icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
4. máj 2017

@lusesita1312 mne sa to stalo dvakrat a I tak mi to nik neporadil,nedoporucil🤔😞

lusesita1312
5. máj 2017

@desza17 tak sa asi za tym pytaj na drzovku.a nech ti spravia aj odbery na infekcne ochorenia a vytery na urea a mykoplazmy.mne to sam Bornay navrhol.

desza17
autor
5. máj 2017

@lusesita1312 to je naco?

nika7787
5. máj 2017

Kocky zapojim sa do diskusie. Nie je to tak v kazdom centre. Chodime do Iscare BA a tam mi urobili zakladne imuno hned. Asi vela zalezi aj od lekara na akeho natrafite 🙄 ja mam dnes za sebou KET tak uz len cakat 🙏

desza17
autor
5. máj 2017

@nika7787 drzim palceky,daj potom vediet.👶👶👶

lusesita1312
5. máj 2017

@desza17 no vraj aj to moze suvisiet s potracanim,ked je tam nejaka bakteria dole.mohla by si este pred KET ist na konzultáciu a nech ti to spravia.je to len odber krvi a vyter z posvy,vysledky myslim 10 dni..🙂 mas este cas do ket tak by som to vyuzila.

lusesita1312
5. máj 2017

@nika7787 tak silno drzim palceky..urcite to vyjde ❤

desza17
autor
5. máj 2017

@lusesita1312 krajkovi som aj pisala ci mozem prist na konzultaciu pred ket,hned po potrate.a netreba vraj.tak ja uz neviem.a stery mi robili v nemocke,v marci.kuknem ake?vtedy som mala vsetko negat.,akurat toho streptococa pozit,ale gyn mi povedala ze tento nieje problem,ze ten sa riesi az pred porodom.

lusesita1312
5. máj 2017

@desza17 tak ako chces moja..aj ked ten pristup ma trosku hneva..si po MA 2x a netreba???no neviem..😠 ale tak snad bude vsetko ok,ja tomu velmi verim u teba.

desza17
autor
5. máj 2017

@lusesita1312 aj mna to hneva,a mam uz vytvoreny svoj nazor na nich,sklamana som,viem ze nie som sama co to prezila,ale tak ocakavala by som iny pristup,ved sme do toho dali vieru v nich a hlavne kopu penazi.

lusesita1312
6. máj 2017

@desza17 presne tak..pridat trochu ludskosti treba..hoci mne sa zdalo,ze oni tam su v pohode zo zaciatku som bola veeelmi spokojna,ale teraz..no neviem.aj u nas mam pocit,ze nic nechcu skusit inak,len stale to iste a nevychadza to..a tlacit do darcovstva..😠

desza17
autor
6. máj 2017

@lusesita1312 aj ja som bola velmi spokojna,ale po tomto 2.MA,uplny nezaujem😡😞

desza17
autor
14. máj 2017

@lusesita1312 ahoj,ako sa mas?

lusesita1312
15. máj 2017

@desza17 ahojky..no da sa 🙂 meškala mi ms vyše týždňa, tak som bola na vyvolavacku, ale už je to ok, tak niekedy buduci týždeň kontrola pred KET 🙂 a ty ako moja?

desza17
autor
15. máj 2017

@lusesita1312 jaj,no hlavne ze je uz vsetko oki a pojdes na ket.ja zatial po starom,papam vitaminy,a ket v lete.

lusesita1312
15. máj 2017

@desza17 ja tiez papam 🙂 tak uvidime ako sliznica bude a snad nas pustia na KET, lebo ja v lete celkom nechcem ist, tak potom asi az koncom augusta alebo v septembri..uvidime. ty mas o 2 tyzdne tu imuno, tak to drzim palce. 🙂

desza17
autor
24. máj 2017

@lusesita1312 ahojko bola si na tej kontrole?

lusesita1312
25. máj 2017

@desza17 ahojky.ano prave mam po ale musim este prist v pondelok odkontrolovat ovulku ci prebehla a KET asi v piatok 2.6. A ty co nove moja?

desza17
autor
25. máj 2017

@lusesita1312 ja nic moja,pondrlok idem na,tu repro.tak uvidim.a co dali tu ten prednison?

