icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

lusesita1312
8. apr 2017

@desza17 myslim,ze tebe netreba,lebo nemas problem s otehotnenim..on sa dava sice aj na udrzanie,ale to by ti na imuno museli zistit nejaky problem.ale spytaj sa v MT,za to nic nedas..
Joj moja ja na fb vobec nechodim,nestiham nejak 😉

desza17
autor
8. apr 2017

@lusesita1312 nevaaa😉😉,a na ten prednison sa opytam dr.texla,v diskusii.ty ides do mt aj na konzultaciu pred ket alebo hned na utz?

lusesita1312
9. apr 2017

@desza17 pojden na utz, ale v KE na pobočke..myslim,ze na konzultacii sa nic nove nedozviem..ty ides teraz niekedy?a co vlastne ti napisal ohladom toho fraxiku??

desza17
autor
9. apr 2017

@lusesita1312 nic mi k nemu nenapisal,absolutne.a to som mu este druhykrat musela napisat,ci sa mam objednat na konzultaciu,alebo ako😡potom mi napisal ze pred ketom na 14.dpt na utz,nic viac nic menej.

lusesita1312
9. apr 2017

@desza17 no presne som si myslela..vtedy ma clovek pocit, ze je len dalsi v poradi..ale chapem, maju vela, neda sa kazdemu naplno venovat mimo konzultacie..ale je to smutne :(

desza17
autor
9. apr 2017

@lusesita1312 no bolo to dost strohe a normalne som bola sklamana.ale co uz.este ze existuje mk,diskusie atd😊😀.mna dako zacalo stipat v posve,dufam ze som nic nedostala😯😵

lusesita1312
10. apr 2017

@desza17 to mozes mat z hormonalnych výkyvov, predsa len sa teraz v tvojom tele toho dost udialo..skus rosalgin, ten je super 🙂

desza17
autor
10. apr 2017

@lusesita1312 to su dake capiky?inak,chcela som sa ta opytat preco ten wobenzym chces ako mesacnu kuru?ved on sa moze uzivat dlhsie.ci

lusesita1312
10. apr 2017

@desza17 rosalgin je taký roztok navyplachovanie..no myslela som, ze mesiac mozno staci,ale ak neotehotniem, tak aj dlhsie..neviem, ci sa moze aj v tehu..ale spytam sa.aj ty ho chces brat?

desza17
autor
10. apr 2017

@lusesita1312 ano,ja uz mam davnejsie o nom nastudovane,len je drahy,tak po vyplate kupim😉,I ked davkovanie vobec neviem.ci sa v tehu moze,to by aj mna zaujimalo..ale myslim ze ano,neviem😯.inak na kontrolne hcg som preobjednana na 18.4.😊

lusesita1312
10. apr 2017

@desza17 no aspon tak.verim,ze uz bude 0 a ideme dalej..no je dost drahy,tak dufam,ze aj pomaha..asi napisem Texlovi ohladom toho..musim sa dat doklll po tej stimulacii,citim sa nejaka nesvoja..ty mas teraz tu endokr.vsak?

desza17
autor
13. apr 2017

@lusesita1312 ahojky,tak dnes endokrinologia uplne ok...stitna,horm.profil,cukor,protilatky

lusesita1312
13. apr 2017

@desza17 ahojky..no supeeeer 🙂 🙂 a to hned boli aj vysledky? Tak mozes byt spokojna..som si ista,ze dalsi KET uz bude úspešný a bola to vsetko len zla nahoda.ale poisti to fraxikom a bude dobre 🙂

desza17
autor
15. apr 2017

@lusesita1312 ahojky,no vsetky vysledky mam ok,este idem 19.teho k tej liecitelke,uvidim ze co,ale tiez som sa zahravala s myslienkou,ze bud nahoda,alebo embryjka neboli ok,zvazujem aj PGS,ale je to draheeee.

lusesita1312
15. apr 2017

@desza17 no supet potom..takze isto KET az v lete?vydrzis ? 🙂 no PGS je drahe a robi sa na cerstvych embr. Tak sa tym teraz nezatazuj a tes sa na novy vklad.ja uz som sa tiez otriasla a o mesiac ideme na to..❤

desza17
autor
15. apr 2017

@lusesita1312 vydrzim radsej,ako ist bezhlavo do dalsieho vkladu.idem aj k tej liecitelke,tak uvidime,a hlavne telu doprajem taku ocistu,zdravu.som nevedela ze pgs sa robi na cerstvych embr.texl mi radil to urobit,nechapem😯.ty si teda rozhodnuta ist buduci mesiac?ms uz mas?velmi ti budem priat moja💞

