
autor
19. mar 2017

@lusesita1312 dakujeeeeem,urcite sa ozvem

desza17
autor
20. mar 2017

@desza17 ahoj,zacala som krvacat,lezim v nemocke.tehotenstvo este bolo,nic viac dr nepovedal,hrozny bol,pichli mi daco na zastavenie krvacania

zaneta7
20. mar 2017

@desza17 božinku , drž sa 🙏 , hádam bude všetko v poriadku, daj vedieť

desza17
autor
20. mar 2017

@zaneta7 dufam ano😢

lusesita1312
20. mar 2017

@desza17 ach moja, to je strasne..dufam, ze ti to uz preslo 😲 a kedy sa ti to stalo,vcera?? drzim palce, nech je to len nejaka zrazeninka..bude dobre, len oddychuj.myslim na teba ❤

desza17
autor
20. mar 2017

@lusesita1312 teraz mi robili utz,nevidno ani gest.vak,hcg 3300,este dva dni pockat,do dalsieho hcg..a ked nie,tak kyret

wewika1
20. mar 2017

@desza17 priebezne to tu sledujem a drzim ti velmi palce🙏. 3300 je uz dost, to by mali vidiet vak pokial nie su uplne slepi. Vylucili aspon mmt, ked v maternici nic nevidia?

lusesita1312
20. mar 2017

@desza17 ach moja..snad to bude dobre a hcg stupne..no sama vies,ze po tyzdni by malo byt vyssie,ked si zacinala pri 1100.no nestracaj nadej..som s tebou ☹ a co ti povedali??

desza17
autor
20. mar 2017

@lusesita1312 ze sa mu nezda tolko hcg a ze nic nieje vidno

desza17
autor
20. mar 2017

@wewika1 no na 14.dpt bolo 1101,teraz na 21.dpt 3300...mmt tiez vylucil.ja neviem,ci este dufat,ale uz asi nie

wewika1
20. mar 2017

@desza17 tak dufam isto musis dalej 🙂 pozitivne myslenie je vzdy polovica uspechu. je to nestandardny narast, ale deju sa veci medzi nebom a zemou. len mi je divne, ze kde sa to pri takom vysokom hcg schovava, ked to nie je v maternici.

lusesita1312
20. mar 2017

@desza17 ale ved videli tehotenstvo,ked ta prijimali,vsak?no neviem..skor ten narast hcg sa mi nezda,no ale mozno sa to este zvysi.a stale krvacas? Je mi z toho smutno moja..ale musime verit,ved takto sa to nesmie skoncit 😢

lusesita1312
22. mar 2017

@desza17 moja zlata, je mi to veľmi veľmi ľúto..Potichu čítam tvoje príspevky v inej téme a držala som ti palce do konca 😢 viem,ako to teraz strašne bolí a ešte bude istý čas..Ale zvládneš to,musíš !! Pre tvoje ďalšie zdravé dieťatko..
Pozri, otehotniet vieš bez problémov,takže chyba bude inde..No mozno je to len hlúpa náhoda..Keď sa trocha zotavis, porozmýšľajte nad Repro imuno,či náhodou..Ja ti budem dr,ať palce naďalej..Bojuj moja,my to dáme!!!! ❤

desza17
autor
22. mar 2017

@lusesita1312 dakujem,niet ani slov,aka som bezradna..hemato aj genetika ok a aj tak druhe babatko odislo.pondelok idem do mt na krv hcg a utz,snad mi dr daco doporuci.

lusesita1312
22. mar 2017

@desza17 verím ti..Je to hrozné..Myslí teraz len na seba a šetri sa čo najviac..Možno keď sa telo samo vyčistí,tak nebudeš musieť tak dlho čakať na ďalšie bábo..Uvidíš v pondelok.A ideš domov,či musíš byť pod dohľadom lekára? Veľmi na teba budem myslieť 😢

desza17
autor
22. mar 2017

@lusesita1312 uz som doma.tazko uverit.stale si kladiem otazku ze kde nastala zas chyba.a ty ako?

lusesita1312
22. mar 2017

@desza17 hlavne sa ty moja z ničoho neobvynuj,urobili si všetko pre záchranu maleho.. Trochu si oddýchni,poplac a naber silu do ďalšieho boja..Bude dobre, uvidíš mojko ❤
Som zvedava,čo povedia v CAR..
Ja som mala včera OPU, všetko ok,14 vajicok,dnes 8 embryo,tak uvidíme čo ďalej..

desza17
autor
22. mar 2017

@lusesita1312 to je uzasneee.tak silno ti drzim palce.kto ti robil opu?kedy vychadza et?myslis ze by mi pomohla hysteroskopia?trosku kukam patram,uz mi z toho vsetkeho sibe.len nech sa uz rozkrvacam,este asi ucinkuju vsetky lieky na zastavenie krvacania.

lusesita1312
22. mar 2017

@desza17 ďakujem ti mojka..OPU robila Culbova a ET asi v nedeľu..Tak ideme znova bojovať..A ty tiež 🙂 ohľadom hysteroskopie sa poraď s Krajkovicom..Ak by sa mu na utz niečo nezdalo,tak to odporučí,ale je to tiež akoby operačný zákrok a málokedy sa niečo nájde,ak nemáš polypy alebo myom,ktorý by na utz bolo vidieť.vtedy áno,treba to odstrániť..Mne to takto nejak vysvetlil.urcite komplet imuno si daj a aj možnú celiakiu,to tiež myslím v rámci imuno sa robí..Určite sa to vyrieši,nebojkaj.velmi ti fandím 👍