lusesita1312
25. máj 2017

@desza17 no ja som si nasadila sama,mala som doma este z minuleho CAR a Krajko s tym suhlasil,ale oni by mi recept nedali, ze tu musi imuno lekar.co je blbost,lebo mne ho v starom CARE dali stale pred vkladom.a kedze mi dost zvysilo,tak sa mi nechcelo ist kvoli tomu do PO.a ja to beriem len preventivne a tak neviem, ci by mi ho aj v PO predpisali, kedze sa u mna nic nenaslo.skus sa na to popytat.lebo vysledky mimo tehu mozu byt dobre a po vlozeni embrya sa imunita moze "zapnut" a embryjko zabit.a ten wobenzym beries?vraj je to tiez aj na imunitu, aby sa telo dobre nastavilo.

lusesita1312
29. máj 2017

@desza17 ahoj moja.ako si dnes dopadla v PO?bola si spokojna?
Ja dnes druha kontrola v KE a stale neviem,ci KET bude.sliznica je sice fajn,ale folikul sa zastavil na 14mma nejak netastie,cize ovulka asi neprebehne.tak idem este na krv zajtra k svojmu,ze ako hormony a uvidime..som z toho sklamana..ale stale verim,ze bude dobre.

desza17
autor
30. máj 2017

@lusesita1312 ahoj,bola som hned hotova,19.teho si mam prist pre vysledky.akurat ze mi nevysetrili cytokiny,co ma dost znepokojuje.ale mali daky vypadok.tak vraj nabuduce.zaplatila,som 10e,co som sa,tiez cudovala.ja na imunitu berem dr.Nona-phase3.a preco ti tak sleduju ovu?som ztoho jelen.ved ja nemavam ovu a idem vzdy na ket.

lusesita1312
30. máj 2017

@desza17 tak to si celkom malo zaplatila.ale tie cytokiny nech ti isto vezmu.no a je vraj lepsie byt po ovu lebo telo potom produkuje samo progrsteron.ono je u mna problem v tomto cykle,ze folikul narastol ale nepraskol a tym padom asi hormony nefunguju ako maju.ked su ale cykly uplne anovulacne,tak staci ten progesteron podavat v tabletkach.tak nejak mi to vysvetlil,ale tiez som z toho uz nanervy.takze dnes budem vediet viac.dufam 😊

desza17
autor
30. máj 2017

@lusesita1312 no snad mi ich vezmu,povedal dr ze ked si pridem po vysledky,tak uz by malo byt vsetko ok a odber na cytokiny mi urobi.to sa,asi za to tolko plati.neviem.a co sa tyka ovu,to som nevedela,asi to riesia len u zien ktore maju ovu.tentokrat ti to musiiiiii vyjst.

lusesita1312
30. máj 2017

@desza17 tak nic z toho..uplne mi zblbol cyklus podla hormonov,takze Krajko KET nedoporucil..som sklamana,ale asi je to takto ozaj lepsie..ach jaj..to cakanie je strasneee.mozno to skusime az koncom leta neviem..ty pojdes v juli?

desza17
autor
30. máj 2017

@lusesita1312 v juli alebo auguste,zariadim sa podla pocitu a samozrejme cyklu.nebud smutna,uzi si leto a potom pojdes oddychnuta na ket,a mozno aj somnou🙏😊💞

lusesita1312
31. máj 2017

@desza17 asi to tak bude najlepsie, v lete sa odreagujem a potom pojdeme 🙂 mozno budeme cakat spolu, to by bolo super 😍

desza17
autor
31. máj 2017

@lusesita1312 clovek nikdy nevie😊💞..a tentokrat nam to uz vyjdeeeee

lusesita1312
19. jún 2017

@desza17 ahoj mojka.tak ako vysledky??

desza17
autor
19. jún 2017

@lusesita1312 ahojko,ani nevrav.50km pred presovom mi zavolala sestricka ze nemame chodit,lebo ze dr nerobi.skoro nas porazilo.keby aspon zavolala skor,ale nie ked uz sme presli 200km.objednala ma na 7.7.😡a v sobotu som sa vydavalaaaa💞❤😊😘