lusesita1312
16. apr 2017

@desza17 dakujem moja,no uvidime..ms cakam az zaciatkom maja.tiez chcem trosku ocistu a posilnit organizmus..mas pravdu,radsej pockat a ist do KET s tym,ze sme pre to urobili vsetko.PGS sa robi 5-6 den,blastocysta musi hatchovat.na mrazenych embr.sa to asi neda,mozno myslel,ze v dalsom cykle ivf to mas dat vysetrit.no neviem.alebo sa spytaj v MT,ci sa neda aj na rozmrazenych,ale nepocula som o tom,my sme to stale riesili len pred ET. ❤

desza17
autor
16. apr 2017

@lusesita1312 super,diky za info.ja som len tak premyslala,ze ci neboli embryjka slabe.a pekne sviatky prajeeeeem😉😘

lusesita1312
16. apr 2017

@desza17 aj tebe pekne sviatky a vela vody zajtra 😎 a neboj,bola to nahoda..ved aj podla statistik je 40 percent blastocyst neschopnych zivota. To som niekde vycitala.daj potom vediey,co povedala teta liecitelka 😉

desza17
autor
19. apr 2017

@lusesita1312 takze uz som doma.prva naturopatia zamnou.bolo mi zistenych kopu bakterii v tele,patogenov.a aj toxoplazmoza,nie rizikova,ale predsa.dnes sme ju odburali plazmovanim.a nabuduce zas ine pliagy (škrkavky,motolicu,candidu,...).a najdolezitejsia je zmena stravy.

lusesita1312
20. apr 2017

@desza17 to vazne?a to ako zistovali a ako to liecia? Inak to je super,ze sa to takto da 🙂

desza17
autor
21. apr 2017

@lusesita1312 no baby tu na mk ma hned vyviedli z omylu a postavili doreality😁😯je to asi riadna konina cela naturopatia.ale pre istotu zbehnem pondelok za obvodakom nech mi vezme krv na tu toxoplazmozu.inak dnes mi konecne prisli vysledky z hemato,a tri hodnoty som mala zvysene,ale dr liecbu heparinom neindikuje,nieje vraj dovod.

darinka32
21. apr 2017

@desza17 ahoj,no- ja som z imunologie nafasovala Medrol kvoli vytvaraniu protilatok, o necely mesiac zas krv a cakat na vysledky. Z hemato cakam aj na vysledky - tie budem mat az 01.06 - tam mi zobrali 6 ampul, tak som zvedava, ze co zistia☹ mam pocit, ze to vsetko trva vecnost.

desza17
autor
21. apr 2017

@darinka32 protilatky ake?kolko si cakala na repro?

lusesita1312
21. apr 2017

@desza17 hmm, tak to je zaujimave? a platila si vela za tu naturopatiu?ci to ozaj nie je len nejaky oblbovak..skus tu toxoplazmzu nech ti vezme a uvidis..mozno mas len protilatky.to mam aj ja, vraj som ju asi v detstve prekonala.a nevadi to vobec, lebo uz ju nemozem dostat.horsie je, ak by bola aktivna a to isto nemas, kedze si zdrava 🙂

desza17
autor
21. apr 2017

@lusesita1312 skusim pondelok ist za obvodnym.ta naturopatia je o tom ze ti pomocou pristroja najde kopu parazitov,patogenov v tele...a potom ich odstranuje pomocou plazmovania,kde hodina stoji 20e,a ak ich bude chciet odstranit vsetky musis ram tych hodin absolvovat ajajaaaaaj.cize baby pisu ze naschval ti diagnostikuju kopu parazitov aby potom mohli ztoho tazit.

lusesita1312
21. apr 2017

@desza17 jasne, takze jasný biznis na ludoch..ach jaj..je to smutné takto zarabat..asi sa na to ich plazmovanie vykasli..nasad nejake kvalitne proboitika a bude dobre..hlavne pohoda, zdravy zivotný štýl, pridaj nejaký sport alebo aktivitu proti stresu a pojde to 🙂

desza17
autor
21. apr 2017

@lusesita1312 tak tak moja,presne tak to chcem aj urobit.a ty ako pokracujes?a ozaj,aj na wobenzym mi povedala ze to nemam kupovat,lebo ze su to prasacie enzymy😵🤔

lusesita1312
21. apr 2017

@desza17 ja v pohode..snazim sa teraz trosku viac o seba starat, papať zdravo, cvičiť a tak..este mam taky mesiac do vkladu.a to ti kde povedali o ten wobenzym?a co to znamena prasacie?super inak, ja ich uz beriem 2 tyzdne 😨

darinka32
21. apr 2017

@desza17 tak sa doktorka vyjadrila, ze moje telo bojuje proti embryu. Musim presne pozriet do tych papierov. Cakala som nieco cez mesiac